Képzési alterületek

 

Képzéseinken és workshopjainkon a legújabb marketing megoldásokat, a piacon azonnal hasznosítható, működőképes ismereteket sajátíthatja el. Programjaink folyamatosan frissítésre kerülnek a legújabb trendeknek megfelelően.
 

Google Ads kampánykezelés kezdőknek

Tudjuk, hogy hallott már a mesterséges intelligenciáról, a különböző, tényleg jól használható chat-robotokról, és vélhetően tesztelte is már őket.

Képzésünkön most megtanulhatja mélyebben, igazán hatékonyan és naprakészen használni az AI-t... hogy ne maradjon le egy utcahosszal versenytársai mögött!

 

Google Analytics kezdőknek

A Google Analytics a legnépszerűbb ingyenes lehetőség, ha statisztikai adatokról van szó.

De mit is láthatunk benne? Melyik szám mit jelent? Mit érdemes beállítani, és mire figyeljünk, hol, mi a jó érték?

Képzésünkön áttekintést adunk arról, mire is való és hogyan kell használni ezt a felület.

 

 Adatvédelem marketingeseknek (Marketing és GDPR)

Cége jogszerűen építi adatbázisát?

Tisztában van azzal, milyen nyilvántartásokat szükséges vezetnie? Milyen hozzájárulásokat kell kérni meglevő vagy leendő ügyfeleiktől/hírlevél olvasóiktól?

 

Szövegírás a Social Media felületeken

Manapság egy cég akkor éri el legjobban potenciális ügyfeleit, ha weboldala értékes tartalma mellett a Social Media felületein is aktívan kommunikál.

Tanuljon meg olyan posztokat írni, melyekre biztosan felfigyelnek látogatói!

 

Marketing képzéseink célja:

A marketing előadásainkon a résztvevők átfogó ismereteket kapnak olyan módon, hogy a tudásanyagot akár már másnap hasznosítani tudják munkájuk során.

Gyakorlatorientált képzéseink a kiscsoportos munkák, és az esettanulmányok feldolgozása során testre szabható megoldásokat nyújtanak résztvevőinknek. Az már csak plusz, hogy a közös munka révén bővül a szakmai kapcsolati háló is.

Szakértőink gyakorlati tanácsadói tapasztalatait is beleépítjük a tananyagokba, hogy minél időszerűbb és értékesebb ismereteket nyújthassunk résztvevőinknek. Oktatóink ismert szakemberek, és releváns tapasztalattal rendelkeznek a marketing szakmában.

 

Szeretné cégére szabottan egyedi tematika és időbeosztás szerint megvalósítani az oktatást?

Valamennyi tanfolyamunk kihelyezett formában is lebonyolítható az ország egész területén. Rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz, így speciális képzési programok összeállítására is vállalkozunk. Kérjen cégreszabott, egyedi árajánlatot.

 

 

 

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni a képzéseinkről, kattintson az alábbi gombra!

Hírlevél olvasóink időben értesülnek képzéseinkről, és kizárólag nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

Eseménynaptár
Információ: