A Sämling Kft. összes HR-es képzése

Tanfolyamainkat, workshopjainkat kezdőknek és tapasztalattal rendelkező  HR szakembereknek is ajánljuk.

Hosszabb képzéseink a legfontosabb HR területek áttekintését, összefüggéseinek átlátását és alapjainak elsajátítását szolgálják. Lista itt >>

Workshopjaink kínálják az elmélyülést az egyes HR területeken. Lista itt >>

Online képzéseink olcsó és kényelmes megoldást nyújtanak. Lista itt >>

Képzéseink/workshopjaink kettős célja:

  • a HR szakmai tudás felidézése, frissítése, modernizálása, kiegészítése, aktivizálása,
  • új, korszerű ismeretek megszerzése, a HR eszköztár folyamatos mélyítése és szélesítése.

HR képzéseink jellemzői:

  • HR-es gyakorlattal rendelkező szakértők oktatnak kiscsoportos szakmai képzéseinken
  • képzéseink tananyagait folyamatosan frissítjük, az aktuális trendek és a résztvevők visszajelzései alapján fejlesztjük
  • több száz cég HR-es munkatársai választottak már minket, és térnek vissza hozzánk.
  • HR tanfolyamaink és workshopjaink módszertanának jellemzői: kiscsoportos munkák, az esettanulmányok feldolgozása, a hallgatók körében spontán kialakuló intenzív szakmai tapasztalatcsere
  • Résztevőink kezdőktől a vezető HR-esekig, kkv és nagyvállalatoktól egyaránt jönnek hozzánk. Ez a vegyesség pedig kölcsönös előnyökkel jár a résztvevők számára, saját tapasztalataik megosztása és feldolgozása során, színes networking lehetőség is egyben!
  • Egyéni kérdéseik is megválaszolásra kerülnek.

Kiemelt képzéseink

HR basic képzés - 11 nap

Képzésünk átfogó, hiánypótló, szakmai tanfolyam, ahol résztvevőink áttekintik a HR-es tevékenységi kör operatív, adminisztratív és munkajogi kérdéseit is. HR generalista munkakörökhöz tartozó feladatköröket ölelik fel a tanórák.

 

 HR nem HR szakembereknek - e-learning + 2 nap

A HR szerepének és működési alapelveinek megismerésével érthetővé válik a résztvevők számára az, hogyan tudja segíteni a HR a szervezet céljainak elérését. A nem HR végzetteknek szóló képzésen áttekintjük, hogy egy szervezetben milyen HR tevékenységre és folyamatokra van szükség az üzleti sikerhez.

 
     

HR felsőfokon képzése-learning + 2 nap

Gyakorlott HR-eseknek ajánlott képzésünkön áttekintjük a HR tevékenység 21. századi kihívásait, meghatározzuk a HR tevékenység hangsúlyos elemeit, szélesítjük a szervezeti célok elérésének támogatásaként használatható HR eszköztárat, felépítjük a stratégiai partnerré válás folyamatát.
 

Bevezetés a HR-be - 3 nap

HR alapismeretek 3 napban. Engedélyezett képzés - E-000240/2014/D002, pályázati forrásból finanszírozható. Kihelyezett, vállalati formában érhető el jelenleg.

 

 

Tovább a HR eseménynaptárra >>


HR workshopjaink

Toborzás a LinkedIn-en és a Facebook-on

LinkedIn-re és Facebook-ra való hirdetés íráson túl megismerkedhet a kampányok kivitelezésével, beállításaival és menedzselésével. Ön fent van már? Irány a LinkedIn! Nem csak a vicces képeknek van helye a Facebook-on!

 

Toborzás-kiválasztás 3 napban

Toborzás - kiválasztás workshopjainkat kedvezményes áron, csomagban is megrendelheti! (A sikeres interjú, AC - Assessment Center, Hatékony toborzás)

 
     

Hatékony toborzás

Hatékony toborzás workshop, avagy minden, amit tudni kell ahhoz, hogy bármely pozícióra képesek legyünk jelölteket állítani! A workshopon használható megoldásokat javasolunk, amelyekkel hatékonyabb lesz a kiválasztás és költséghatékonyabb módon tudja elérni a kívánt munkaerőt.

 

A sikeres interjúztatás

1 napos térning a felvételi és kiválasztási folyamat legfontosabb eszközeiről. Fő célja, hogy a résztvevők képesek legyenek a szervezetükhöz legjobban illeszkedő, a munkakörben legjobban teljesítő munkatárs kiválasztására.

 
     

AC - Assessment Center

1 nap a hatékony és professzionális AC-ról (Értékelő Központ). Jellemzően prezentációk, szerepjátékok, egyéni és csoportos problémamegoldás szerepelnek a feladatok között. Az AC különösen hasznos, mert valós élethelyzeteket modellez, így jól előrejelzi a későbbi beválást.

 

AC gyakorlati nap

Ezen a hiánypótló gyakorlati napon sajátítják el az AC alapképzést elvégzők hogyan is kell egy AC-t megvalósítani. Közösen találjuk meg egy targetált vezetői pozícióhoz a szükséges kompetenciákat, azokat súlyozzuk, és ezekre alapozva felépítjük a szimulációs (egyéni-, páros-, csoportos-) feladatokat, azok értékelési szempontjait és mechanizmusát is.

 
     

Munkajog a HR gyakorlatában

A 2 nap munkáltatói és munkavállalói oldalról is hasznos ismereteket nyújt. A résztvevők olyan gyakorlati tudást sajátíthatnak el, amellyel a munkájuk során felmerülő munkajogi problémákat sikeresen megoldják.

 

Munkajogi alapismeretek 1 napban

Munkajogi alapismeretek érthetően, rendszerezve, remek oktató tolmácsolásában! A jogszabályi naprakész tudás mellett a saját kérdéseire is választ kap.

 
     

Munkaügyi adatvédelem

A jogi háttér áttekintése mellett gyakorlati példák, megtörtént esetek és a résztvevők által hozott problémák közös elemzése segíti a szabályok értelmezését. Segítséget nyújtunk, ha szeretne jogszerűen eljárni munkaügyi (HR) adatvédelmi kérdésekben.

 

Képzés - fejlesztés, motiváció, javadalmazás

A képzés-fejlesztés területe. Azon felül, hogy tisztábban látja az összefüggést a képzési nap témakörei között, megismerheti a javadalmazási, juttatási és ösztönző rendszereket, továbbá megértheti a motiváció szerepét és fontosságát egy szervezetben.

 
     

Munkakörök/ Teljesítményértékelés

 

A workshopon fél napban bemutatjuk és átbeszéljük a munkaköri leírás szerepét a különböző HR folyamatokban, a másik fél napban pedig a TÉR-ben kívánunk elmerülni.

 

HR folyamatok/ HR kommunikáció/ Változásmenedzsment

Összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment.

 
     

Employer Branding

Kezdje el építeni cége munkáltatói arculatát egyszerű eszközökkel! 1 napos gyakorlati workshop, ahol megfogalmazzuk az üzenetet és elkészítjük a cégpozícionálást.

 

Sikeres interjúztatás (2 nap)

Sikeres interjú technikák 2 napban. A résztvevők  megismerik a sikeres felvételi és kiválasztási folyamat legfontosabb eszközeit.

 

 

Tovább a HR eseménynaptárra >>


Vállalati, kihelyezett formában elérhető képzéseink

Generációk együtt a szervezetben - 2 nap

Különböző generációk motiválása és megtartása. Ismerje meg az eltérő nézőpontokat, világszemléletet, életstílust, más karrier-elképzeléseket, a teljesen eltérő szociális működési elveket, illetve a sokszor gyökeresen más gondolkodásmódot!

 

Kiválasztás és ösztönzés - 2 nap

Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb embert egy adott pozícióra és miként motiváljuk? HR döntések a gyakorlatban játékelméleti módszerekkel.

 

 


HR adminisztráció (e-learning) - A hibátlan adminisztrációs tevékenység


Vállalati kihelyezett HR képzések

Cégünk folyamatosan szervez kihelyezett vállalati képzéseket. Kínálatunk magában foglalja az összes nyílt képzésünket, amelyeket megrendelőink igényeihez igazítunk.

Nem csak a kidolgozott képzések szerepelnek kínálatunkban, rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz, így speciális képzési programok összeállítására is vállalkozunk.

További részletek itt!


HR KVÍZ!

Tesztelje munkaügyi adatvédelemmel kapcsolatos ismereteit!

KVÍZ >>


Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!