Határozzuk meg a Felnőttképzési Indexet!

Miért és hogyan tanulunk?
Csatlakozzon anonim kutatásunkhoz: mindössze 1 perc!

 

Felmérésünkkel a hazai munkavállalók képzési hajlandóságát vizsgáljuk, válaszokat keresve fejlődési lehetőségeikre. A robotizáció már régóta téma, de olvasta már a McKinsey tanulmányt arról, hogy világszerte akár 800 millió ember veszítheti el a munkáját a robotizáció miatt? Vagy hogy 900 ezer magyar munkahelyét érinti a mesterséges intelligencia a következő 15 év alatt - erre figyelmeztet minket a PWC tanulmánya is.

 

 

 

Felmerül a kérdés, hogy az aktuális munkáltatói igényekre, az új munkakörök betöltésére hogyan készülnek a ma munkavállalói.

  • Mit gondolnak az önfejlesztésről a dolgozó felnőttek?
  • Inkább új szakmát tanulnának, vagy valamilyen soft készséget fejlesztenének?
  • Ha dönteni kell, akkor mi alapján választanak képzést?

Kérjük, segítse kutatásunkat, ossza meg velünk véleményét, 1 perces kérdőívünk kitöltésével! Azoknak, akik megadják e-mail címüket, képzéseinkből az egyébként is elérhető engedményeken felül további 5% kedvezményt biztosítunk (2023. dec. 31-ig - jelentkezéskor írja a Megjegyzés rovatba: "FI2023"), valamint a részletes kutatási eredményeket is eljuttatjuk a megadott elérhetőségre.

(A felmérésben résztvevők által megadott válaszok alapján anonim összesítés készül, ezáltal a Képzők számára is egyértelműbb lesz az, hogy milyen oktatást érdemes kialakítani ahhoz, hogy az emberek rugalmasan tudjanak alkalmazkodni a változásokhoz.)

 

Felnőttképzési felmérés 2023

A *-gal jelzett mezők kitöltése mindenképp szükséges.

Sikeres kitöltés!

A kitöltött űrlap adatait sikeresen rögzítettük.