Megújult blended képzésünk során a tananyag általános elméleti részét először e-learning formában sajátíthatja el. A videó megtekintése után egy fél napos személyes konzultáció keretein belül, feldolgozásra kerül a tananyag további része, melyet online vagy tantermi formában hirdetünk meg.

A képzés célja, hogy résztvevők megismerjék azokat az információkat, elsajátítsák azt a tudást és gondolkodásmódot, amellyel magabiztosabban vehetnek részt közbeszerzési eljárásokban.

Az alapokat megtanulva pontosabb képet kapnak a közbeszerzési eljárásokról, azok folyamatáról és lehetőségeikről, majd ezen információk birtokában fel tudják mérni a későbbiekben, mely kérdésekben és milyen szakértői támogatásra lehet szükségük a siker érdekében.
 
A képzés során a fentieken túl bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé is, azaz a sokszor érthetetlennek és feleslegesnek tűnő ajánlatkérői elvárások okaival is megismertetik a hallgatóságot közbeszerzésekben jártas előadóink.

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!
 
 
 
A képzés során oktatóink a gyakorlatban előforduló példákkal illusztrálva, és a biztosított konzultációval a felmerülő kérdések megválaszolásával vezetik végig a résztvevőket az ajánlattétel olykor rögös (vagy csupán annak tűnő) útján.
 
 
A képzés rövid tematikája: 
 
  • Hogyan találhat a profiljába vágó közbeszerzési kiírásokat?
  • Hogyan készüljenek fel a közbeszerzésekben való részvételre?
  • Miként tudja előzetesen megfelelően átgondolni és előkészíteni az ajánlattételt, hogyan kerülje el a meglepetéseket?
  • A közbeszerzés során hogyan tudhatja biztonságban üzleti titkait?
  • Milyen lehetőségek vannak az alkalmassági feltételek igazolására?
  • Mikor, milyen lehetőségei vannak elősegíteni a megfelelő ajánlattételt.
Vegyen részt képzésünkön és a fentieket közbeszerzési eljárások lefolytatásában, valamint ajánlattevői tanácsadásban is tapasztalt előadóinktól megtudhatja.
 
 
Képzés módszertana:
 
Gyakorlatorientált képzés, ahol a jogszabályi rendelkezések mellett a résztvevők megismerhetik a jó gyakorlatokat, amelyekkel a későbbiekben sikeresen vehetnek részt közbeszerzési eljárásokon.
 
Résztvevőink a közbeszerzés az ajánlattevő szemszögéből képzés elvégzését igazoló Sämling tanúsítványt kapnak kézhez.
 
 
Képzéseinket kihelyezett formában is szívesen megszervezzük, az Önök egyedi igényei szerint. Kérjük vegye fel a kapcsolatot képzés felelősünkkel!
 
 
Kinek ajánljuk képzésünket?
 

E-Learning képzésünk azoknak szól, akik ebben a kialakult helyzetben is töretlenül előre, a fejlődés, a lehetőségek irányába tekintenek! Akik nem riadnak vissza a kihívásoktól, sőt lehetőséget, egy eszközt látnak abban, céljaik eléréséhez! 

Hasznos valamennyi olyan gazdasági szereplő számára, akik még csak ismerkednek a közbeszerzés adta lehetőségekkel, vagy korábban már vettek ugyan részt közbeszerzési eljárásban, de azzal kapcsolatban nehézségekbe ütköztek, esetleg érvénytelen ajánlatot tettek. Tananyagunk során az ajánlattételt megelőző stratégia kialakításától kezdve, az eljárás egyes szakaszain át egészen a szerződésszerű teljesítésig, gyakorlati példákkal illusztrálva mutatjuk be ezt a bonyolult feladatot, amivel az ajánlattevők találkozhatnak egy közbeszerzési eljárásban.
 

Felgyorsult világunkban, és a jelenlegi, valamint várhatóan jövőbeli gazdasági helyzetben is a szervezetek egyre több közbeszerzésen vehetnek részt, és egyre gyakrabban lesz elvárás olyan szakemberek bevonása akik értik, hogy hogyan lehet a legegyszerűbben, leghatékonyabban és biztonságosan közbeszerzési ajánlatot adni.

A képzés során a résztvevő a tananyag általános elméleti részét e-learning formában sajátíthatja el. Ezt követően egy 3 órás konzultáció keretében lehetőség nyílik az egyedi esetek megbeszélésére, a kérdések megválaszolására. A konzultáció lehetőségét igény szerint online és tantermi formában is igénybe vehető.

 
 

 

IDŐBEOSZTÁS

Az képzést e-learning rendszerünkbe belépve bármikor megtekintheti 3 hónapon keresztül.

 

HELYSZÍN
Sämling E-learning rendszer

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

61 380 Ft
(+27% ÁFA)
77 953 Ft

A jelentkezést és fizetést követően egy felhasználónév és jelszó segítségével tud belépni zárt E-learning rendszerünkbe, ahol online módon tudja megnézni az előadást. 

Az online képzésünkön túl konzultációs lehetőséget biztosítunk online vagy tantermi formában igény szerint.

 

KEDVEZMÉNYEK
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
8% Hírlevélre történő feliratkozás esetén
10% Magánszemély jelentkező
12% 2 együttes jelentkezés - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén
15% 3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezése esetén
 
 

Munkajogászt, könyvelőt, pénzügyi szakértőt keres, vagy csak egy tanácsadásra van szüksége?

Kattintson a képre és tekintse meg partnereink bemutatkozóját!

 
Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 

Képzés adatai

Képzés hivatalos neve Közbeszerzés az ajánlattevő szemszögéből
Képzés típusa távoktatás (e-learning)
Oktatók Szabó Anett Éva
Dr. Kovács Balázs László
Képzés célja A képzés célja, hogy résztvevők megismerjék azokat az információkat, elsajátítsák azt a tudást és gondolkodásmódot, amellyel magabiztosabban vehetnek részt közbeszerzési eljárásokban. Az alapokat megtanulva pontosabb képet kapnak a közbeszerzési eljárásokról, azok folyamatáról és lehetőségeikről, majd ezen információk birtokában fel tudják mérni a későbbiekben, mely kérdésekben és milyen szakértői támogatásra lehet szükségük a siker érdekében. A képzés során a fentiek túl bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé is, azaz a sokszor érthetetlennek és feleslegesnek tűnő ajánlatkérői elvárások okaival is megismertetik a hallgatóságot közbeszerzésekben jártas előadóink. A képzés során oktatóink a gyakorlatban előforduló példákkal illusztrálva, a feladatok közös megoldásával és természetesen a felmerülő kérdések megválaszolásával vezetik végig a résztvevőket az ajánlattétel olykor rögös (vagy csupán annak tűnő) útján.
Képzésfelelős Ecsédi-Dandóci Edit
Eseménynaptár
Információ: