Képzési alterületek

Cégünk több mint 15 éve foglalkozik bank és pénzkezelésben tevékenykedő szakemberek képzésével. Széles képzési palettánkkal kívánunk hozzájárulni a kereskedelmi bankok, takarékszövetkezetek és valutaváltók oktatási igényeinek kielégítéséhez. Képzéseinken Magyarország vezető hitelintézeteinek több mint 20 000 munkatársa vett már részt.

 

Meghirdetett tantermi oktatásainkat a vírushelyzetre való tekintettel online formában valósítjuk meg.

 

 Hatósági, biztosítási képzési kínálatunk

Pénzügyi szolgáltatás közvetítői hatósági képzés   Tőkepiaci üzletkötői hatósági képzés
     
Függő biztosításközvetítői hatósági képzés   Független biztosításközvetítői hatósági képzés


A pénzügyi közvetítőrendszerben kulcsszerepet töltenek be az ügyfelekkel közvetlenül találkozó munkatársak. A pénzügyi rendszer stabilitásának fenntartása érdekében képzéseinken a piaci szolgáltatók munkatársainak magas szintű szakmai felkészültséget és minőségi ismeretátadást kínálunk.  Gyakorlatorientált és élményalapú oktatási módszertannal segítjük a tananyagaink megértését és elmélyítését annak érdekében, hogy résztvevőink képesek legyenek a tanultak hatékony alkalmazására.

Képzéseink során a résztvevőink egyrészről megismerhetik a banküzemet, annak sajátosságait, a mai magyar kétszintű bankrendszer jellemzőit és szabályozási környezetét. Arra törekszünk, hogy a képzéseinken résztvevők pénzügyi tárgyalásaik és a támogatási pályázatok kapcsán a vállalati életben is jól hasznosítható ismeretet kapjanak.

A pénzkezeléssel kapcsolatos valuta- és forintpénztárosi képzéseink keretében speciális jogi és pénzügyi ismereteket közvetítünk, különös figyelemmel az MNB és a felügyeleti szervek előírásaira.

A biztosításközvetítői, illetve pénzügyi szolgáltatás közvetítői tevékenységet az idevonatkozó törvényi szabályozások alapján csak megfelelő végzettség esetén, illetve ennek hiányában hatósági tanúsítvány birtokában lehet végezni. Oktatási elveinket és a szakterületet szabályozó 40/2015. NGM-rendelet követelményeit figyelembe véve hatósági képzéseket és vizsgáztatást kínálunk.


Képzéseinket kihelyezett formában is szívesen megszervezzük, az Önök egyedi igényei szerint.
 
Kérjük vegye fel a kapcsolatot képzés felelősünkkel!
 
 

Az elmúlt években több száz elégedett ügyfelet képeztünk, többek között az alábbi cégek munkatársait:
 
 
Budapest Bank Zrt. CIB Bank Zrt. Sberbank Magyarország Zrt.
Raiffeisen Bank Zrt. MKB Bank Nyrt. K&H Bank Zrt.
Oberbank AG Magyarországi Fióktelep Magyar Államkincstár Magyar Nemzeti Bank
MagNet Magyar Közösségi Bank IBUSZ Utazási Irodák Zrt. Interchange Kft.

 

 

Munkajogászt, könyvelőt, pénzügyi szakértőt keres, vagy csak egy tanácsadásra van szüksége?

Kattintson a képre és tekintse meg partnereink bemutatkozóját!


Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 
Eseménynaptár
Információ: