Tudatos, fejlődőképes és fenntartható üzleti eredményt hozó marketing tevékenységet szeretne létrehozni?

Lépjen túl a  kommunikáción, a divatos kifejezéseken, az instant sikerrecepteken és

Nézzen mélyebbre!

 

MIÉRT?

A legfontosabb kérdés, amit minden marketinggel foglalkozó szakembernek fel kell tennie, mielőtt bármibe belekezd. 

 

A miért a kíváncsiság, a megértés, a dolgok mozgatórugóinak feltárására való törekvés kérdőszava. A Marketing tervezés és menedzsment képzésünk sok ilyen miérttel kezdődő kérdésre ad választ!

Miért nő egyik vállalat sokkal nagyobbra, mint a másik?

Miért pont úgy döntenek a vásárlók, ahogy?

Miért válasszanak minket a vásárlók a versenytársunk helyett?

Ezekre adott válaszok révén jutunk el oda, hogy mit és hogyan érdemes csinálni a marketingben – figyelve arra, hogy a kis- és nagyvállalatok esetén szükségszerű eltérések is tiszták legyenek.


Kiknek ajánljuk a Marketing tervezés és menedzsment képzésünket?

Azoknak, akik meg akarják érteni a marketing valódi erejét, hisznek a vállalatok fenntartható sikerében, és szeretnék kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket!

Ajánljuk továbbá

  • vállalkozóknak, akik eredményesebb marketing tevékenységet akarnak folytatni.
  • vállalatvezetőknek, akik más szakmai háttérrel viselnek marketinges felelősséget is.
  • szakembereknek, akik fel akarják frissíteni régen szerzett marketinges tudásukat.
  • és pályamódosítóknak, akik a marketing iránt érdeklődnek.

Amiről szó lesz:

Marketing felülnézetben

Ebben a részben megismeri a marketing legkorszerűbb, tudományosan igazolt alaptételeit, kiegészítve a döntéselmélet és a hálózatkutatás releváns eredményeivel. Megtárgyalják ezek gyakorlati jelentőségét is a piaci verseny, a vállalatok sikere szempontjából.

Marketing tervezés

Második részünk a marketing tevékenység tervezésének stratégiai és taktikai szintjét tanítja meg. Sorra veszi az egyes szinteken legfontosabb mutatószámokat, eszközöket, mindvégig megteremtve a kapcsolatot a marketing eredmény és az üzleti eredmény között.

Marketing menedzsment 

Befejező szakaszunk a marketing gyakorlatának másik fontos vetületét tárgyalja, a vállalati szervezeten belüli működést. Sorra veszi a szakma fontos részterületeit, a marketing szervezeti felépítését, konkrét aktivitások, kampányok tervezését, valamint ezek megvalósítása során a belső és külső partnerekkel való eredményes közös munka gyakorlati szempontjait.

A képzés három fél napja során folyamatos kérdezési lehetőséget biztosítunk. A nagyobb tematikus blokkokat  egyéni vagy csoportos feladatok követik, amelyek segítségével azonnal alkalmazni tudja a tanultakat. A feladatokra alkalmanként gyors egyéni visszajelzést is adunk. Az egyes napok után összefoglaló otthoni feladatokkal segítjük az elmélyülést.


Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!


Eredmény

A képzés által adott szilárd szakmai alapok, a néhol mítoszromboló, korszerű szemlélet és gyakorlatias módszerek révén a résztvevők megértik a marketing hatásmechanizmusát, hozzájárulását a cégük sikeréhez, a marketing tervezés menetét, a funkció szervezeti szerepét – és legfőképpen, képessé válnak rá, hogy egyedi igényeik szerint tovább fejlesszék marketinges tudásukat és megalkossák saját sikerük testreszabott receptjét.


A képzés díja   Kedvezmények

66 895 + Áfa,

bruttó 84 957 Ft

 

8%     Hírlevélre történő feliratkozás esetén

10%  Magánszemély jelentkező

12%  2 fő együttes jelentkezése esetén

15%  3 fő együttes jelentkezése esetén

A részvételi díj tartalmazza a 3 fél nap oktatász, a segédanyagot és a tanúsítványt.   A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!

 


Képzésünket kihelyezett formában is szívesen megszervezzük, az Önök egyedi igényei szerint. Töltse ki az alábbi űrlapot és kérjen cégreszabott, egyedi árajánlatot.


Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános  kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

Képzés adatai

Képzés hivatalos neve Marketing tervezés és menedzsment
Oktatók Kiss-Bíró László
A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum Marketing tervezés és menedzsment képzés elvégzéséről szóló Tanúsítvány.
Kihelyezett formában elérhető igen
Eseménynaptár
Információ: