Álláslehetőségek

 

MUNKATÁRSAK

 

Képzési asszisztens

Munkatársat keresünk szeptemberi kezdéssel, képzési asszisztens pozícióba, Budapest XII. kerület.

Rutinosan használod az Excelt, és hiszel abban, hogy ettől hatékonyabb a munkavégzés? Informatikai képzések (Excel, Word, PowerPoint, Outlook, PowerBI…) szervezéséhez keresünk képzési asszisztenst.

Ha olyan munkát keresel, ahol fontos az aktivitás, az önállóság, a csapatmunka akkor dolgozzunk együtt, teljes munkaidőben, hétfőtől péntekig 9-17ig!

A bérezés alapbér és jutalék formájában történik.

A Te feladataid közé tartozik majd a képzésszervezők munkájának támogatása, ügyfelekkel való kapcsolattartás, levelezés, táblázatok kezelése, valamint képzési anyagok, szerződések és ajánlatok előkészítése.

Annak nagyon örülünk, ha megbízható, tapasztalt, ügyes szervező vagy, van irodai tapasztalatod, jól bánsz az emberekkel és elég jól kezeled a számítógépet, különösen az Excelt. Ha szereted a változatos, sokrétű feladatokat, és szeretnél családias környezetben dolgozni, akkor lehet, hogy nálunk van a Te helyed is.

Amennyiben szeretnél velünk dolgozni, akkor küldd el a fényképes önéletrajzodat, és írj pár sort magadról, pont annyit, amennyit szükségesnek érzel. Figyelem, a sablon kísérőlevelek helyett előnyben részesítjük, ha spontán írsz pár gondolatot magadról! Kérjük, az e-mail tárgy sorába ezt írd: munkatárs.

 

Ide várjuk a jelentkezésedet: edit.dandoci@samling.hu

  

 

OKTATÓK

 

Excel oktató:

Excel használatban és oktatásban is tapasztalt oktatót keresünk a cégünk képzéseinek bővítéséhez.

Az ideális jelölt:

  • több éves tapasztalattal rendelkezik Excel használatában és oktatásában,
  • felhasználói témákat rutinosan és magabiztosan oktat,
  • nem ijed meg a haladó témakörök kihívásaitól és oktatásától sem,
  • beszédében és témavezetésében nyugodt és követhető,
  • angol menürendszerrel is tudja használni a programot (szükség esetén)

Plusz előny: multinacionális környezetből hozott tapasztalat, és angol nyelven történő oktatások vállalása.

Versenyképes napidíjat kínálunk leendő előadóinknak és lehetőséget az egyéni fejlődésre. Fényképes szakmai önéletrajzát és motivációs levelét kérjük küldje az alábbi címre!

E-mail: excel@samling.hu

 

 

 

Controlling és/vagy pénzügyi oktató:

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező controllereket, pénzügyi vezetőket keresünk a Sämling Kft. controlling és/vagy pénzügyi képzéseihez oktatónak.
 
Versenyképes napidíjat kínálunk leendő előadóinknak és lehetőséget az egyéni fejlődésre. Fényképes szakmai önéletrajzát és motivációs levelét kérjük küldje az alábbi címre!