6-8 tanórás képzéseinken azon speciális controlling területek kerülnek előtérbe, melyekkel javíthat cash-menedzsmentjén, a stratégiaalkotásán, vagy épp körüljárhatja a beruházási döntések tényezőit. 
 
 
1 NAPOS CONTROLLING KÉPZÉSEINK NYITOTT FORMÁBAN:
 

 

 

BERUHÁZÁSI CONTROLLING Technikája és gyakorlata olyan megbízható eszköz a vezetők és a controllerek kezében, melynek segítségével könnyebben és gyorsabban reagálhat a vállalat a gazdasági környezet változásaira.
 

 

CASH FLOW  KIMUTATÁS KÉSZÍTÉSE ÉS ELEMZÉSE Cash Flow controlling a gyakorlatban -  a pénzügyi folyamat tervezése.
 

 

 

 

ÖNKÖLTSÉG-
SZÁMÍTÁS
A hazai vállalkozások számára az önköltségszámítás bevezetése vagy a meglevő kalkulációs eljárások hatékonyságának növelése az üzleti tevékenységgel kapcsolatban az üzleti siker elengedhetetlen követelménye.
Az önköltségszámítással a cégen belüli együttműködés is látványosan fejleszthető, valamint a teljes szervezetben támogatható a gyorsabb és hatékonyabb munkamódszerek alkalmazása is.

 

 

1 NAPOS CONTROLLING KÉPZÉSEINK KIHELYEZETT FORMÁBAN:
 

 

 

 

ÁRKÉPZÉS ÉS LIKVIDITÁS

Találjuk meg az egyensúlyt: Az árak kialakítása során több olyan szempontot is figyelembe kell venni, amelyek az Ön cégének és partnereinek (vevőinek és szállítóinak) likviditását is befolyásolja. Hogyan lehet ezeket a hatásokat értékelni és figyelembe venni az ár kialakítás folyamatában, megtalálni azt az értéket, amely az eredményesség javítása mellett a likviditást is biztosítja.

CSAK KIHELYEZETT FORMÁBAN!

 

 

 

 

CONTROLLING NEM CONTROLLEREKNEK

A controlling gyakorlatát igyekszünk átfogóan, a maga teljességében bemutatni.  A tervezéstől az információs rendszerig, a szervezettől a pénzügyi és humán controllingig minden lényeges funkciót számba veszünk. A résztvevők átfogó ismeretet kapnak a controllingról, képesek lesznek az ezzel kapcsolatos igényeik megfogalmazására, valamint a controlling működésének figyelemmel kísérésére. 

CSAK KIHELYEZETT FORMÁBAN!

 
 

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni 1 napos képzéseinkről, kattintson az alábbi gombra!

 
 
Controlling workshopok (1-2 nap)
 
Amennyiben egyszerre jelentkezik Cash Flow kimutatás készítése és elemzése és 
Likviditás-menedzselés képzéseinkre, abban az esetben mindkét képzés árából 20 % kedvezményt biztosítunk!
 
 
Miért válassza a Sämling controlling képzéseit?
 
Oktatóink olyan szakemberek, akik napi munkájuk során használják a controlling eszköztárának széles skáláját, feltérképezik a lehetséges buktatókat és megoldást találnak a vállalatot érintő problémákra. Az így megszerzett tudásukat, tapasztalatukat ötvözik a német REFA tananyaggal, és ezt osztják meg a képzéseinken résztvevőkkel. Büszkék vagyunk arra, hogy aki egyszer már valamelyik továbbképzésünket választotta, szívesen jön újra, és ajánl minket kollégáinak is.
 
 
Ha szeretne értesülni új képzési időpontokról, információkról, kérem itt jelentkezzen:
 

Információ:

Porubszky-Tóth Katalin képzés felelős
Telefon: +36 20 410 2805
 
 

Hírlevél Olvasóink mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről, és kizárólag nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

 
 
Eseménynaptár
Információ: