Képzéstípusaink

 

A piaci alapon szervezett képzések mellett engedélyezett képzések, továbbá a REFA GmbH kizárólagos magyar licenszforgalmazójaként szakmai képzések szerepelnek a kínálatunkban.


A résztvevők testre szabott oktatásokon vehetnek részt, ahol hangsúlyt fektetnek előzetes tudásuk feltérképezésére, konkrét és ki nem mondott igényeikre, a legkorszerűbb módszertan alkalmazására, az optimális csoport nagyságra, valamint arra a piaci környezetre is, ahol résztvevőinknek tudásukat később alkalmazniuk kell. Ehhez nemzetközi mintákat és licensz szerződéseken alapuló megoldásokat kínálnak.


Nyitott képzések

A résztvevők magánszemélyek, vállalkozók, vagy a munkáltatójuk által delegált kollégák, akik a téma iránt érdeklődnek. Lehetőségük nyílik a tapasztalatcserére, feltehetik kérdéseiket, megoszthatják egymással aktuális szakmai problémáikat. Az oktatók gyakorlatorientált módszertana azt jelenti, hogy az elméletet gyakorlati példákon keresztül szemléltetik, esettanulmányokkal segítik a megértést és a gyakorlati alkalmazást.


Kihelyezett képzés (vállalati képzések)

A vállalati partnerek igényei szerint kialakított szakmai program alapján, a szervezet munkatársai részvételével megvalósított képzés. A megrendelők lehetnek termelő, szolgáltató és kereskedelmi cégek, szinte valamennyi ágazatból. A céghez kihelyezett képzés mindig igényfelmérő személyes megbeszélésen alapul, melyet az oktatási és szakmai tanácsadónkkal közösen alakított képzési program követ.


A nyitott és kihelyezett képzések mellett E-learning rendszerünkben kínálunk online lehetőséget kreditpontos előadások meghallgatására, mérlegképes könyvelőknek.

Blended learning és e-learning tananyagaink folyamatosan fejlesztett minőségben, és növekvő mennyiségben segítik résztvevőink fejlődési igényét.


Képzési területeink:

 

Képzéseink szerepelnek a felnőttképzést folytató intézmények nyilvántartásában.

Képzéseink megfelelnek a hazai és EU-s pályázati források igénybevételéhez szükséges feltételeknek.

Kérje árajánlatunkat vállalata részére kihelyezett képzéseinkről!