HR és Munkajogi képzéseink

Tanfolyamainkat, képzéseinket kezdőknek és tapasztalattal rendelkező  HR szakembereknek is ajánljuk.

 Hosszabb képzéseink a legfontosabb HR területek áttekintését, összefüggéseinek átlátását és alapjainak elsajátítását szolgálják. Lista itt >>

 Workshopjaink kínálják az elmélyülést az egyes HR területeken. Lista itt >>

 Online képzéseink megfizethető és kényelmes megoldást nyújtanak. Lista itt >>


Képzéseink kettős célja:

  • a HR szakmai tudás felidézése, frissítése, modernizálása, kiegészítése, aktivizálása,
  • új, korszerű ismeretek megszerzése, a HR eszköztár folyamatos mélyítése és szélesítése.

HR képzéseink jellemzői:

  • HR-es gyakorlattal rendelkező szakértők oktatnak kiscsoportos szakmai képzéseinken
  • képzéseink tananyagait folyamatosan frissítjük, az aktuális trendek és a résztvevők visszajelzései alapján fejlesztjük
  • több száz cég HR-es munkatársai választottak már minket, és térnek vissza hozzánk.
  • HR tanfolyamaink és workshopjaink módszertanának jellemzői: kiscsoportos munkák, az esettanulmányok feldolgozása, a hallgatók körében spontán kialakuló intenzív szakmai tapasztalatcsere
  • Résztevőink kezdőktől a vezető HR-esekig, kkv és nagyvállalatoktól egyaránt jönnek hozzánk. Ez a vegyesség pedig kölcsönös előnyökkel jár a résztvevők számára, saját tapasztalataik megosztása és feldolgozása során, színes networking lehetőség is egyben!
  • Egyéni kérdéseik is megválaszolásra kerülnek.

Kiemelt képzéseink

 

HR Basic

HR basic képzés - 12 nap

Képzésünk átfogó, hiánypótló, szakmai tanfolyam, ahol résztvevőink áttekintik a HR-es tevékenységi kör operatív, adminisztratív és munkajogi kérdéseit is. HR generalista munkakörökhöz tartozó feladatköröket ölelik fel a tanórák.

Tovább a képzésre >>

Recruitment Akadémia

Recruitment Akadémia - 5 nap

Szemléletváltás a toborzásban! A képzés 5 oktatási napban adja át a szükséges ismereteket, amik a  toborzás és megtartás területén nélkülözhetetlenek.

Tovább a képzésre >>

A transzformatív tanulás-fejlesztés mestere képzés

A transzformatív tanulás-fejlesztés mestere képzés - 3 fél nap

Az L&D és HR szakembereknek, valamint vezetőknek szóló képzésünkön a téma egyik legelismertebb szakértőjétől, Bölcsföldi Lászlótól tanulhatja meg, a hogyan generálhat valódi változásokat egy szervezet életében a tanulás-fejlesztés. Építse fel korszerű tanulás-fejlesztési folyamatát.
 

HR Felsőfokon

HR felsőfokon képzés - e-learning + gyakorlati nap

Gyakorlott HR-eseknek ajánlott képzésünkön áttekintjük a HR tevékenység 21. századi kihívásait, meghatározzuk a HR tevékenység hangsúlyos elemeit, szélesítjük a szervezeti célok elérésének támogatásaként használatható HR eszköztárat, felépítjük a stratégiai partnerré válás folyamatát.

 

HR nem HR szakembereknek

HR nem HR szakembereknek - e-learning + gyakorlati nap

A HR szerepének és működési alapelveinek megismerésével érthetővé válik a résztvevők számára az, hogyan tudja segíteni a HR a szervezet céljainak elérését. A nem HR végzetteknek szóló képzésen áttekintjük, hogy egy szervezetben milyen HR tevékenységre és folyamatokra van szükség az üzleti sikerhez.

Tovább a képzésre >>

 

Kiváló Vezető

 Kiváló vezető képzés - 6 nap

Programunk célja a korszerű vezetési szemlélet kialakítása, illetve megerősítése, modern vezetéselméleti ismeretek átadása képzésünkön résztvevők számára. A képzés nem csak egy jó lehetőség a fejlődésre, hanem egy műhely, ahol a hasonló feladatokkal és gondokkal küzdők remek csapatot képeznek, egymás problémáiból is okulva válnak kiváló vezetővé.

Tovább a képzésre >>

 

Tovább a HR eseménynaptárra >>


HR képzéseink és workshopjaink

 

Social Media a Toborzásban

Social Media a toborzásban - 1 nap

LinkedIn-re és Facebook-ra való hirdetés íráson túl megismerkedhet a kampányok kivitelezésével, beállításaival és menedzselésével. Ön fent van már? Irány a LinkedIn! Nem csak a vicces képeknek van helye a Facebook-on!

Tovább a képzésre >>

Toborzás-kiválasztás 3 napban

Toborzás-kiválasztás 3 napban - 3 nap

Toborzás - kiválasztás képzéseinket kedvezményes áron, csomagban is megrendelheti! (A sikeres interjú, AC - Assessment Center, Hatékony toborzás)

Tovább a képzésre >>

Hatékony toborzás

Hatékony toborzás - 1 nap

Hatékony toborzás képzés, avagy minden, amit tudni kell ahhoz, hogy bármely pozícióra képesek legyünk jelölteket állítani! Olyan használható megoldásokat javasolunk, amelyekkel hatékonyabb lesz a kiválasztás és költséghatékonyabb módon tudja elérni a kívánt munkaerőt.

Tovább a képzésre >>

 

A sikeres interjúztatás

A sikeres interjúztatás - 1 nap

1 napos térning a felvételi és kiválasztási folyamat legfontosabb eszközeiről. Fő célja, hogy a résztvevők képesek legyenek a szervezetükhöz legjobban illeszkedő, a munkakörben legjobban teljesítő munkatárs kiválasztására.

Tovább a képzésre >>

AC - Assessment Center

AC - Assessment Center - e-learning + gyakorlati nap

1 nap a hatékony és professzionális AC-ról (Értékelő Központ). Jellemzően prezentációk, szerepjátékok, egyéni és csoportos problémamegoldás szerepelnek a feladatok között. Az AC különösen hasznos, mert valós élethelyzeteket modellez, így jól előrejelzi a későbbi beválást.

Tovább a képzésre >>

Employer Branding

Employer Branding - 1 nap

Kezdje el építeni cége munkáltatói arculatát egyszerű eszközökkel! 1 napos gyakorlati workshop, ahol megfogalmazzuk az üzenetet és elkészítjük a cégpozícionálást.

Tovább a képzésre >>

 

Folyamatkontroll és Projektmenedzsment a toborzásban

Folyamatkontroll és Projektmenedzsment a toborzásban - 1 nap

Áttekintjük a toborzás teljes folyamatát, annak minden egyes lépését átvéve és megvizsgálva, ötleteket adva ahhoz, hogy hogyan mérjünk, mit mérjünk annak érdekében, hogy a kiválasztási folyamatunk hatékony és gyors legyen.

Tovább a képzésre >>

Képzés - fejlesztés, motiváció, javadalmazás - 1 nap

A képzés-fejlesztés területe. Azon felül, hogy tisztábban látja az összefüggést a képzési nap témakörei között, megismerheti a javadalmazási, juttatási és ösztönző rendszereket, továbbá megértheti a motiváció szerepét és fontosságát egy szervezetben.

Tovább a képzésre >>     

HR folyamatok/ HR kommunikáció/ Változásmenedzsment

HR folyamatok/ HR kommunikáció/ Változásmenedzsment - 1 nap

Összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment.

Tovább a képzésre >>

 

 Munkakörök / Ösztönzés és javadalmazás

Munkakörök/ Ösztönzés és javadalmazás - 1 nap

A workshopon fél napban bemutatjuk és átbeszéljük a munkaköri leírás szerepét a különböző HR folyamatokban, a másik fél napban pedig a TÉR-ben kívánunk elmerülni.

Tovább a képzésre >>

Munkaügyi adatvédelem - e-learning + fél nap konzultáció

A jogi háttér áttekintése mellett gyakorlati példák, megtörtént esetek és a résztvevők által hozott problémák közös elemzése segíti a szabályok értelmezését. Segítséget nyújtunk, ha szeretne jogszerűen eljárni munkaügyi (HR) adatvédelmi kérdésekben.

Tovább a képzésre >>

Compliance szituációk kezelése - e-learning + fél nap konzultáció

Képzésünkön áttekintjük mi a HR és a cégvezető hatásköre a compliance szituációkban. Olyan helyzeteket mutatunk be, melyekben a munkavállalók érintettek és a HR-nek feladata van.

Tovább a képzésre >>

 

Munkajogi alapismeretek - 1 nap

Munkajogi alapismeretek érthetően, rendszerezve, remek oktató tolmácsolásában! A jogszabályi naprakész tudás mellett a saját kérdéseire is választ kap.

Tovább a képzésre >>

Munkajog a HR gyakorlatában - 2 nap

A 2 nap munkáltatói és munkavállalói oldalról is hasznos ismereteket nyújt. A résztvevők olyan gyakorlati tudást sajátíthatnak el, amellyel a munkájuk során felmerülő munkajogi problémákat sikeresen megoldják.

Tovább a képzésre >>

Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban

Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban - 2 nap

Vezetőknek, (HR) controllereknek, HR-eseknek, pénzügyi szakembereknek, akik a HR munka hatékonyságát, eredményét mérni, számolni, és ezt begyakorolni szeretnék.
Ajánljuk továbbá mindazoknak, akik a munkaerő elemzésének, értékelésének vállalati standardizálását, és mérésének elvét és gyakorlatát szeretnék megismerni. (1+1 nap).

Tovább a képzésre >>

 

Tovább a HR eseménynaptárra >>

 

Csak vállalati, kihelyezett formában elérhető képzéseink

 

Generációk együtt a szervezetben

Generációk együtt a szervezetben - 2 nap

Különböző generációk motiválása és megtartása. Ismerje meg az eltérő nézőpontokat, világszemléletet, életstílust, más karrier-elképzeléseket, a teljesen eltérő szociális működési elveket, illetve a sokszor gyökeresen más gondolkodásmódot!

Tovább a képzésre >>

Sikeres interjúztatás (2 nap)

Sikeres interjúztatás - 2 nap

Sikeres interjú technikák 2 napban. A résztvevők  megismerik a sikeres felvételi és kiválasztási folyamat legfontosabb eszközeit.

Tovább a képzésre >>

 


Cégünk folyamatosan szervez kihelyezett vállalati képzéseket. Kínálatunk magában foglalja az összes nyílt képzésünket, amelyeket megrendelőink igényeihez igazítunk. 
Nem csak a kidolgozott képzések szerepelnek kínálatunkban, rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz, így speciális képzési programok összeállítására is vállalkozunk.

További részletek itt!

 

 

HR online (e-learning)

Felkészítés az állásinterjúra - e-learning + konzultációs lehetőség

Tananyagunk segítségével fejlesztheti és feltárhatja szakmai tapasztalatait, önismeretét, személyesen elkészítheti önéletrajzát és motivációs levelét, továbbá segítséget kap melyik pálya az, ami leginkább releváns az Ön számára. Megtanulhatja mik a hivatalos megjelenés jelenleg elfogadott szabályai.

Tovább a képzésre >>

HR adminisztráció - e-learning

A hibátlan adminisztrációs tevékenység.

Tovább a képzésre >>


 

 

Kérdése lenne a képzésekkel kapcsolatban?
Keressen bizalommal, az alábbi elérhetőségek egyikén:

Ladányi Klaudia
képzésszervező asszisztens


Hírlevél Olvasóink mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről, és kizárólag nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!