Logisztikai controlling

 

 

Miért ajánljuk képzésünket?

Képzésünkön megmutatjuk, hogyan kell felépíteni és működtetni egy modern logisztikai controlling rendszert, mit jelentenek a számok, hogyan hatnak azok változásai a  vevői elégedettségen át a cég jövedelmezőségére. Nem elég csak adatokat látni, de le kell tudni vonni a következtetéseket is. Képzésünk a  Controlling mesterfokon képzés része, mely önállóan is elvégezhető. 
 
Garantált maximális résztvevői létszám: 10 fő.
 
IDŐPONT
2021. november 18., 25.
Időbeosztás: 9:00 - 15:00 óra között, napi 6*45 percben szünetekkel
 
HELYSZÍN
LIVE, ONLINE FORMÁBAN
 
RÉSZVÉTELI DÍJ
95.000 Ft + 27% ÁFA (120.650 Ft)
A részvételi díj tartalmazza a 2 oktatási napot, a segédanyagot (pdf) és a magyar nyelvű tanúsítványt
71.250 Ft + 27% ÁFA LEGKEDVEZŐBB ÁR
 
KEDVEZMÉNYEK
A kedvezmények nem összevonhatóak,
minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
Speciális kedvezmény volt REFA Controller résztvevőknek
20% ONLINE oktatási forma
25% 2 fő együttes jelentkezése esetén
 

A képzés hasznosságáról oktatónkat idézzük:

"A vállalati teljesítményindikátorok ismerete, az egyes részterületek teljesítményének hatása a kitűzött célok elérésére alapvető követelmény a mai jövőorientált vállalatirányítási rendszerekben. A logisztika egy összetett terület, amely magába foglalja a beszerzést, a termelési logisztikát, az értékesítési logisztikát, azon belül is a raktározást a késztermék kiszállítást és persze a selejt kezelést is. A logisztika hatása az eredményre, kapcsolata a vállalat folyamataival, a kihatása a vevői elégedettségre és a vállalatról kialakítható megbízhatóságra elvitathatatlan. A jól meghatározott célorientált logisztikai controlling jelentős támogatást tud nyújtani a döntéshozóknak. Ehhez viszont az általános, néhány ismert mutatóra épülő beszámoló nem elég, szükséges az új irányelvekre épülő, a pénzügyi kihatásokat is figyelembe vevő információs rendszer bevezetése és alkalmazása. Ehhez fog iránymutatást és támogatást nyújtani a megtartásra kerülő új szemléletű logisztikai controlling képzés."
 

Tematika:

 • Fő összefüggések, részterületek kapcsolatai, folyamatház egy vállalkozáson belül.
 • Beszerzés, gyártás, belső anyagmozgatás, értékesítés kapcsolatrendszere, szervezeti háttér
 • Vevő és szállító management (Customer Service Management, Supplier Service Management)
 • Beszállító kiválasztás, beszerzési, - és beszállítói minőségköltségek controllingja
 • A raktár szerepe a supply chain folyamatban, raktári kulcsmutatók (szállítói pontosság, raktári költségek, készletek forgási sebessége), pénzügyi szempontú rizikó faktorok
 • Vevő,- és termékszerkezet controllingja
 • Vevői megrendelések controllingja
 • Logisztikai költségek controllingja
 • Logisztikai controlling eszközháttér, felelősségi körök megosztása a szervezeten belül
 • Beszédes riport rendszer kialakítása és döntéselőkészítő elemzések készítése hozzájárulva a vállalati célkitűzések eléréséhez.
Résztvevőink mondták:
A képzés során különösen tetszett:
 • "Felkészült, gyakorlatias az oktató."
 • "Mindenképp hasznosítani fogom tudni."
 • "Bár nem teljesen az én munkakörömről tanulhattunk meg mindent, de mindenképp hasznos, hogy a hozzánk kapcsolódó osztályok milyen szempontok alapján működnek. Nagyon hasznos és gyakorlatias példákon keresztül rátudtam vetíteni az információkat a saját cégünkre és ezáltal jobban megismerhettem egyes szempontokat. Mindenképp hasznosítani fogom az itt tanultakat, akár cooperatív módon."
 • "Különösen tetszett, hogy saját élményekből, tapasztalatokból, példákból is merített az oktató, így közelebb hozta magát a tananyagot. Az is nagyon tetszett, hogy alkalmazkodott a jelenlévőkhöz és aszerint hozott minél több példát és információt."
 • "Nagyon gyakorlatias oktatás volt. Az anyag hasznosítható."
 • "A költséghelyek meghatározásának fontossága, és a feladatok személyhez történő delegálásának és határidő megadásának fontossága. Időben kapott logisztikai riportok szükségességének fontossága."
 

Módszertan

A módszereket ppt prezentáción, számítási és esetpéldákon keresztül mutatjuk be, és elemezzük a résztvevők aktív közreműködésével, akik így képesek lesznek ezek alkalmazására saját vállalatuknál is.

 

Cél, kompetencia, eredmény

A képzésen szerzett ismeretek segítségével elérhető: 
 • A vevői elégedettség növelése,
 • Költségek csökkentése és a hatékonyság növelése.

 

Kinek ajánljuk?

Logisztikai és pénzügyi controllerek, készletfelelősök, beszerzők, termelés tervezők, beszállítói minőségügyi mérnökök, customer service munkatársak, vállalkozók számára.
 
Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!
 
 
Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!
 

Képzés adatai

Képzés típusa online (live)
Oktatók Ivády Erzsébet
Vizsgával zárul a képzés nem
Kihelyezett formában elérhető igen
Képzésfelelős Porubszky-Tóth Katalin
Eseménynaptár
Információ: