Tanner Anett Paula

Bemutatkozás


Tréner, coach, szervezetfejlesztési tanácsadó.

Végzettségét tekintve közgazdász (vezetés és szervezés szakirányon) valamint, emberi erőforrás tanácsadó. Emellett life- és business coach, facilitátor valamint tréner képzettségekkel is rendelkezik. 

Korábban több mint 15 évig magyar vállalatoknál dolgozott vezetőként tanácsadási, IT, logisztikai és vendéglátóipari szektorokban, operatív, gazdasági és humán területeken. Vezetőként sok meetinget tartott, és résztvevőként is megtapasztalta a megbeszélések végeláthatatlanságát. Ezért is lett trénerként az egyik kedvenc témája a meeting menedzsment, melynek mottójaként fogalmazza meg, hogy „számold ki, hány forint ül az asztal körül”.

Az elmúlt nyolc évben szervezetek és vezetők munkáját, sikerességét támogatja coachként, trénerként, tanácsadóként, melyhez korábbi szakmai és vezetői tapasztalatai biztos alapot jelentenek. Széles spektrumban érzékeli a vállalatok működését és problémáit, és sokrétű, hatékony beavatkozással tudja azokat a megoldás, az eredményesség irányába támogatni, mind stratégiai és operatív területeken, mind pedig a készségek és képességek fejlesztése területén.