Tesztelje tudását MS Office és Excel tudásszint felmérőink kitöltésével!

 

A teszt kitöltése mintegy 10-15 percet vesz igénybe, melynek során a különböző munkahelyi élethelyzetekben gyakorta előforduló kérdésekre, problémákra alapuló feladatokat kap. Az egyes kérdések megválaszolására ne fordítson 1 percnél több időt, mivel az azt jelentené, hogy az ahhoz a résztémához tartozó tudása már nem aktív, magabiztos.

 

 EXCEL FELHASZNÁLÓI SZINT
Felhasználói szintű Excel tudásszint felmérő, melynek végén kitöltheti a haladó szintű felmérőnket is.
  

 EXCEL SKILLS TEST IN ENGLISH

Felhasználó szintű tudásszint felmérőnk angol nyelven.

Excel skills onine test
basic and intermediate level.

 MS OFFICE FELHASZNÁLÓI SZINT
Az MS Office programjainak (Excel, Word, Power Point, Outlook) általános ismereti szintjéről ad visszajelzést.

 

A teszt beküldése után megküldjük Önnek tesztje részletes elemzését, de annak befejeztével hozzávetőlegesen azonnal is képbe kerülhet ismeretei szintjét illetően:

  • amennyiben a feladatok kevesebb, mint felére adott válaszában volt biztos, akkor ismeretei egy átlagos irodai környezetben is hiányosak
  • ha válaszai mintegy 3/4-e esetében érzi biztosnak, hogy tudása magabiztos és elegendő volt, akkor érdemes a mélyebb ismeretekre alapozó témákban is továbbképeznie magát,
  • amennyiben úgy érzi, hogy minden kérdésre tökéletesen válaszolt, és ezt kiértékelésünk is visszaigazolja, akkor várjuk oktatóink sorában :-)

 

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzéseinkről, esetleg kérdése adódott, kattintson az alábbi gombra!

 

Valamennyi tanfolyamunk kihelyezett formában is lebonyolítható az ország egész területén. Kérjen cégreszabott, egyedi árajánlatot!

 

Hírlevél olvasóink mindig időben értesülnek képzéseinkről, workshopjainkról, és kizárólag nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

 

Vissza az Excel és Office képzések főoldalára >>>