Az alapozó (kezdő szintű) online HR adminisztráció e-learning tananyagban megvizsgáljuk, hogy a hibátlan adminisztrációs tevékenység és a klasszikus szolgáltató HR szerepkör mennyire fontos egy szervezet életében.

Ehhez sorra vesszük
- a munka- és személyügyi adminisztratív feladatokat,
- a nyilvántartásokat,
- az adatszolgáltatásokat,
- dokumentumokat,
- folyamatokat.

A  kiválasztástól az elbocsájtásig végigkísérjük a HR tevékenységet, fókuszálva az adminisztrációs feladatokra, egységes keretrendszerben vizsgálva azokat.

 

Kiknek ajánljuk?

HR adminisztráció képzési programja úgy épül fel, hogy pályakezdők, a HR területtel ismerkedők és kevés gyakorlattal rendelkező HR munkatársak számára is hasznos ismereteket nyújt.

Ha Ön szeretné rendszerezni ismereteit vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát másokéval, illetve az együttesen legjobbnak ítélttel, akkor nézze meg felvételünket!


Legfontosabb témáink

 • külső-belső adatszolgáltatás
 • munkaügyi nyilvántartások vezetése
 • egyéb nyilvántartások vezetése
 • statisztikai adatszolgáltatás

Rendszerbe foglaljuk a feladatokat, iratmintákat, bejelentési kötelezettségeket, adatszolgáltatásokat és mindazt, ami segíti a menedzsmentet és munkáját.

Hogyan tudom könnyebben, gyorsabban és hatékonyabban végezni a HR tevékenységet?

Alapozó Online (e-learning) tananyagunk operatív tudást nyújt a stratégiai HR szemlélethez. Közelebb hozza egymáshoz a tanulmányok és a munka világát.

Ma már mindenki stratégiai partnerséget vár el a HR-től és sokan kevésbé értékelik a klasszikus HR szerepeket, pl: az adminisztrációt. Pedig ez mindennek az alapja.


Szeretne többet megtudni az előadásról? Nézze meg oktatónkkal készített bemutató videónkat!

 

 

 

Fő témakörök

 1. Általános elvek
 2. Keresés, kiválasztás
 3. Munkaviszony létesítés
 4. Munkaviszony fennállása
 5. Munkaviszony módosítása
 6. Munkaviszony megszűnése, megszüntetése
 7. Outplacement

 

Az online (e-learning) előadás előnyei
 • Az előadás jegyzeteit és a mintadokumentumokat is letöltheti az online felületről,
 • Az előadás megvásárlását követően 1 hónapon keresztül bármikor, korlátlan alkalommal nézheti meg az előadást. Ön osztja be az idejét: akkor tart szünetet, amikor csak szeretne, majd onnan folytatva a felvétel megtekintését, ahol abbahagyta,
 • az utazási költséget is megspórolja.

Hogy működik az online rendszer?

Az e-learning rendszer egy internetes felületen, böngészővel (pl. Google Chrome-mal, Mozillával) érhető el, csupán internetkapcsolatra van szükség hozzá.
A rendszerben egy több mint 240 perces videó anyagot, egy 74 slideból álló tananyagot és a mintadokumentumokat érheti el.
A teljes tananyag megtekintésére 1 hónap áll rendelkezésre. A belépési adatokat kollégánk küldi el Önnek a számla kiegyenlítését követően.

 

E-learning rendszerünk itt érhető el:

 

 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ:

9.990 Ft + Áfa

(12.687 Ft)

teljes felvétel

 

IDŐBEOSZTÁS

A sikeres jelentkezést követően a videó 3 hónapon át elérhető a felhasználó számára. Az előadás a fizetést követően bármikor elérhető, a fenti dátum csak tájékoztató jellegű (annál korábban is elérhető az online képzés).

A belépéshez szükséges kódot a fizetéstől számított 24 órán belül küldjük.

Kérjük, a befizetést igazoló dokumentumot küldje el emailben a edit.dandoci@samling.hu címre!

 

A tananyag meghallgatásához szükséges felhasználói jogosultságokat csakis kizárólag a képzésben résztvevők használhatják. A képzésekhez kapcsolódó írásos és egyéb (elektronikus) anyagok szerzői joga a Sämling Kft. tulajdonát képezik, ezért azok sokszorosítása, terjesztése, harmadik fél részére történő átadása-, valamint a konzultáción video- hang és egyéb felvételek rögzítése tilos. 


Ez is érdekelheti:  a képzés a 12 napos HR Basic program keretében valósul meg, de önálló képzésként is elvégezheti.

 
Eseménynaptár
Leírás
Operatív tudás a stratégiai HR szemlélethez. A tanulmányok és a munka világának közelebb hozása egymáshoz. Alapozó online (e-learning) tananyagunkban sorra vesszük a munka- és személyügyi adminisztratív feladatokat, nyilvántartásokat, adatszolgáltatásokat, dokumentumokat, folyamatokat.

 

Információ: