HR basic képzés - Tematika

HR BASIC 2021

Őszi órarendünk

1. nap

2021. szeptember 23.

 

2. nap

2021. szeptember 30.

Bevezető nap

Szó lesz a HR kialakulásáról, fejlődéséről, helyéről és szerepéről a cégek életében, továbbá a HR kulcsterületeiről. Átbeszéljük mi a kompetencia alapú HR, mi a HR stratégia és milyen kulcskompetenciái vannak egy HR szakembernek.

 

Munkakörök/Teljesítményértékelés

A képzés fél napban bemutatjuk és átbeszéljük a munkaköri leírás szerepét a különböző HR folyamatokban, a másik fél napban pedig a TÉR-ben kívánunk elmerülni.

Tovább a képzésre >>

 

     

3. nap

2021. október 7.

 

4. nap

2021. október 14.

A sikeres interjúztatás

 1 napos térning a felvételi és kiválasztási folyamat legfontosabb eszközeiről. Fő célja, hogy a résztvevők képesek legyenek a szervezetükhöz legjobban illeszkedő, a munkakörben legjobban teljesítő munkatárs kiválasztására.

Tovább a képzésre >>

 

Hatékony toborzás

Hatékony toborzás, avagy minden, amit tudni kell ahhoz, hogy bármely pozícióra képesek legyünk jelölteket állítani! A workshopon használható megoldásokat javasolunk, amelyekkel hatékonyabb lesz a kiválasztás és költséghatékonyabb módon tudja elérni a kívánt munkaerőt.
 

 

5. nap

2021. október 21.

 

6. nap

2021. október 28.

AC - Assessment Center

1 nap a hatékony és professzionális AC-ról (Értékelő Központ). Jellemzően prezentációk, szerepjátékok, egyéni és csoportos problémamegoldás szerepelnek a feladatok között. Az AC különösen hasznos, mert valós élethelyzeteket modellez, így jól előrejelzi a későbbi beválást.

Tovább a képzésre >>

 

 

Compliance szituációk kezelése

A képzés, ahol mindent megtudhat a Compliance folyamatairól. Szituációs gyakorlatokon keresztül mutatjuk meg mi a helyes eljárás a különböző incidensek esetén.

Tovább a képzésre >>

     

7. nap

2021. november 4.

 

8-9. nap

2021. november 11. és 18.

Képzés-fejlesztés, motiváció, javadalmazás

A képzés-fejlesztés területe. Azon felül, hogy tisztábban látja az összefüggést a képzési nap témakörei között, megismerheti a javadalmazási, juttatási és ösztönző rendszereket, továbbá megértheti a motiváció szerepét és fontosságát egy szervezetben.

Tovább a képzésre >>

 

Munkajog a HR gyakorlatában

A 2 nap munkáltatói és munkavállalói oldalról is hasznos ismereteket nyújt. A résztvevők olyan gyakorlati tudást sajátíthatnak el, amellyel a munkájuk során felmerülő munkajogi problémákat sikeresen megoldják.
 

 

10. nap

2021. november 25.

 

11. nap

2021. december 2.

Munkaügyi adatvédelem (GDPR HR-eseknek)

A jogi háttér áttekintése mellett gyakorlati példák, megtörtént esetek és a résztvevők által hozott problémák közös elemzése segíti a szabályok értelmezését. Segítséget nyújtunk, ha szeretne jogszerűen eljárni munkaügyi (HR) adatvédelmi kérdésekben.

Tovább a képzésre >>

 

HR folyamatok/HR kommunikáció/ Változásmenedzsment

Összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment.

Tovább a képzésre >>

     

12. nap

2021. december 9.

 

+ E-learning tananyag

Záró beszámolók, prezentáció

 
 

HR adminisztráció

Az alapozó (kezdő szintű) online HR adminisztráció e-learning tananyagban megvizsgáljuk, hogy a hibátlan adminisztrációs tevékenység és a klasszikus szolgáltató HR szerepkör mennyire fontos a szervezet életében.

Tovább a képzésre >>