HR Basic képzés, ahogy én látom

Akik a Sämling HR képzéseire jelentkeznek, arról tesznek tanúbizonyságot, hogy nyitottak az újra, erős bennük a tanulás iránti vágy, valamint szeretnek emberekkel dolgozni, bíznak bennük, és hisznek abban is, hogy egy vállalati szervezet legértékesebb erőforrása az ember.

 

Akár a 12 napos tanfolyamon vesz részt, akár 1-1 napos becsatlakozó, mindkét esetben kiváló és rendkívül színes szakember gárda segíti a humán erőforrás menedzsment valamennyi területén:

  • toborzás-kiválasztás
  • munkakör: leírás, értékelés
  • teljesítményértékelés, visszajelzés
  • képzés-fejlesztés
  • kompenzáció, motiváció
  • belső kommunikáció
  • munkajog
  • munkaügyi adatvédelem
  • HR adminisztráció

 

Mi, mint HR szakemberek még soha nem dolgoztunk ilyen izgalmas, ennyire gyorsan változó, ilyen mértékű rugalmas alkalmazkodást és folyamatos tanulást, fejlődést igénylő környezetben. A mi feladatunk, szerepünk, hogy a vezetőség stratégiai partnereként segítsük őket abban, hogy az üzleti céljaikat elérjék. Mit tudunk ennek érdekében tenni? Erről szól a programunk.

A HR-szakember sikeres működésének nélkülözhetetlen feltétele –a szakmai felkészültségén túl – a személyisége. Ezért a képzésünkön a résztvevőknek lehetőségük nyílik önmaguk és képességeik mélyebb megismerésére.

A fentieken kívül – bátran kijelenthetem – a legértékesebb „erőforrás” maga a résztvevői csoport a HR Basic képzéseken: megosztjuk egymással, milyen helyzetekkel találkozunk a mindennapi munkánk során, milyen jó gyakorlatokat alkalmazunk már most, milyen kihívások elé állítanak minket a vezetők, illetve a munkavállalók. Érezzük, hogy nem vagyunk egyedül ezekkel a dilemmákkal, és nagyon sokat tanulunk az oktatóktól, egymástól és magunktól.

Amennyiben szeretné megalapozni vagy fejleszteni tudását, szeretettel várjuk 11 napos HR Basic képzésünkre, mely március 28-án indul.

Ha nem tud eljönni az összes napra, vagy nem releváns Önnek az összes téma, jöjjön el csak azokra, amiket hasznosnak talál. Képzési napjainkra külön-külön is jelentkezhet.

 

További részletek a képzésről >> IDE kattintva <<

 

Kardosné Réti Judit

HR business partner, oktató, tréner, coach, mediátor

A Sämling Üzleti Oktatási Központ számos HR képzésének oktatója