Tanner Anett Paula

Bemutatkozás


Tréner, coach, facilitátor, szervezetfejlesztési tanácsadó.

Végzettségét tekintve közgazdász (vezetés és szervezés szakirányon) valamint emberi erőforrás tanácsadó. Emellett life- és business coach, facilitátor valamint tréner képzettségekkel is rendelkezik. 

Korábban több mint 15 évig magyar vállalatoknál dolgozott vezetőként tanácsadási, IT, logisztikai és vendéglátóipari szektorokban, operatív, gazdasági és humán területeken. Kiemelten fontosnak tartja az időgazdálkodást, mivel hitvallása szerint: "Amikor az időnkkel kapcsolatos döntéseket hozunk, nem mást teszünk, mint az életünkről döntünk."

Az elmúlt nyolc évben szervezetek és vezetők munkáját, sikerességét támogatja trénerként, coachként, facilitátorként, valamint szervezetfejlesztési tanácsadóként, melyhez korábbi szakmai és vezetői tapasztalatai biztos alapot jelentenek. Széles spektrumban érzékeli a vállalatok működését és problémáit, és sokrétű, hatékony beavatkozással tudja azokat a megoldás, az eredményesség irányába támogatni, mind stratégiai és operatív területeken, mind pedig a készségek és képességek fejlesztése területén.