Vállalkozás indító képzéseink   A vállalkozás működését segítő képzéseink

 

A folyamatos szakmai fejlődés a siker kulcsa. 

Felmerült már a kérdés Önben: Hogyan válhat profi vezetővé?

 
A legtöbb vállalat/vállalkozó a költséges, hosszadalmas álláshirdetések és interjúztatások helyett inkább cégen belüli munkatársak kinevezésével oldja meg a megüresedett vezetői pozíciók betöltését. A vezetői tapasztalat elősegítése érdekében segítünk képzéseinkkel a minél hatékonyabb és sikeresebb feladatok teljesítéséhez.
 
Kiknek ajánljuk a képzéseket?
 
 • akinek nincs ideje hosszú képzésre járni, de fontosnak tartja a tudatos vezetést,
 • aki szeretné szervezetten működtetni a cégét,
 • aki szeretne sikeres növekedést elérni évről évre,
 • akinek fontos a hatékonyság és az eredményesség.
Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzéseinkről, kattintson az alábbi gombra!
 
 
Egy vállalat sikerességét döntően befolyásolja, hogy a vezető:
 
 • mennyire tud hatékonyan kommunikálni,
 • mennyire produktív az időgazdálkodása,
 • milyen módon tudja a motiválási technikákat beépíteni,
 • mennyire eredményes tárgyalásokat folytat,
 • hogyan építhet egyénekből igazi csapatot,
 • milyen módon tudja kezelni a konfliktusokat.

Képzéseink felkészítik a vezetőket rövid és hatásos beszélgetések vezetésére, az ehhez szükséges szemléletmód, készségek és eszközök elsajátításával. Így eredményesen tudják coacholni és fejleszteni beosztottjaikat a változó időkben. Motiválni tudják az egyéneket, és jobb teljesítményre sarkallni őket.

Partnercégünk, a N.E.W.S Magyarország Kft. Manager as a Coach (MAC) képzésének alapja a N.E.W.S.® Iránytű, amellyel azonosítani lehet, hol akadtak el az emberek az egyes helyzetekben, és adott probléma esetén milyen eszközzel lehet támogatni az elmozdulást a megoldás irányába. A képzés végére a résztvevők összeállítják saját csapatuk tagjaira vonatkozó coaching tervüket, melyet a következő időszakban végrehajtanak az elsajátított eszközök használatával.

Néhány kérdés, amire biztosan választ kapnak a képzésen résztvevők:
 
 • Milyen tulajdonságok jellemzik a hatékony/eredményes vezetőt?
 • Mit nevezne meg egy csapat sikerének legfontosabb tényezőjeként?
 • Milyen módon tud célorientált vezetést kialakítani?
 • Milyen eszközöket tud hasznosítani a problémamegoldás területén?
 • Milyen módon tudja a beosztottak teljesítményét növelni?
 • Milyen stratégiai célok növelhetik a vállalat eredményességét?

Kiemelt képzéseink

...mert a kiválóság ÉRTÉK!

Programunk célja a korszerű vezetési szemlélet kialakítása, illetve megerősítése, modern vezetéselméleti ismeretek átadása képzésünkön résztvevők számára. A személyes készségek fejlesztésével, új megoldási módok és technikák elsajátításával és gyakorlásával folyik a program. Szimulációs és szerepjátékokban nyílik lehetőség a kísérletezésre és az új készségek megerősítésére. Videók vetítésével, valamint a csoportos videofelvételek elemzésével fejlesztjük a résztvevők ismereteit és képességeit, mélyítjük tudásukat.


További képzéseink

Stratégiai navigáció és végrehajtás, hogy minden célod megvalósuljon. A stratégiai célok megvalósítása napjaink legnagyobb üzleti kihívása. Egy vállalat vezetőinek és munkacsoportjainak motiválása a létfontosságú célok mellett soha véget nem érő küzdelem. A képzés betekintést ad két világhírű nemzetközi módszertan megismerésébe.
Vezetői kompetenciák fejlesztése, hogy a vezetés ne okozzon problémát.  A program célja korszerű vezetési szemlélet kialakítása, illetve megerősítése, továbbá modern vezetéselméleti ismeretek átadása és a vezetői készségek felfrissítése és kiegészítése a vezető beosztású munkatársak körülményeinek alapul vételével.
A problémamegoldás folyamata és technikái, hogy eszközrendszered legyen a megoldáshoz. A képzés során lehetőség nyílik olyan strukturált módszerek elsajátításárára, melyek segítségével a működés során felmerülő problémák kezelése hatékony lesz. Célunk, hogy különféle csoportos és egyéni gyakorláson és példákon keresztül vállalkozóként minél hatékonyabban tudja megalkotni a probléma hosszútávú kezelését és megoldását.
Lean alapképzés vállalkozóknak, hogy  az értékteremtő folyamatok a leghatékonyabbak lehessenek. Tudta, hogy a LEAN a költségcsökkentésen kívül az emberek fejlesztését helyezi előtérbe? Képzésünk elvégeztével résztvevőink hatékonyan tudják felismerni a folyamatokban rejlő veszteségeket, és a megismert eszközrendszer birtokában megszüntetni őket.
HR a gyakorlatban - Cégvezetőknek, hogy öröm legyen veled dolgozni. A képzés olyan vezetőknek, szakembereknek szól, akik szeretnének szorosabban együttműködni a HR szakemberekkel, illetve vezetőként ők az általuk irányított terület első számú HR vezetői is egyúttal.
 
 

Munkajogászt, könyvelőt, pénzügyi szakértőt keres, vagy csak egy tanácsadásra van szüksége?

Kattintson a képre és tekintse meg partnereink bemutatkozóját!

 
Ha kérdése van vagy tanácsadásra van szüksége, küldje el nekünk.
Szakértőnk válaszát továbbítjuk!
 
Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!
 
Eseménynaptár