Microsoft Power Platform képzések
a legmodernebb formában: e-learning + konzultáció
 

 

 

Power Apps

A legtöbben még mindig úgy gondolják, hogy az applikáció fejlesztés az egy hosszantartó komplex folyamat, amit komoly programozási tudás nélkül lehetetlen kivitelezni...

Ma már több olyan low-code/no-code megoldás is elérhető, amelyek lehetővé teszik azt, hogy programozói tudás nélkül alkalmazásokat hozzunk létre. A PowerApps segítségével könnyen készíthetünk személyreszabott, teljesen egyedi megoldásokat is céges, üzleti problémáinkra.
Az ilyen alkalmazásokkal áthidalhatjuk a szakadékot az informatikai rendszereink között, és intuitív felhasználói felületeket készíthetünk adatbázisainkhoz, amelyek megkönnyítik a felhasználók adatbevitelét, ezzel nagymértékben csökkentve a hibázási kockázatokat.

 

Ha a folyamataink valamelyik részét esetleg nem sikerülne automatizálni a Power BI vagy a PowerApps segítségével, ott a Power Automate biztosan tud segíteni! A Power Automate szintén egy low-code/no-code alkalmazás, ahol ráadásul sablonokból is tudunk dolgozni. Ezek segítségével akár 5 perc alatt automatizálhatjuk az email csatolmányok lementését és mappákba rendezését, vagy pont az e-mailek megfelelő csatolmányokkal történő kiküldését. Természetesen ennél sokkal bonyolultabb folyamatokat is létrehozhatunk az elejétől a végéig.

 

A Power BI segítségével könnyedén automatizálható a riportok frissítése és megosztása, aminek köszönhetően rengeteg időt takaríthatunk meg havi vagy éves szinten.  A rendszer segítségével kapcsolódhatunk több száz fajta adatforráshoz, és könnyedén feldolgozhatunk hatalmas adattömegeket is, legyen szó vállalatirányítási, vagy CRM rendszerről, a közösségi média vagy a weboldalunk analytikájáról, a hirdetéseink adatairól vagy a pénzügyi teljesítményről. 

A Power BI nagyszerűen egyesíti az önkiszolgáló és a vállalati üzleti intelligenciát. Az önkiszolgáló, illetve az automatizált vállalati üzleti intelligencia hatalmas terhet vehet le az “Excel guru” és a pénzügyes kollégák válláról, akik így inkább a magas hozzáadott értékű, profitot termelő feladatokra fókuszálhatnak a különböző riportok A, B, C változatának elkészítése helyett. A Power BI-ban a riportokat egyszer kell csak elkészíteni, utána azok frissítése akár teljesen automatikusan is történhet.

 

 

 Technikai elvárások e-learning anyagunk konzultációjához:

  • Power BI - ingyenesen letölthető asztali változat angol nyelven / Microsoft 365-ös licenc-szel is elérhető
  • szélessávú internet
  • mikrofon
  • kamera használata opcionális, de javasolt
  • lehetőség szerint 2 db monitor vagy okos TV használata javasolt, hogy jól követhető legyen az oktatói képernyőmegosztás és a saját munkafelület

 

Ajánlatot kérek vállalati csoportos képzésre   Feliratkozom a hírlevélre

 

Eseménynaptár
Információ: