HR Agilis módszertan


Bemutatjuk, az Improvers cégcsoport tagjaként, testvércégünk, a N.E.W.S. és Arbinger Magyarország kizárólagos képviselői által kifejlesztett díjmentes képzési sorozat lehetőségét, a világ új HR és OD módszereinek megismerésére

 
A világban az utóbbi 20 évben több olyan új nemzetközi HR és OD módszertan jött létre, amelynek a megismerése ma már hozzátartozik a HR vezetők munkájához. Olyan új trendek alakították ki ezeket az új szervezetfejlesztési módszereket, mint a VUCA mozaikszóval fémjelzett gyors változás, az YZ generáció mobilitása, az Agilis Transzformációra való törekvés, és az új, coaching típusú, felhatalmazó vezetési stílus igénye.
 
Mi is az Agilis Transzformáció?
 
A legtöbb nemzetközi meghatározás szerint egy olyan szervezetfejlesztési folyamat, mely során megváltoztatjuk a szervezeti kultúrát, a szervezet működését annak érdekébe, hogy gyorsabb döntéseket, gyorsabb változásokat, nagyobb eredményt, elégedettebb ügyfeleket, magasabb hatékonyságot, motivációt és értékteremtési képességet tudjunk létrehozni (természetesen ez nem csak az agilis projektmenedzsmenttel működő szervezetek kihívásai).
 
Most ez a rövid, díjmentes, home office munkarendhez is optimalizált képzési sorozat hiánypótló lehetőséget nyújt mind a HR-, mind a vonalas vezetőknek, hogy rövid idő alatt megismerjenek egy-egy globális nemzetközi módszertant magyar nyelven.
 

 
Vezetői kiválóság a gyorsan változó környezetben
 
A helyes vezetői szerepek kialakításához fejlesztették ki ezt a nemzetközi alapokra épülő díjmentes képzést, amit szeretnék felajánlani a vállalatotok vezetőinek is, azért, hogy ebben a válsághelyzetben a vezetők megfelelően tudják összetartani és motiválni csapataikat


 
Stratégiai Navigálás a gyorsan változó környezetben
 
Azok a vállalatok lesznek sikeresek a jövőben, akik nem csak kilábalni tudnak a válságból, hanem egy azon túlmutató, agilis, bevonó stratégiai tudnak kialakítani, majd a végrehajtásba képesek bevonni kollégáikat. Főleg felsővezetőknek szóló képzésünkben bemutatjuk ennek folyamatát.Hogyan mérhető a szervezet? Komplex Vállalat Diagnózis mérési módszereinek megismerése
 
Először mérnünk kell, hogy lássuk az utat a fejlesztéshez. Nem fejleszthetünk olyasmit, amit nem tudunk mérni. A képzésen a résztvevők megismerik, hogyan lehet megmérni a szervezetek működési hatékonyságát? Megismerik a nemzetközi kutatások (Jim Collins) alapján kifejlesztett Vállalatfejlesztési Diagnózist felépítését, használatát a kultúrafejlesztésben. 


Coaching alapú, felhatalmazó, rugalmas szervezeti kultúra kialakítása: Ismerjük meg a NEWS® nemzetközi módszertanát
 
N.E.W.S.® a coaching alapú szervezeti kultúra kiépítésével már 40 országban segíti a gyorsan változó, kiszámíthatatlan üzleti világban tevékenykedő vállalatokat. Rövid bemutató képzésünk bepillantást ad hogyan lehet agilis, magas felhatalmazású szervezetet létrehozni.

 
Hogyan hozható létre magas szintű kommunikáció, innováció és együttműködés? Ismerjük meg az Arbinger Intézet nemzetközi módszertanát
 
A képzés a szemléletmód változáshoz ad tudást. Az Arbinger Institute programjai 45 év pszichológiai kutatásain alapulnak. A szemléletmódra hatva, különleges módszerek alkalmazásával fejlesztenek egyéneket, csapatokat és szervezeteket, hogy egy kezdeti én központú, gyakran védekezésre épülő szemléletmódot képesek legyenek egy eredményközpontú, felelősségvállaló, magas bizalmi szinttel rendelkező és együttműködő kultúrává alakítani. 
 
 
A képzések díjmentesek, de regisztrációhoz kötöttek. Igény esetén kérje személyes konzultációnkat.
 

Ecsédi István – szakmai kérdésekkel kapcsolatban:
Telefon: +36 20 923 54 05

E-mail: istvan.ecsedi@improversgroup.hu

 

Kollár Alexandra – jelentkezéssel kapcsolatban:

Telefon: +36 20 327 4046

E-mail: alexandra.kollar@improversgroup.hu