A korábbi Office 365-ként ismert programcsomag megújult!

Ugyanazok a szolgáltatások és lehetőségek, a név mégis új! Microsoft 365. Oktatónk szavaival élve a korábbi elnevezés könnyen összetéveszthetővé tette a programocsomagot az Office programokkal. Így már biztosan tudni fogjuk, hogy a Microsoft 365 az a változat, ami a felhős szolgáltatások teljes tárházát felajánlja, hogy hatékonyabbak és jobban szervezettek lehessünk.

A Microsoft (Office) 365 komplett webirodájának köszönhetően a napi működés során felmerülő adminisztratív kihívások gyorsan, egyszerűen és egy helyen kezelhetőek.

Az oktatás fő célja, megmutatni mit és hogyan valósíthat meg a Microsoft (Office) 365-tel, hogy napi szinten akár órákat spórolhasson.

Jelentkezzen egynapos felhasználói szintű Nyitott (Tantermi) képzésünkre!

Az oktatás során mindent megtudhat a Microsoft (Office) 365-ben található:

 • feladatkezelőről (Planner)
 • fájltárolókról, fájlmegosztásról (OneDrive, Sharepoint)
 • chat és videókonferencia lehetőségekről (Teams)
 • csoport kollaborációs lehetőségekről (Teams és online office programok)
 • közös naptárak kezeléséről, naptárak megosztásáról (Outlook online)
 • közös telefon és email listák használatáról (Sharepoint)
 • űrlap és teszt készítési lehetőségekről. (Forms)
 • egyedi weblap készítési lehetőségekről (Sway)
 • jegyzetelésről (OneNote).

 

Amennyiben érdeklődik képzésünk iránt, esetleg kérdése adódott, kattintson az alábbi gombra!

 

Mikor éri meg Önnek ez az oktatás?

 • Ha munkahelyén bevezették a Microsoft (Office) 365 csomagot, de a használatról eddig még nem kaptak oktatást.
 • Ha munkahelye már rendelkezik Microsoft (Office) 365 előfizetésekkel, de nem használják ki az előfizetésben rejlő, fent felsorolt hatékonyságnövelő lehetőségeket.
 • Ha Ön saját vállalkozással rendelkezik, és nincsen még Microsoft (Office) 365 előfizetése, de szeretné, ha a cégben hatékonyabban mennének a folyamatok.
HELYSZÍN
Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.

 

RÉSZVÉTELI DÍJ
45.900 Ft + Áfa (58.293 Ft) A képzés díja tartalmazza igény szerint a magyar nyelvű tanúsítványt, a jegyzetet valamint a reggeli bekészítést (kávé, tea, üdítő, édes és sós sütemény). Ebédet nem áll módunkban biztosítani. Kérjük, erről a résztvevők gondoskodjanak. Köszönjük a megértésüket.
A reggeli étel-ital fogyasztás, mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cég fizeti meg.

 

KEDVEZMÉNYEK
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
 8% Hírlevélre történő feliratkozás esetén
 12% 2 együttes jelentkezés - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén
 15% 3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezése esetén

 

 

A gyakorlati tudás fontossága!

Oktatásunkat úgy építettük fel, hogy a kezdők számára is megadjon minden olyan hasznos felhasználói tudást, amellyel hatékonyabbá tehetik a mindennapi „irodai” munkát, így különösebb előképzettség az ismeretek elsajátításához nem szükséges.
Az oktatás során az elméleti tudásanyag átadása mellett hangsúlyt fektetünk a gyakorlati alkalmazhatóság bemutatására is. Ennek érdekében olyan egyéni és csoportfeladatokat alakítottunk ki, melyeknek köszönhetően valós kompetenciákkal vértezzük fel résztvevőinket.

Microsoft (Office) a mobilon is!

Mivel az Office 365 szolgáltatások és APPok mobiltelefonon és a webböngészőben is elérhetők, így a megszerzett ismeretanyaggal egy igazi, helytől, géptől független tudást adunk át, amely segítségével bárhol, bármikor hatékonyan, minimális időráfordítással oldhat majd meg problémákat akár a mobiljáról is.

Ha Önt a letelepített programok használata (is) érdekli (Word, Excel, PowerPoint vagy Outlook), figyelmébe ajánljuk a kétnapos MS Office tanfolyamunkat, mely nyitott (tantermi) és ONLINE formában is elvégezhető.

Oktatóink

Képzéseinket olyan profi, gyakorlati szakemberek tartják, akik hosszú évek óta oktatnak a témában. Az oktatás életszerű példákon és esettanulmányokon keresztül zajlik, így a résztvevők a gyakorlatban is megismerhetik a leghatékonyabb megoldásokat.

Vállalati kihelyezett képzések és tanácsadás

Egyedi igényekhez alakított képzések és tanácsadás az ország egész területén, vállalati kihelyezett formában is. Töltse ki ajánlatkérőnket, hogy a legmegfelelőbb képzéskonstrukciót állíthassuk össze cége számára.

A részvételhez szükséges eszközök

A tréning idejére Windows 10 operációs rendszerrel felszerelt számítógépeket biztosítunk, saját eszköz használata nem engedélyezett.

 Online formában érdekel a Microsoft (Office) 365 oktatás >>>

Képzés adatai

Képzés hivatalos neve Microsoft 365 felhasználói
Képzés típusa tantermi tanfolyam
Min. létszám 6 Fő
Oktatók Weisz Péter
Kihelyezett formában elérhető igen
Képzésfelelős Talmács Krisztina
Eseménynaptár

Meghirdetett tantermi oktatásainkat korlátozó intézkedések, illetve veszélyhelyzet esetén online formában valósítjuk meg.

Információ: