Lakberendezés

Teljesítés feltétele
Összes lap megtekintése

Képzéseinken olyan szakembereket oktatunk, akik kreatívan alkotnak, átfogóan, komplex módon gondolkodnak, konstruktívan állnak a feladathoz és akik a megoldandó feladatokban nem problémát, hanem kihívást látnak. A folyamatosan fejlesztett tematikának és módszertannak, valamint a szakmai változások követésének köszönhetően végzett hallgatóink sikerrel állnak helyt a szakmai életben.

Növendékeink évről évre sikerrel szerepelnek különféle szakmai pályázatokon és megmérettetéseken, valamint gyakorló tervezőként is sikeresek a szakma legkülönfélébb területein. 

Tanáraink többsége nem csupán elismert szakember a saját szakterületén, de nagyon jó pedagógiai érzékkel megáldott, igazi elhivatottsággal rendelkező oktató is.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden hallgatónkat megismerjük, hogy ráérezzünk az egyéni adottságokra, a különböző gondolkodásmódokra, és ha kell, személyre szabottan fejlesszük az eltérő készségeket.

Kiemelt partnerünk a Lakberendezők Országos Szövetsége civil szakmai érdek-képviseleti szervezet, melynek tagiskolájaként működünk. A LOSZ tagság megkönnyíti hallgatóink számára az elindulást új szakmájukban, hiszen a szakmai rendezvények, pályázati lehetőségek és szakmai kapcsolatok révén könnyen és gyorsan be tudnak kerülni a szakmai vérkeringésbe.

A Lakberendező képzés mellett több témában indítunk rövidebb programokat egyrészt a Lakberendező-tervező szakmához kapcsolódva, másrészt pedig a kreativitást, stílusosságot, lakberendezést szeretők számára.

Jó böngészést kívánunk!


Köszönjük értékelését!

Ha szeretne szöveges értékelést is megadni, kérjük írja le véleményét:

Tananyagok

rendezés:
Sajnos nincs találat.