Csatlakozzon be Ön is legújabb képzéseinket bemutató Projektmenedzsment Nyílt napunkra!

ONLINE - 2021. január 27-én

 

 
Miért fontos, hogy az Ön cégénél is legyen - lehetőleg több - olyan munkatárs, aki jártas a projektmenedzsmentben, ismeri legalább a projektek vezetéséhez szükséges alapokat?
 
A válasz egyszerű: mert csak így lehet aktívan kihasználni az egymástól elkülönített projektek eredménynövelő hatása miatt megjelenő hatékonyságot. Ehhez pedig a projektek
  • megtervezésében,
  • a projektcsoportok összeállításában,
  • a projektmunka szakaszolásában és koordinálásában,
  • a megbízók, a vezetők felé történő rendszeres és érthető adminisztrációban,
  • valamint a sikeres lezárásban

megfelelő ismeretekkel és kompetenciákkal rendelkező szakember szükséges.

Milyen mélységű projektvezetési ismeret és gyakorlat szükséges a projektek hatékony kezeléséhez, és ezek az ismeretek mennyi idő alatt szerezhetők meg?
 
A projektmenedzsmentet is lehet igen magas szakmai színvonalon működtetni, de már az alapismeretek birtokában is ugrásszerű hatékonyságnövekedés érhető el. Képzéseink lefedik a alapismeretektől a komplex nemzetközi projektek vezetéséig szükséges ismeretanyag átadását, és nem csak az elméletet, hanem a szükséges gyakorlati beágyazottságot is erősítik.
 
Sok helyen - főképp távoli megbízó esetében - kiemelten fontos a projekt előrehaladtának és erőforrás-felhasználásnak megfelelő, könnyen érthető és látványos kommunikációja is. Az ehhez szükséges, legelterjedtebb informatikai platform, a MS Project használatára, annak gyakorlati betanítására külön képzési programunk is rendelkezésre áll az ez iránt érdeklődőknek.
 
Nyílt Napunkon minden felmerült kérdésére választ kaphat, találkozhat vezető oktatóinkkal. A részvétel ingyenes, pusztán regisztrációhoz kötött. Csatlakozzon, várjuk jelentkezését, ha Ön cége ügyvezetője, vagy HR vezetője, és látja a lehetőséget a projektszintű munkaszervezés bevezetésében, a nemzetközi legjobb gyakorlatok saját cégénél történő adaptálásában.
 

Nyílt Napunk programja, előadói:

17:30 - 17:45 – Online Nyílt Nap megnyitása, a Projektmenedzsment képzések átfogó bemutatása

Előadó: Ecsédi-Dandóci Edit ügyvezető

17:45 - 18:30 – Legújabb, a 2020/21-es trendek szerint kialakított Projektmenedzsment képzéseink a Sämlingben

18:30 - 19:15 – A megújult Komplex Projektvezető képzés bemutatása

Előadók: Szilvási Margit „Szilu”, Tanner Anett Paula, Ecsédi István és Szántó Péter

19:15 - 19:30 – Kérdések megválaszolása, nyílt nap zárása.

Időpont
2021. január 27. 17:30 - 19:30
 
Helyszín:
Online felület, melyhez belépési kódot a regisztráció után küldünk
 
A Nyílt napon való részvétel semmilyen fizetési kötelezettséget nem von maga után, NEM minősül a képzésre történő jelentkezésnek!