Vállalkozás indító képzéseink   A vállalkozás működését segítő képzéseink

 

 

A folyamatos szakmai fejlődés a siker kulcsa. 

Felmerült már a kérdés Önben: Hogyan válhat profi vezetővé?

 
Meghirdetett tantermi oktatásainkat a vírushelyzetre való tekintettel online formában valósítjuk meg.

 

A legtöbb vállalat/vállalkozó a költséges, hosszadalmas álláshirdetések és interjúztatások helyett inkább cégen belüli munkatársak kinevezésével oldja meg a megüresedett vezetői pozíciók betöltését. A vezetői tapasztalat elősegítése érdekében segítünk képzéseinkkel a minél hatékonyabb és sikeresebb feladatok teljesítéséhez.
 
Kiknek ajánljuk a képzéseket?
 
 • akinek nincs ideje hosszú képzésre járni, de fontosnak tartja a tudatos vezetést,
 • aki szeretné szervezetten működtetni a cégét,
 • aki szeretne sikeres növekedést elérni évről évre,
 • akinek fontos a hatékonyság és az eredményesség.
Egy vállalat sikerességét döntően befolyásolja, hogy a vezető:
 
 • mennyire tud hatékonyan kommunikálni,
 • mennyire produktív az időgazdálkodása,
 • milyen módon tudja a motiválási technikákat beépíteni,
 • mennyire eredményes tárgyalásokat folytat,
 • hogyan építhet egyénekből igazi csapatot,
 • milyen módon tudja kezelni a konfliktusokat.

Képzéseink felkészítik a vezetőket rövid és hatásos beszélgetések vezetésére, az ehhez szükséges szemléletmód, készségek és eszközök elsajátításával. Így eredményesen tudják coacholni és fejleszteni beosztottjaikat a változó időkben. Motiválni tudják az egyéneket, és jobb teljesítményre sarkallni őket.

Partnercégünk, a N.E.W.S Magyarország Kft. Manager as a Coach (MAC) képzésének alapja a N.E.W.S.® Iránytű, amellyel azonosítani lehet, hol akadtak el az emberek az egyes helyzetekben, és adott probléma esetén milyen eszközzel lehet támogatni az elmozdulást a megoldás irányába. A képzés végére a résztvevők összeállítják saját csapatuk tagjaira vonatkozó coaching tervüket, melyet a következő időszakban végrehajtanak az elsajátított eszközök használatával.

Néhány kérdés, amire biztosan választ kapnak a képzésen résztvevők:
 
 • Milyen tulajdonságok jellemzik a hatékony/eredményes vezetőt?
 • Mit nevezne meg egy csapat sikerének legfontosabb tényezőjeként?
 • Milyen módon tud célorientált vezetést kialakítani?
 • Milyen eszközöket tud hasznosítani a problémamegoldás területén?
 • Milyen módon tudja a beosztottak teljesítményét növelni?
 • Milyen stratégiai célok növelhetik a vállalat eredményességét?

Kiemelt képzéseink

...mert a kiválóság ÉRTÉK!

Programunk célja a korszerű vezetési szemlélet kialakítása, illetve megerősítése, modern vezetéselméleti ismeretek átadása képzésünkön résztvevők számára. A személyes készségek fejlesztésével, új megoldási módok és technikák elsajátításával és gyakorlásával folyik a program. Szimulációs és szerepjátékokban nyílik lehetőség a kísérletezésre és az új készségek megerősítésére. Videók vetítésével, valamint a csoportos videofelvételek elemzésével fejlesztjük a résztvevők ismereteit és képességeit, mélyítjük tudásukat.


További képzéseink

Időgazdálkodás és stresszkezelés, hogy minden célod megvalósuljon. Az időgazdálkodás képzés elsősorban azoknak szól, akik szeretnék rendezettebbé tenni saját magukat és a mindennapjaikat. Azoknak, akik szeretnének kevesebb stresszforrást az életükbe, és szeretnének több olyan dologgal időt tölteni, ami valóban a hobbijuk és közel áll a szívükhöz.
Teljesítménymenedzsment és motiváció, hogy könnyedén kihozhassa kollégáiból a belső potenciálókat. A teljesítményértékelés elengedhetetlen motivációs eszköz munkatársaink számára. A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét.
Vezetői kommunikáció és tárgyalástechnika, hogy a kommunikációd hatékony legyen. A képzés legfontosabb célja a kommunikációs tudatosság megtanulása azért, hogy célt érjen minden olyan helyzetben, amikor beosztottakkal, vezetőkkel, társ osztályokkal és ügyfelekkel képes legyen kapcsolatba lépni. Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel.
HR a gyakorlatban cégvezetőknek, hogy öröm legyen veled dolgozni. A képzés olyan vezetőknek, szakembereknek szól, akik szeretnének szorosabban együttműködni a HR szakemberekkel, illetve vezetőként ők az általuk irányított terület első számú HR vezetői is egyúttal.
Mediációs technikák az üzleti életben, hogy profi konfliktuskezelővé válhass. A képzés célja, hogy a résztvevők aktuális és hasznos ismereteket szerezzenek az üzleti életben előforduló konfliktusok jellemzőiről, illetve megismerjék a gazdasági és üzleti mediáció – mint alternatív vitarendezési módszer - sajátosságait és a későbbiekben ezt hatékonyan tudják alkalmazni.
 
 

Munkajogászt, könyvelőt, pénzügyi szakértőt keres, vagy csak egy tanácsadásra van szüksége?

Kattintson a képre és tekintse meg partnereink bemutatkozóját!

 
Ha kérdése van vagy tanácsadásra van szüksége, küldje el nekünk.
Szakértőnk válaszát továbbítjuk!
 
Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!
 
Eseménynaptár