Képzési alterületek
 
TB és Bérügyintézőknek szóló szakmai előadásaink célja, hogy naprakész, felkészült előadóink gyakorlatias, ügyintéző szempontú előadásokat tartsanak.
 
 
Webinárjainkon Ön is megerősítheti tudását, eloszlathatja esetleges bizonytalanságát, továbbá új információkkal gazdagodhat!
 
 
Külön figyelmet fordítunk arra, hogy a mindennapos tevékenység ellátásához segítséget adjunk, valamint előadásunk végén legyen idő és lehetőség a szakmai kérdések felvetésére és megválaszolására is a hazai társadalombiztosítási szakma országosan ismert és elismert szakembereitől.
 
 
 
 
A társadalombiztosítási szakma nagy kihívása a folyamatosan változó törvényi előírásoknak való megfelelés, hiszen az egyes ellátások fedezetére a munkaadók egyre bonyolultabb rendszerben kell, hogy teljesítsenek.
 
A cégünk szervezésében megvalósuló szakmai Webinárokat az időszerű információkkal hirdetjük meg. 
 
 
Témáinkat aktuális, változatos, és a TB-és bérügyintézők munkája során hasznos ismeretekkel bővítetjük a 2022-es év vonatkozásában is.
 
 

Mit kaphat, ha a Sämling TB webinárját választja? 

 
  • A megvásárolt rendezvényjegy az adott webinár napján két előadáson való részvételre jogosít,
  • Az előadásaink végén lehetőség van előadóinkkal konzultálni, 
  • Az elhangzott előadások anyagát  elektronikus formában is megkapják a résztvevőink,
  • A rendezvény után - az oktató hozzájárulását követően - biztosítjuk elektronikus formában a webinárról készült Zoom videófelvételt is.
 
Tekintse meg TB-és bérügyintézőknek szóló rendezvényeinket:

 
 
Ha társadalombiztosítási ügyintézőként, bérügyintézőként, könyvelőként vagy olyan szakemberként tevékenykedik, aki ezzel foglalkozik és gyakorlatias előadást szeretne hallani, ahol Ön is felteheti kérdéseit, válassza a Samling TB webinárját!
 
 

 

Munkajogászt, könyvelőt, pénzügyi szakértőt keres, vagy csak egy tanácsadásra van szüksége?

Kattintson a képre és tekintse meg partnereink bemutatkozóját!


Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 
Eseménynaptár
Információ: