Képzési alterületek


 

A veszélyhelyzetre való tekintettel Elsősegélynyújtás képzéseink szünetelnek!

A veszélyhelyzet megszűnését követően minden érdeklődőt örömmel várunk személyesen, tantermi képzéseinken is!

Miért halnak meg ilyen sokan szívrohamban Magyarországon?

Évente átlagosan 15 ezer beteget kezelnek szívinfarktussal a magyar kórházakban, mégis közel 40%-uk, mintegy hatezer ember belehal a betegségbe. Ennek nem így kellene lennie, hisz az elmúlt évtizedekben új kezelési módszerek és technikák jelentek meg, és Magyarországon is komoly beruházások történtek a korszerű szívkatéteres kezelés széleskörű megteremtése érdekében. Kutatásunk az elmúlt években felmérte, hogy mit tudunk a szívinfarktusról, és mennyire korán tudjuk felismerni annak tüneteit. Az eredmények rávilágítottak arra, hogy ma Magyarországon hosszú ideig várunk az orvosi segítségkéréssel, ami az életünkbe is kerülhet. Pedig világszintű orvostechnikai eszközök állnak rendelkezésre a szívinfarktus gyógyításában, de ha későn fordulunk orvoshoz, akkor jelentősen csökkennek a túlélési esélyeink.

Részletekért kattintson blogunkra:

Az életmentés népszerűsítése társadalmi érdek. Évente egymillió mentőhívást fogad a Mentőszolgálat és mintegy 40 ezer honfitársunk élete lenne megmenthető néhány egyszerű beavatkozással.

Munkahelyi elsősegélynyújtó képzés
 
Életmentő képzés

 

Ha Ön is a legmegbízhatóbb cégtől szeretné beszerezni cégéhez a defiibrillátort, vagy bármilyen más orvostechnikai eszközt, keresse bizalommal a Rextra Kft.-t!

A hirtelen szívhalál Magyarországon vezető halálok. A keringésmegállást követő néhány perc sorsdöntő. Minden segítség nélkül eltelt perccel kb. 10%-kal csökken az életben maradás esélye, ezért kiemelkedően fontos a korai mentőhívás, és az újraélesztés megkezdése. Az újraélesztés – vagyis a gyorsan és kellő erősséggel kivitelezett mellkaskompresszió és a befúvásos lélegeztetés – egy egyszerű, eszköz nélküli, könnyen elsajátítható mozdulatsor, mellyel bárki (egészségügyi képzettséggel nem rendelkező személy is!) érdemben segíthet keringésmegállás esetén. A módszer ugyanúgy alkalmazható felnőtt és gyermek ellátása esetén is. Az azonnal megkezdett, és a mentők megérkezéséig folyamatosan végzett újraélesztés (30 mellkaskompresszió: 2 befúvás felváltva) lényegesen megnöveli a túlélés esélyét.

Képzéseinket kihelyezett formában is szívesen megszervezzük, az Önök egyedi igényei szerint. Kérjük vegye fel a kapcsolatot képzés felelősünkkel!
 
 

A Sämling Kft. célkitűzése, hogy elősegítse azokat a kezdeményezéseket, melyek a hirtelen bekövetkező keringésmegállás túlélését javítják. Ez a célkitűzés egybevág a Vadmálna Egyesület (Adószáma: 18735343-1-13) oktatói tevékenységével.
 
Szeretnénk minél szélesebb körben támogatott, minőségi oktatást nyújtani, hogy ezáltal az elkerülhető haláleseteket bárki megakadályozhassa.
 
Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!
 
 
Miért válasszon minket?
 
  • Mert oktatási eszközeink a legmodernebbek közül kerülnek ki és mindig kifogástalan állapotban vannak.
  • Mert oktatónk, Buvár Mariann, diplomás ápoló, mentőápoló és elsősegélynyújtás oktató.
  • Mert az oktatási tematika a legfrissebb irányelvek alapján van összeállítva és az oktatás során nagy hangsúlyt kap az interaktív együttműködés, gyakorlás.
  • Mert az általunk kiállított tanúsítványt a Munkavédelem és Foglalkoztatás-felügyelet is elfogadja.

Munkahelyi elsősegélynyújtás

jogi vonatkozásai

 
 

Munkajogászt, könyvelőt, pénzügyi szakértőt keres, vagy csak egy tanácsadásra van szüksége?

Kattintson a képre és tekintse meg partnereink bemutatkozóját!


Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 
Eseménynaptár
Információ: