Tesztelje aktív tudását, Excel gyakorlati ismereteit felmérőnk segítségével!

 

A teszt kitöltése mintegy 10-15 percet vesz igénybe, melynek során a különböző munkahelyi élethelyzetekben gyakorta előforduló kérdésekre, problémákra alapuló feladatokat kap. Az egyes kérdések megválaszolására ne fordítson egy percnél több időt, mivel az azt jelentené, hogy az ahhoz a résztémához tartozó tudása már nem aktív, magabiztos.

FELHASZNÁLÓI SZINTŰ FELMÉRŐ KITÖLTÉSE (KLIKK) 

(Haladó szintű Excel felmérőnket a felhasználói szintű tesztünk kitöltése után érheti el.)

 

A teszt beküldése után megküldjük Önnek tesztje részletes elemzését, de annak befejeztével hozzávetőlegesen azonnal is képbe kerülhet ismeretei szintjét illetően:

  • amennyiben a feladatok kevesebb, mint felére adott válaszában volt biztos, akkor ismeretei egy átlagos irodai környezetben is hiányosak
  • ha válaszai mintegy 3/4-e esetében érzi biztosnak, hogy tudása magabiztos és elegendő volt, akkor érdemes a mélyebb ismeretekre alapozó témákban is továbbképeznie magát,
  • amennyiben úgy érzi, hogy minden kérdésre tökéletesen válaszolt, és ezt kiértékelésünk is visszaigazolja, akkor várjuk oktatóink sorában :-)

 

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

EXCEL SKILLS ONLINE TEST - BASIC AND INTERMEDIATE LEVEL

It takes about 10-15 minutes to complete the test, during which you are given tasks based on questions and problems that often occur in different work life situations. Don’t spend more than a minute answering each question, as that would mean that your knowledge of that subtopic is no longer active, confident.

We'll send you a detailed analysis of your test, but you can get a picture of your level of knowledge approximately immediately after completing it.

 

 

Iratkozzon fel Excel és Office hírlevelünkre!

Hírlevél olvasóink kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek, továbbá időben értesülnek legújabb képzéseinkről és az általunk érdekesnek tartott szakmai hírekről, újdonságokról!

 

FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

 

Bármely kapcsolódó kérdés esetén keressen bizalommal kollégáinkat a lenti elérhetőségeken.

If you have any questions, feel free to contact our colleague at the contact details below.

Ecsédi-Dandóci Edit

Képzésfelelős

M: 06-70-337-1301

E-mail: excel@samling.hu

 

Tovább az Excel és Office képzések főoldalára >>>