1-2 napos workshopjainkon olyan speciális controlling területek kerülnek előtérbe, melyek megismerése során a résztvevők javíthatnak többek között a cash menedzsmentükön, a stratégiaalkotásukon, megismerhetik a projektek buktatóit, vagy körüljárhatják a beruházási döntések tényezőit. 
 

ÁRKÉPZÉS ÉS LIKVIDITÁS – találjuk meg az egyensúlyt: Az árak kialakítása során több olyan szempontot is figyelembe kell venni, amelyek az Ön cégének és partnereinek (vevőinek és szállítóinak) likviditását is befolyásolja. Hogyan lehet ezeket a hatásokat értékelni és figyelembe venni az ár kialakítás folyamatában, megtalálni azt az értéket, amely az eredményesség javítása mellett a likviditást is biztosítja.

A BERUHÁZÁSI CONTROLLING technikája és gyakorlata olyan megbízható eszköz a vezetők és a controllerek kezében, melynek segítségével könnyebben és gyorsabban reagálhat a vállalat a gazdasági környezet változásaira.

CASH FLOW TERVEZÉS ÉS KIMUTATÁS KÉSZÍTÉSE: Cash Flow controlling a gyakorlatban -  a pénzügyi folyamat tervezése.

CONTROLLING NEM CONTROLLEREKNEK: A controlling gyakorlatát igyekszünk átfogóan, a maga teljességében bemutatni.  A tervezéstől az információs rendszerig, a szervezettől a pénzügyi és humán controllingig minden lényeges funkciót számba veszünk. A résztvevők átfogó ismeretet kapnak a controllingról, képesek lesznek az ezzel kapcsolatos igényeik megfogalmazására, valamint a controlling működésének figyelemmel kísérésére. 

HUMÁN CONTROLLING MUTATÓSZÁMOK A GYAKORLATBAN: A humán controlling egyes eszközeit konkrét példákon mutatjuk be, a résztvevőkkel közösen értékeljük azok alkalmazását. Lehetőséget biztosítunk konkrét szervezeti, egyéni controlling problémák felvetésére, közös megoldás keresésére.

LOGISZTIKAI CONTROLLING: Megmutatjuk, hogyan kell felépíteni és működtetni egy modern logisztikai kontrolling rendszert, mit jelentenek a számok, hogyan hatnak azok változásai a  vevői elégedettségen át a cég jövedelmezőségére. Nem elég csak adatokat látni, de le kell tudni vonni a következtetéseket is.

ÖNKÖLTSÉGSZÁMÍTÁS: A hazai vállalkozások számára az önköltségszámítás bevezetése vagy a meglevő kalkulációs eljárások hatékonyságának növelése az üzleti tevékenységgel kapcsolatban az üzleti siker elengedhetetlen követelménye. Az önköltségszámítással a cégen belüli együttműködés is látványosan fejleszthető, valamint a teljes szervezetben támogatható a gyorsabb és hatékonyabb munkamódszerek alkalmazása is.

PROJEKTCONTROLLING: A projekt controlling technikája és gyakorlata olyan megbízható eszköz a vezető kezében, melynek segítségével könnyebben és gyorsabban reagálhat a gazdasági környezet változásaira. 

SALES CONTROLLING:  Kihívások a sales és a marketing  kontrollingban gyakorlatorientáltan.

STRATÉGIAI- ÉS TELJESÍTMÉNYCONTROLLING: A Résztvevő példák és esetek feldolgozásán keresztül rálátást szerezhet a stratégiai és teljesítmény kontrolling területére.

SZERVEZETEK LIKVIDITÁS-MENEDZSELÉSE: avagy pénzügyi tervezés és controlling a gyakorlatban. A tervezés és controlling módszerek alkalmazásával értékelhetik vállalatuk pénzügyi helyzetét, és kialakíthatják a pénzügyi helyzet javítását elősegítő stratégiákat. Emellett követhetik a megvalósítás folyamatát.

 
Amennyiben egyszerre jelentkezik Cash Flow tervezés és kimutatás készítése és 
Szervezetek likviditás-menedzselése workshopjainkra, abban az esetben a két workshop együttes ára
108 000 Ft + ÁFA helyett  86 400 Ft + ÁFA.
 
Miért válassza a Sämling controlling workshopjait?
 
Oktatóink olyan szakemberek, akik napi munkájuk során használják a controlling eszköztárának széles skáláját, feltérképezik a lehetséges buktatókat és megoldást találnak a vállalatot érintő problémákra. Az így megszerzett tudásukat, tapasztalatukat ötvözik a német REFA tananyaggal, és ezt osztják meg a képzéseinken résztvevőkkel. Büszkék vagyunk arra, hogy aki egyszer már valamelyik továbbképzésünket választotta, szívesen jön újra, és ajánl minket kollégáinak is.
 
Ha szeretne értesülni új képzési időpontokról, információkról, kérem itt jelentkezzen:
 

 

Információ

 
Porubszky-Tóth Katalin képzés felelős
Telefon: +36 20 410 2805
 
 

Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

 
 
Eseménynaptár