A Sämling live, online oktatások technikai feltételei

 

 

 

Sämling Digitális Oktatóterem - mit kell tudni róla?

A Sämlingnél folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeinek, a mindennapok aktuális kihívásainak maximálisan megfeleljünk. Ma már több, mint egy éve meghatározó igény, hogy képzéseinken távolról is részt lehessen venni. Ezért hoztuk létre a Sämling Digitális Oktatótermet, mely lehetővé teszi, hogy hallgatóink számára a tantermi képzés teljes élményét távolról tegyük elérhetővő, a huszonegyedik század technológiai megoldásainak segítségével.

 

 

Mit biztosít a Sämling Digitális Oktatóterem a távoli résztvevők számára?

Online résztvevőink videón követhetik a képzés teljes időtartamát, ugyanazon laborokhoz és anyagokhoz kapnak hozzáférést, ugyanúgy tudnak az oktatóktól kérdezni és ugyanazon tanúsítványokat kapják meg a képzés végén, mint a helyszíni résztvevőink.

 

 

 

Biztosít a cég a távoli résztvevők számára technikai támogatást?

Igen. Ha a távoli résztvevők közül bárki technikai problémába ütközne, a képzés teljes időtartama alatt telefonos és e-mailes támogatás áll rendelkezésére.

 

 

 

Mely képzések érhetők el a Sämling Digitális Oktatótermen keresztül?

Az alábbi linken érheti el azon képzéseink listáját, melyek Sämling Digitális Oktatóterem formában is elvégezhetők.

Live, online képzéseink listája >>

 

 

 

 

Milyen technikai követelményei vannak a részvételnek?

Mindössze egy átlagos teljesítményű számítógépre (Windows, Mac, Linux) van szüksége és: 5 Mbit/sec sebességű internet is elegendő, de 10 Mbit/sec sebességű internetelérés javasolt; hangfal vagy fejhallgató és mikrofon.