HR controlling képzés HR-eseknek tanfolyamot HR-es kollégáknak ajánljuk, akik felismerték, hogy munkájuk magas szintű ellátásához nélkülözhetetlenek a kontrolling ismeretek.

Tovább a képzés részleteire>>
Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni a képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!
 

A HR Controllingról


Miért van szüksége egy HR-esnek a controllingra? - Oktatónk, Tamás Lilla írása itt olvasható>>

Egy XXI. századi cég számára a legfontosabb érték, a stabil működés, sőt versenyelőny megteremtésének alapja az intellektuális tőke, vagyis a rendelkezésre álló emberi erőforrások. Egy munkahelyi szervezeten belül ma már a HR feladat az, hogy hathatósan hozzájáruljon a szervezet stratégiai versenyképességének növeléséhez. A vállalat ezt a tudatosan és hatékonyan működtetett HR rendszerekkel tudja elérni. A HR szakemberek sokszor tapasztalatok és intuíciók alapján hoznak döntéseket. Ez elidegeníthetetlen a HR jellegétől, ugyanakkor nem lehet kizárólagos. Ma már a legtöbb szervezetben rendelkezésünkre állnak azok az adatok, amelyek segítségével számszerűsíteni lehet a korábban tapasztalatok alapján meghozott döntések várható eredményeit. A HR kontrolling rendszerek tudatos használata mérhetővé teszi a korábban mérhetetlennek tartottakat, ezzel segíti a HR terület munkatársait abban, hogy a pénzügyi és műszaki szakemberek számára is egyértelműen megmutassa a tudatos emberi erőforrás gazdálkodás szervezeti működésre gyakorolt hatásait és döntések várható következményeit.
 
A HR kontrolling nem csupán adatgyűjtés és elemzés, hanem azoknak az adatoknak a kiválasztása és felhasználása, amelyek a döntéshozatali folyamatokban hasznosnak bizonyulnak. A jó HR kontrolling az emberi erőforrás gazdálkodás aktuális helyzetére vonatkozó jelzőrendszer, a jövőt megalapozó döntéstámogatási eszköz, és objektív visszajelzéseivel segíti a további lépések finomhangolását.

Hírlevél olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről, workshopjainkról és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

Eseménynaptár
Információ: