Halász Dénes

Introduction


Több éves multinacionális környezetben szerzett munkatapasztalattal rendelkezem, ahol az üzleti intelligencia területén dolgoztam. Üzleti teljesítményelemzőként is használtam a Power BI-t.

Jelenleg Power BI fejlesztéssel foglalkozom, emellett oktatom a program használatát (felhasználói és haladó szinten).

Tapasztalataim alapján a multinacionális-, és nagyvállalatok egyre inkább keresik azokat a munkavállalókat, akik rendelkeznek Power BI ismeretekkel

A BI több mindenben jelentősen eltér az Exceltől. Vannak ismeretek, amik segítik a BI megértését, de érdemes másképp látnunk a kezelőfelület adta lehetőségeket. Ezt a más szemléletet mutatom meg az oktatásaim során, figyelve arra, hogy mindenki megértése teljes legyen. Szeretem azokat az "aha-élményeket" amikor a résztvevők felismerik, hogy az automatizált frissítések és a végtelen mennyiségű adatfelvitel lehetősége miatt és a kezelőfelület eltérései következtében mennyire nagymértékben egyszerűsödhet jelenlegi munkájuk.

Oktatásaimon várok mindenkit, aki szeretné megismerni a programot felhasználói vagy haladó szinten és munkáját hatékonyabbá, gyorsabbá tenné a Power BI adta lehetőségekkel.