Ideális képzés cégek számára is.

  • ÁFA-mentes
  • Engedélyezett (Engedélyezési szám: E-000240/2014/D004)
  • Minősített
  • Ideális pályazati forrásokból finanszírozva is. (részletek: www.samling.hu/palyazatok)

Training details

Training's official name REFA Üzem- és munkaszervezés alapjai képzés /REFA Grundausbildung
Training type online (live)
Lesson length 45 Min.
Trainers Székely László
Fellner Gábor
Borsi Krisztián
Cerificate to obtain Komplex záró értékelés-REFA Grundschein Urkunde (német/angol nyelvű tanúsítvány) és Sämling által kiállított magyar nyelvű tanúsítvány
Purpose of training A REFA alapképzés elvégzésével Ön képes lesz: - a munkaszervezet különböző munkahelyeit ergonómiai, technikai és munkaszervezési szempontok figyelembevételével vizsgálni és kialakítani, - az üzleti folyamatokat ábrázolni és elemezni, - a vállalati folyamatok kialakítása és javítása során aktívan közreműködni, - folyamatköltségekkel költségszámítást és kalkulációt végrehajtani, - a munkahelykialakításhoz módszereket alkalmazni, - továbbá a valós és a megkövetelt adatokat meghatározni és felhasználni. A vállalatnál termelékenység-növekedés következik be azon kompetens munkavállalók hatására, akik a szükséges üzemi adatokat képesek meghatározni és elemezni, ezek alapján az üzemi folyamatok kialakításában, továbbá új technikák bevezetésében – mint például egy adatgyűjtő-, vagy díjazási-rendszer bevezetésénél – meghatározóan együttműködni képesek.
Training target group Szakképzett szakemberek és vezetők valamennyi ágazat, főként termelési vagy műszaki területéről. Érettségivel vagy diplomával rendelkező üzemvezetők, termelésvezetők, technikusok. Vezetők, akik német irányítási módszertannal működő cégek munkatársai.
Can be ordered in external form yes
Course commissioner Porubszky-Tóth Katalin
Training calendar
Information: