ONLINE képzésünket olyan vezetőknek hoztuk létre, akik szeretnék a legtöbbet adni csapatuknak, a személyes jelenlét hiányában, még távolról is.   

Hogyan ismerjük fel és oldjuk meg az egyéni és a csapaton belüli problémákat? Milyen módon tudjuk a tagok motivációját erősíteni, és tudunk velük helyesen kommunikálni? Hogyan tudunk a hozzáállásukon javítani, és számukra építő visszajelzéseket adni? Hogyan tudjuk humán kompetenciáinkat fejleszteni? Mindezen kérdéseire választ kap a képzésünkön.

csapatvezetés

 
Miben más a kommunikáció egy online projektvezetés során? Hogyan tudnám akár távolról is motiválni és irányítani a csapatomat?
Ezekre a kérdésekre is választ ad a Projekt-és csapatvezetés távolról ONLINE képzésünk. 
 
A projektvezetők többsége eddig is alkalmazta már a különféle online megoldásokat és eszközöket a projektjeik során. De mit is kell másképp tenni egy ilyen helyzetben?
 
Mivel a projektek vezetése nem csak hard skilleket igényel, érdemes a soft skillekre is hangsúlyt helyezni - és nem csak az offline világban, az online világban is egyre inkább előtérbe kerülnek ezek a tendenciák.
 
Projektvezetőként nem lehetünk mindig a csapatunk mellett, de támogathatjuk, motiválhatjuk őket, hogy képesek legyenek megbirkózni a rájuk bízott feladatokkal. Még akkor is, ha nincsenek személyes találkozások, ha nem ideálisak a munkakörülmények, de a munkának haladnia kell, akkor kiemelten fontossá válik, hogyan bánunk a csapatunk tagjaival.
 
Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzéseinkről, kattintson az alábbi gombra!
 
 
Az alábbi készségek és kompetenciák fejlesztésével foglalkozunk tanfolyamunkon:

 
  • Hogyan bízhatok meg a csapattagokban, amikor nem vagyok ott, nem látom mennyit dolgozik? (Ha valami fontos, akkor ez, annak érdekében, hogy munkakapcsolatunk hosszabb távon is jó maradjon!)
  • Mi az, amit a vezető tehet a bizalom érdekében, és hogyan tudja fenntartani a szükséges felelősségvállalást csapatában?
 
 
  • Mit és hogyan kommunikáljak másképp online, mint személyesen?
  • Hogyan tartsak úgy online megbeszéléseket, hogy az kellőképpen hatékony legyen? Hiába alkalmaztuk korábban is online felületeket, más amikor CSAK ez van, egymástól távol dolgoznak a munkatársaink, és kizárólag ilyen csatornákon kommunikálunk egymással.
 
 
  • Máskor is nehéz számonkérni a kollégákat és visszajelzést adni nekik? Ez csak nehezebb ilyen körülmények között, de szükséges, sőt nagyobb hangsúlyt kell helyezni rá, nem csak a mennyiségben, hanem minőségben is, annak érdekében, hogy fennmaradjon motivációjuk.
 
 
  • Hogyan tudok motiváló, inspiráló vezető lenni ilyen körülmények között?
  • Hogyan tudom a legtöbbet kihozni a csapatomból? A motiválás nem csak rajtunk vezetőkön múlik, azonban érdemes nem csak ezt fejleszteni, hanem a belső motivátorok erejét is kihasználni.
 
Ezen képzésünk ONLINE eszközökkel kerül megtartásra, de az interaktivitás maximális biztosításával.
 
Erre mi is a sokak által használt ZOOM felületet használjuk, melyen keresztül láthatják és hallhatják egymást résztvevőink, de írásos kommunikációra, és segédanyagok közvetítésére is alkalmas.
 
Ha még nem próbálta ki, vagy nem ismeri, akkor a legelső használat előtt kérjük tekintse meg pár perces bemutatónkat (KLIKK IDE) a rendszer használatáról, valamint javasoljuk, hogy nyisson benne egy (ingyenes) account-ot a későbbi könnyebb együttműködés elősegítésére.
 
 
IDŐBEOSZTÁS
Mind a 3 oktatási napon 14:30 órától 17:45 óráig tart a képzés. (Másfél óránként 15 perces szünettel)
 
HELYSZÍN
ONLINE - SAMLING E-LEARNING RENDSZER

 

RÉSZVÉTELI DÍJ:
63 070 Ft
(+27% ÁFA)
80 100 Ft

A tanfolyam díja a jelenlegi helyzetre való tekintettel most 30 %-os kedvezménnyel vehető igénybe! Mind a 3 oktatási nap 14:30 órától 17:45 óráig tart. (Másfél óránként 15 perces szünettel)

Legkedvezőbb ár:

44 150 Ft + Áfa

 

KEDVEZMÉNYEK
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
8% Hírlevélre történő feliratkozás esetén
10% Magánszemély jelentkező
12% 2 együttes jelentkezés - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén
15% 3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezése esetén
30 % Bevezető ár

 

Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 

Képzés adatai

Képzés hivatalos neve Projekt- és csapatvezetés távolról ONLINE
Képzés típusa online (live)
Oktatás módja Képzés
Min. létszám 6 Fő
Max. létszám 18 Fő
Oktatók Tanner Anett Paula
Képzésfelelős Ecsédi-Dandóci Edit
Eseménynaptár
Információ: