E-learning  előadásaink előnyei

  • teljes körűen tájékozódhat az aktuális szabályokról
  • letölthető előadás jegyzetek és használható mintadokumentumok
  • 3 hónapon keresztül bármikor, korlátlan alkalommal nézheti meg az előadást. Ön osztja be az idejét: akkor tart szünetet, amikor csak szeretne, majd onnan folytatja a felvétel megtekintését, ahol abbahagyta,
  • nincs utazási költség

Választható tananyagaink:

 

HR felsőfokon

Gyakorlott HR-eseknek ajánlott képzésünkön áttekintjük a HR tevékenység 21. századi kihívásait, meghatározzuk a HR tevékenység hangsúlyos elemeit, szélesítjük a szervezeti célok elérésének támogatásaként használatható HR eszköztárat, felépítjük a stratégiai partnerré válás folyamatát.

Tovább >>

E-learning videónk segítségével elsajátíthatja az önéletrajzírás fortélyai, tippeket kap hogyan készüljön fel az állásinterjúra és milyen válaszokat adjon az interjúkérdésekre. (e-learning és konzultációs lehetőség)

Tovább >>

HR adminisztráció e-learning

A hibátlan adminisztrációs tevékenység.

Tovább >>

HR nem HR szakembereknek

Képzésünkön áttekintjük mi a HR és a cégvezető hatásköre a compliance szituációkban. Olyan helyzeteket mutatunk be, melyekben a munkavállalók érintettek és a HR-nek feladata van. (e-learning + fél nap)

Tovább >>

 

Hírlevél olvasóink mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről, és kizárólag nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

Eseménynaptár
Információ: