Történetünk

 

Több évtizedes növekedésnek köszönhetően, a kezdeti Sämling Kft. több cégre bomlott, így jött létre a többségileg azonos tulajdonosi körhöz tartozó ImproversGroup, melynek tagjai: Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft., Sämling Solution Consulting Kft., FranklinCovey Magyarország és a Sämling Gazdasági Továbbképző Kft., mely az alábbi két nemzetközi licence tulajdonosa: N.E.W.S. ®, Arbinger Hungary.


1989 óta kollégáink munkájával elértük, hogy ma már a legnagyobbak közé sorolnak bennünket. Missziónk szinte semmit sem változott az alapítás óta. A világ legjobb tudásanyagával kívánjuk segíteni a magyar vezetőket, vállalatokat a globális versenyben.


Az Improvers Group méretéből fakadóan képes a legnagyobb, legösszetettebb szervezet- és folyamatfejlesztési projektek megvalósítására, illetve széleskörű kínálatot tud nyújtani a gazdasági képzések területén. Tagvállalatai szakértelmét egyesítve segíti partnereit egyéni, illetve szervezeti céljaik elérésében tudástranszfer, készség-, szervezet- és folyamatfejlesztés által.
Cégeink külön-külön is kiemelkedő szakértelemmel rendelkeznek a saját területükön, együtt azonban egyedülállóan komplex megoldásokat tudnak ügyfeleiknek kínálni.


Az eltelt 3 évtized alatt több, mint 15.000 cég, 40.000 dolgozója vett részt a Sämling Kft. által szervezett képzéseken, tanfolyamokon, tréningeken, workshopokon és konferenciákon. A képzések pénzügyi-számviteli, társadalombiztosítási, munkaügyi, HR, marketing és banki szakembereknek, mérnököknek, projektmenedzsereknek, felső-, illetve középvezetőknek, controllereknek és vállalkozóknak szólnak.


2022-ben a legnagyobb forgalmú cégcsoport voltunk a szervezetfejlesztésben.

 

Tekintse meg képzéskínálatunkat Ön is!