6-8 tanórás képzéseinken olyan speciális controlling területek kerülnek előtérbe, melyek megismerése során a résztvevők javíthatnak többek között a cash menedzsmentükön, a stratégiaalkotásukon, megismerhetik a projektek buktatóit, vagy körüljárhatják a beruházási döntések tényezőit. 
 
KÉPZÉSEINK:
 
ÁRKÉPZÉS ÉS LIKVIDITÁS Találjuk meg az egyensúlyt: Az árak kialakítása során több olyan szempontot is figyelembe kell venni, amelyek az Ön cégének és partnereinek (vevőinek és szállítóinak) likviditását is befolyásolja. Hogyan lehet ezeket a hatásokat értékelni és figyelembe venni az ár kialakítás folyamatában, megtalálni azt az értéket, amely az eredményesség javítása mellett a likviditást is biztosítja.
BERUHÁZÁSI CONTROLLING Technikája és gyakorlata olyan megbízható eszköz a vezetők és a controllerek kezében, melynek segítségével könnyebben és gyorsabban reagálhat a vállalat a gazdasági környezet változásaira.
CASH FLOW TERVEZÉS ÉS KIMUTATÁS KÉSZÍTÉSE Cash Flow controlling a gyakorlatban -  a pénzügyi folyamat tervezése.
CONTROLLING NEM CONTROLLEREKNEK A controlling gyakorlatát igyekszünk átfogóan, a maga teljességében bemutatni.  A tervezéstől az információs rendszerig, a szervezettől a pénzügyi és humán controllingig minden lényeges funkciót számba veszünk. A résztvevők átfogó ismeretet kapnak a controllingról, képesek lesznek az ezzel kapcsolatos igényeik megfogalmazására, valamint a controlling működésének figyelemmel kísérésére. 
ÖNKÖLTSÉGSZÁMÍTÁS A hazai vállalkozások számára az önköltségszámítás bevezetése vagy a meglevő kalkulációs eljárások hatékonyságának növelése az üzleti tevékenységgel kapcsolatban az üzleti siker elengedhetetlen követelménye. Az önköltségszámítással a cégen belüli együttműködés is látványosan fejleszthető, valamint a teljes szervezetben támogatható a gyorsabb és hatékonyabb munkamódszerek alkalmazása is.
SZERVEZETEK LIKVIDITÁS-MENEDZSELÉSE Avagy pénzügyi tervezés és controlling a gyakorlatban. A tervezés és controlling módszerek alkalmazásával értékelhetik vállalatuk pénzügyi helyzetét, és kialakíthatják a pénzügyi helyzet javítását elősegítő stratégiákat. Emellett követhetik a megvalósítás folyamatát.

 

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni 1 napos képzéseinkről, kattintson az alábbi gombra!

 
Controlling workshopok (1-2 nap)
 
Amennyiben egyszerre jelentkezik Cash Flow tervezés és kimutatás készítése és 
Szervezetek likviditás-menedzselése képzéseinkre, abban az esetben a két képzés együttes ára
108.000 Ft + 27% ÁFA helyett  81.000 Ft + 27% ÁFA.
 
Miért válassza a Sämling controlling képzéseit?
 
Oktatóink olyan szakemberek, akik napi munkájuk során használják a controlling eszköztárának széles skáláját, feltérképezik a lehetséges buktatókat és megoldást találnak a vállalatot érintő problémákra. Az így megszerzett tudásukat, tapasztalatukat ötvözik a német REFA tananyaggal, és ezt osztják meg a képzéseinken résztvevőkkel. Büszkék vagyunk arra, hogy aki egyszer már valamelyik továbbképzésünket választotta, szívesen jön újra, és ajánl minket kollégáinak is.
 
Ha szeretne értesülni új képzési időpontokról, információkról, kérem itt jelentkezzen:
 

 

Információ

 
Porubszky-Tóth Katalin képzés felelős
Telefon: +36 20 410 2805
 
 

Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

 
 
Eseménynaptár
Információ: