TB és Bérügyintézőknek szóló szakmai webinárjainkon gyakorlatorientált módon dolgozzuk fel az időszerű előírások és jogszabályok alkalmazását, különös tekintettel az egészségbiztosítás, adózás, családi ellátások, munkajog témakörére vonatkozóan. 

Társadalombiztosítási előadásunk résztvevői aktuális társadalombiztosítási, családtámogatási és munkajogi ismeretekhez jutnak hozzá a szakma kiváló előadóitól.

 

 

Kinek ajánljuk rendezvényeinket?

 

Minden olyan társadalombiztosításban, bérügyintézésben, könyvelésben tevékenykedő szakembernek, aki gyakorlatias előadást szeretne hallani és ahol felteheti kérdéseit naprakész, felkészült előadóinknak.

Online webinárjaink célja, hogy az azon résztvevők a már meglévő társadalombiztosítási szakággal kapcsolatos ismereteit aktualizáljuk, frissítsük, továbbá az előadások keretein belül jussanak olyan információkhoz, amivel a mindennapi munkájukat szakszerűen, a jogszabályi előírásoknak megfelelően el tudják látni.


Következő webinárunk időpontja:
 
2022. január 19. 09:00 - 13:30
 
Széll Zoltánné: Biztosítás és járulékok
 
 • Az előadáson a 2022. január 1-jétől hatályba lépő, a Társadalombiztosítás fedezeti rendszerét érintő változásokat tekintjük át,
 • továbbá már január 1-jétől változik a szocho mértéke, kivezetésre kerül az adórendszerből a szakképzési hozzájárulás, és a szakképzés "költsége" szociális hozzájárulási adókedvemény formájában lesz igénybe vehető.
 • A minimálbér változása ugyancsak érinti a Tb. fedezeti rendszerét,
 • emellett jelentősen változik az átalányadózó egyéni vállalkozó és a mezőgazdasági őstermelő járulékfizetése is.
 • A 2021. nyarán hatályba lépett szocho tv. módosítását a gyakorlati jogalkalmazás során áttekintjük, különösen a megváltozott munkaképességű személyek után érvényesíthető adókedvezmény igénybevételét tekintve.

 

Dr. Asztalos Zsuzsa: Belföldi adózás 

Adóvisszatérítés 2022

 • A gyermeket nevelő magánszemélyek adóvisszatérítésére vonatkozó szabályokat ismertetjük, figyelemmel kísérve a jogosultsági feltételeket, jogosulti kört, valamint a visszatérítés igénybevételére vonatkozó eljárásokat. 

Személyi jövedelemadó változások

Ismertetjük:

 • a 25 év alatti fiatalok kedvezményére vonatkozó új szabályokat (a kedvezményre való jogosultság szabályait, a kedvezmény alapját és érvényesítését);
 • négy vagy több gyermeket nevelő anyák kedvezményére vonatkozó szabályok módosulását (a kedvezményre való jogosultság feltételeinek változását és az adóelőleg-nyilatkozat megtételére vonatkozó szabályok egyszerűsítését);
 • Az adó feletti rendelkezés szabályainak változását;
 • Az egyéni vállalkozók átalányadózására vonatkozó új szabályokat (átalányadózás választását, a vállalkozói bevételből levonható költséghányadokat, az adóelőleg-fizetését, átalányban megállapított jövedelem adómentességét);
 • A kriptoeszközzel végrehajtott ügyletből származó jövedelem adózását;
 • Az adómentességi szabályok változását (a háztartási méretű kiserőművek adózási szabályainak változását, az elektromos motorral segített kerékpár magáncélú használatára tekintettel keletkezett bevétel adómentességét);
 • valamint a szociális hozzájárulási adó mértékének csökkentésével kapcsolatos változások ismertetését a T/17668. számú törvényjavaslat alapján (szja: „89 százalékos szabály” , ekho mértékének csökkenése, kata ellátási alapok emelkedése).

 

 
 
Olvassa el Ön is a Magyar Államkincstár az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásait, illetve a baleseti táppénzt, valamint az
azokkal kapcsolatos eljárást érintő leglényegesebb új szabályokról és azok gyakorlati alkalmazásáról szóló szakmai tájékoztató anyagát.

 
 
RÉSZVÉTELI DÍJ:
20 990 Ft
(+27% ÁFA)

26 657 Ft

Napidíj, amely tartalmazza a 2 előadáson való részvételt, valamint az előadás anyagait elektronikus formában.

Webinárjaink online (live) formában kerülnek megtartásra,

09:00 - 14:00 közötti időintervallumban.

KEDVEZMÉNYEK:
10 %

Early Bird kedvezmény

12 %

2 együttes jelentkezés - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén

15 %

3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezése esetén

 

 

Munkajogászt, könyvelőt, pénzügyi szakértőt keres, vagy csak egy tanácsadásra van szüksége?

Kattintson a képre és tekintse meg partnereink bemutatkozóját!


Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 

 

Képzés adatai

Képzés hivatalos neve TB és Bérügyintézők Szakmai Webinárja
Képzés típusa online (live)
Képzés célcsoportja Ajánljuk minden olyan társadalombiztosítási ügyintézőként, bérügyintézőként, könyvelőként vagy olyan szakemberként tevékenykedő szakembernek, aki gyakorlatias előadást szeretne hallani és ahol felteheti kérdéseit naprakész, felkészült előadóinknak.
Képzésfelelős Ecsédi-Dandóci Edit
Eseménynaptár

Információ: