Képzési alterületek
 
TB és Bérügyintézőknek szóló szakmai webinárjainkon Ön is megerősítheti tudását, eloszlathatja esetleges bizonytalanságát, és új, naprakész információkkal gazdagodhat!

 

 
A társadalombiztosítási szakma nagy kihívása a folyamatosan változó törvényi előírásoknak való megfelelés, hiszen az egyes ellátások fedezetére a munkaadók egyre bonyolultabb rendszerben kell, hogy teljesítsenek. A cégünk szervezésében megvalósuló szakmai webinárok a legidőszerűbb információkkal kerülnek megrendezésre. 
 

Mit kaphat, ha a Sämling TB webinárját választja? 

 
  • A megvásárolt rendezvényjegy az adott webinár napján két előadáson való részvételre jogosít,
  • Az előadásaink végén lehetőség van előadóinkkal konzultálni, 
  • Az elhangzott előadások anyagát  elektronikus formában is megkapják a résztvevőink,
  • A rendezvény után - az oktató hozzájárulását követően - biztosítjuk elektronikus formában a webinárról készült Zoom videófelvételt is.
 
 
Aktuális témáinkkal, hasznos ismeretekkel támogatjuk munkáját 2023-ban is.

 

 
Tekintse meg rendezvényeink időpontjait a naptárra kattintva:
 
 
Ha TB ügyintézőként, bérügyintézőként, könyvelőként vagy társadalombiztosítási ügyekkel foglalkozó szakemberként tevékenykedik, és gyakorlatias szakmai előadásokat szeretne meghallgatni, ahol Ön is felteheti kérdéseit, válassza a Samling TB webinárjait!
 
 
Hírlevél Olvasóink mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről, és kizárólag nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 
Eseménynaptár
Információ: