A képzés elvégzését követően a résztvevőink képesek lesznek holisztikusan szemlélni egy adott pályázatot vagy projektet.

Birtokában lesznek a pályázatok projektszintű kezelésének technikáinak, valamint megtanulják priorizálni, optimalizálni a feladataikat és folyamataikat. 

pályázat

A képzés leírása:

A képzés a pályázatok tervezésének ötletétől a megvalósításon át a pénzügyi zárásig felmerülő operatív feladatokat öleli át. A képzés során bemutatott alapvető technikák, eszközök, módszerek és azok gyakorlati alkalmazása rövid és hosszú távon is könnyen alkalmazható számos pályázat megvalósításánál.

Kiknek ajánljuk?

A képzést olyan szakembereknek ajánljuk, akik már valósítottak meg pályázatot(kat), vagy a jövőben tervezik pályázatok megvalósítását, vagy esetleg hirtelen csöppentek pályázatok megvalósításába. A program nem csak projektvezetőknek szól, hanem a projektszervezetben működő összes szakembernek, akik szeretnének megismerkedni a hatékony projektmunka projektszintű kezelésével, módszertani hátterével. A képzés a pályázatok tervezésének ötletétől a megvalósításon át a fenntartási időszakig felmerülő operatív feladatokat öleli át. A program során bemutatott alapvető technikák, eszközök, módszerek és azok gyakorlati alkalmazása rövid és hosszú távon is könnyen alkalmazható számos pályázat megvalósításánál.

Módszertan:

Az oktató gyakorlati tapasztalatait felhasználva számos projekt-technikát, jól bevált gyakorlatokat, és projektkezelési módszereket sajátíthatnak el a résztvevők. A képzés elvégzését követően a résztvevők képesek lesznek holisztikusan szemlélni egy adott pályázatot/projektet, birtokukban lesznek a pályázatok projektszintű kezelésének technikái. Megtanulják priorizálni, optimalizálni a feladatokat és folyamatokat. Tisztában lesznek a projektszervezettel és a szervezeten belüli feladatokkal, hatáskörökkel és kompetenciákkal. Ismerni fogják a feladatok megvalósításának legoptimálisabb módszereit, megtanulnak projekteszközöket használni, melyeket mindennapi feladataikba beépíthetnek. Számos iratminta, és jó gyakorlat bemutatása során egy teljes dokumentációs mintacsomaggal a kezükben távozhatnak, melyeket saját pályázataikra testre szabva alkalmazhatnak.

Tematika / Tárgyalt főbb témakörök:

  • Általánosságban a projektekről
  • Projektek fajtái
  • Projektszakaszok
  • Projektszakaszok operatív feladatai, alkalmazott technikák, módszerek
  • Célok, eredmények, indikátorok
  • Erőforrások (Költség, HR, eszköz, szolgáltatás, stb)
  • Projektadminisztráció, dokumentálás
  • Kockázatkezelés
  • Változáskezelés
  • Projektkommunikáció

 

IDŐBEOSZTÁS

A képzés összesen 20 tanórából áll, amelyből 10 tanóra elmélet,

valamint 2 * 5 (10) tanórában pedig a gyakorlat kerül megvalósításra, interaktív formában. 

Mindkét képzési napon 9:00 és 12:00 óra, valamint 13:00 és 15:00 óra közötti időintervallumban

 

HELYSZÍN
Sämling oktatótermében

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

78 750 Ft
(+27% ÁFA)
100 013 Ft

A díj tartalmazza az oktatási napokat, a segédanyagokat, valamint a magyar nyelvű tanúsítványt. 

 

KEDVEZMÉNYEK
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
8% Hírlevélre történő feliratkozás esetén
12% 2 együttes jelentkezés - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén
15% 3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezése esetén
 
Amennyiben szeretne emlékeztető emailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!
 

 
A képzés kihelyezett, vállalati formában is elérhető. Rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz az ország egész területén. További információkért és egyedi ajánlat igényléséért forduljon képzés felelősünkhöz!
 
 
Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 

Képzés adatai

Képzés hivatalos neve Pályázatok projektszintű kezelése
Képzés típusa távoktatás (e-learning)
Óraszám 20 óra
Min. létszám 6 Fő
Max. létszám 18 Fő
Képzésfelelős Ecsédi-Dandóci Edit
Eseménynaptár
Információ: