Automatizálás Excellel és Microsoft 365-tel

Programoztassa le a rendszeresen ismétlődő feladatait!

A szolgáltatás célja, hogy hozzájáruljon az Excelben és Microsoft 365-ben történő munkafolyamatok gördülékeny elvégzéséhez és ezáltal munkaidőt takarítson meg, csökkentse a hibaarányt és az aktuális, valamint a várható munkafolyamatokat optimalizálja.

Az alábbi videóban három példafolyamatot mutatunk be. Három különböző komplexitású feladaton keresztül bemutatjuk a kiinduló helyzetet, valamint a kívánt eredményt is.

 

 

Mivel nyújt többet az Excel automatizálás szolgáltatás csomag?

A rendszeresen ismétlődő, több lépéses feladatokat egy jól végig gondolt és felépített program segítségével végezhetjük el, mely lehetővé teszi, hogy a hosszú órákat igénylő folyamatok egy gombnyomással lefussanak. Az igények felmérését követően szakértő programozó kollégáink jól megírt, rövid útmutatókkal és magyarázatokkal ellátott programot bocsájtanak a megrendelő rendelkezésére.

 

Mivel nyújt többet a Microsoft 365 szolgáltatás csomag?

A Microsoft 365 páratlan előnye, hogy a programok és szolgáltatások egyéni működésén túl, az erejük az összekapcsoltságukban rejlik. Ha vannak ismétlődő tevékenységei az egyik programban, a Power Automate-tel beállíthatja, hogy ezek maguktól történjenek. Fájlokat mozgathat át, értesítéseket állíthat be és dönthet arról, hogy az e-mailben érkezett mellékletek automatikusan egy meghatározott helyre kerüljenek mentésre. Ha pedig cége működésére szeretné mindezt szabni, arra is van lehetősége! Ismerje meg a Power Apps-et.

 

Mondja el mit szeretne megvalósítani, és mi megmutatjuk, hogyan lehetséges!

 

Tanácsadás

 

 

Utánkövetés   Kihelyezett képzések

 

Vissza az Excel és Office képzések főoldalára >>>