Kiválasztás és Ösztönzés – játékelméleti módszerekkel.

Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb embert egy adott pozícióra és miként motiváljuk?

A kérdésre számos döntően játékelméleti megközelítésű közgazdasági modell született, melyek azonban eddig nem voltak elérhetőek a hagyományos HR képzések keretében.

A célunk az, hogy közérthető módon ismertessük meg a résztvevőkkel a leghaladóbb elméleteket, és képessé tegyük őket arra, hogy a megismert módszereket és elveket átültessék a mindennapi HR gyakorlatba. A képzés a klasszikus kiválasztás és ösztönzés témaköreit járja körül egyedülálló megközelítéssel, sok gyakorlati példával és esettanulmánnyal.


Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni a képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!


HELYSZÍN
Budapest

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

79.000 Ft + Áfa

(100.330 Ft)

tartalmaz 2 oktatási napot, a segédanyagot nyomtatott és elektronikus formában, a bekészítést (kávé, tea, üdítő, édes és sós sütemény), tollat, jegyzetfüzetet, tanúsítványt.

A reggeli étel-ital fogyasztás mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cége fizeti meg.

 

KEDVEZMÉNYEK
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
8% Hírlevélre történő feliratkozás esetén
10% Magánszemély jelentkező
12% 2 együttes jelentkezés - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén
15% 3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezése esetén

+ 1 Plusz(érv) mellettünk

Partnerünk, a HVG HR Centernek köszönhetően a jelentkezők számára a mindig naprakész tananyagunkat a HR Plusz kiadvánnyal színesítjük.


 

Munkajogászt, könyvelőt, pénzügyi szakértőt keres, vagy csak egy tanácsadásra van szüksége?

Kattintson a képre és tekintse meg partnereink bemutatkozóját!

 

Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános  kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

Képzés adatai

Képzés hivatalos neve Kiválasztás és ösztönzés
Megszerezhető végzettség Kiválasztás és ösztönzés workshop elvégzéséről szóló Tanúsítvány.
Képzés célcsoportja Tapasztalt HR szakembereknek ajánljuk, akik el kívánnak mélyedni a kiválasztás és ösztönzés legmodernebb elméleteibe, és azok gyakorlati alkalmazásába. A HR szakembereken túl azoknak is rendkívül hasznos ez a 2 nap, akik vezetőként emberek kiválasztásáért, kisebb-nagyobb csoportok ösztönzéséért, motiválásáért felelősek
Kompetenciák A workshop során a résztvevők egyrészt elsajátítják a stratégiai interakción alapuló, aszimmetrikus információval jellemezhető döntési helyzetek megoldásainak általános módszereit, melyeket nemcsak HR, hanem az üzleti élet más területein, vagy akár a magánéletben is alkalmazhatnak. Megismerik a kiválasztás és ösztönzés legújabb módszereit, illetve a mögöttük meghúzódó közgazdasági és menedzsment elveket. A feladatok elvégzésével és az esettanulmányok feldolgozásával a résztvevők képesek lesznek a gyakorlatban is alkalmazni a megismert módszereket, így teljesítményértékelési, javadalmazási-és ösztönzési rendszereket kidolgozni, bevezetésüket támogatni.
Kihelyezett formában elérhető nem
Eseménynaptár
Leírás
Kiválasztás és Ösztönzés – játékelméleti módszerekkel. Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb embert egy adott pozícióra és miként motiváljuk? HR döntések a gyakorlatban.

 

Információ: