A SIKERES VÁLLALKOZÁS LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐJE: A TE NAPRAKÉSZ TUDÁSOD!


Csatlakozz be te is vállalkozói képzéseinket bemutató díjmentes, ONLINE Nyílt Napunkra!
2020. szeptember 25.


REGISZTRÁLJ ITT!


Tudod, hogyan szerzi meg szükséges ismereteit ma egy vállalkozó?

1. Könyvet olvas. Hasznos, fontos, de nem biztos, hogy naprakész - és tényleg elhiszed, hogy Elon Musk napi két könyvet olvas?
2. Online cikkeket olvas. Ma már ez a legelérhetőbb - de sajnos gyakran nem biztos, hogy minden igaz, amit leírva látunk.
3. Ingyen elérhető videókat néz a közösségi médiában. Vállalkozóként tudjuk, hogy a minőségnek ára van, így a minőségi tudásnak is. Persze lehet, hogy valakinek az ingyenes is elég...
4. Más vállalkozókkal beszélget, információmorzsákat gyűjt, másol. De biztos, hogy aki az információt adja, érdekelt a te sikeredben?
5. VAGY: SZAKMAI KÉPZÉSEKRE JÁR, AHOL AZ ADOTT TERÜLET LEGNEVESEBB SZAKÉRTŐITŐL SZEREZ BE NAPRAKÉSZ INFORMÁCIÓKAT, TUDÁST, KÖZVETLEN MÓDON! Mi, a Sämlingnél érdekeltek vagyunk a te sikeredben, szeretnénk, ha elégedett lennél oktatóink tudásátadásával, hogy másnak is ajánlani tudd képzéseinket!


Itt az alkalom, ismerd meg lehetőségeidet, átadható tudáscsomagjainkat, és regisztrálj ONLINE, ingyenes Nyílt Napunkra! Minden vállalkozásban szükséges ez a tudás, valakinek érteni kell ezekhez a területekhez - persze különböző mértékben, és nem biztos, hogy az első számú vezetőnek.


Most találkozhatsz oktatóinkkal, és felteheted kérdéseidet te is, így azonnal megtudhatod, hogy milyen ismeretekre, képzésre van még szükséged neked, vagy alkalmazottaidnak. 


Időpont: 2020. szeptember 25. 9:00 - 12:00

Helyszín: Online felület, melyhez belépési kódot a regisztráció után küldünk


REGISZTRÁLOK

A regisztrációt követően egy munkanapon belül megküldjük neked a díjmentes részvételre vonatkozó visszaigazolást, és a felület elérhetőségét, ahol már előre felteheted kérdéseidet előadóinknak, akik a Nyílt Nap folyamán kitérnek azok megválaszolására is.

 


“Egy tanult ember a hegy tetejéről látja a világot, egy tanulatlan ember pedig a völgyből, és a völgyből egyáltalán nem ugyanazt lehet látni..." - Klapka György, az egyik legsikeresebb, legújítóbb magyar vállalkozó.

 


Sämling Vállalkozói Akadémia: szakértői előadások és konzultációk a te vállalkozásod sikeréért!Nyílt Napunk programja és előadói voltak:

9.00 - 9.15
PROGRAM MEGNYITÁSA
A Sämling Vállalkozói Akadémia, és a képzési módszerek bemutatása
Ecsédi-Dandóci Edit ügyvezető
 
9.15 - 10.15
"VÁLLALKOZÁST INDÍTÓ" képzések
1. Jogi alapok - Dr. Kovács Balázs László
2. Tudatos vállalkozás indítás, az első gondolattól a termékig/szolgáltatásig - Bedzsula Bálint
3. Kötelező számviteli alapok: értsd, hogy mit mond a könyvelőd - Farkas Boglárka
4. Adatvédelmi alapok - Dr. Sepsi Tibor
 
10.15 - 11.15
"A KIVÁLÓ VEZETŐ" képzés
Ecsédi István
Hering Ilona
Kocsis Dóra
Maczkó-Dörnyei Nóra
Tanner Anett
 
11.15 - 11.30
AZ ÜZLETI TERV KÉSZÍTÉSE
Dr. Szívós László
 
11.30 - 11.45
PREZENTÁCIÓ, MUTATKOZZ BE MESTERFOKON
Alföldi Kata
 
11.45 - 12.00
KÉRDÉSEK MEGVÁLASZOLÁSA, A NYÍLT NAP ZÁRÁSA
 
 
A Nyílt napon való részvétel ingyenes volt, semmilyen fizetési kötelezettséget nem vont maga után, NEM minősült a képzéseinkre történő jelentkezésnek!