Tanácsadás

 

Tanácsadás szolgáltatásunk ajánlott azoknak akik egyedi, speciális problémával küzdenek Excelben és Microsoft 365-ben

  • Ismétlődik ugyanaz a folyamat, és úgy sejti lehet egyszerűbben is?
  • Vannak automatizálható folyamatok Excelben és Microsoft 365-ben?
  • Elakad egy-egy feladatnál és csak bosszúságot okoz a monotonitása?
  • Szeretné gyorsabbá és hatákonyabbá tenni a munkáját?

Ha Önnek is ismerősek a fentiek, akkor már felismerte, hogy van tovább, van feljebb az ismereti szintet és hatékonyságot illetően.

Egyéni tanácsadás keretében támogatjuk mindazokat, akik szeretnék jobban és hatékonyabban megoldani az elakadásaikat. Lehet, hogy csak egy feladaton nem talál fogást, ami már bosszantóvá válhat.

 

Milyen nagyszerű amikor néhány kattintással mindez megoldható!

 

Cégek komplexebb feladatait és működésmódját átvizsgálva, tanácsadást és egyéni konzultációs lehetőséget biztosítunk Excel és Microsoft 365 automatizálással és optimalizálással kapcsolatosan.

Mindig lehet jobban! A programok folyamatos fejlesztés alatt állnak, így a megújuló funkciók sok fejtörést megszüntethetnek. Mindehhez annyi szükséges, hogy ismerjük és tudjuk jól használni ezeket a funkciókat.

Szakértő oktatóink a programok mély és alapos ismeretével rendelkeznek. Évek óta ezekkel az alkalmazásokkal dolgoznak. Tanácsadás szolgáltatásunkat igénybe véve Önnek nem kell órákat keresgélnie egy-egy funkció működését kutatva, oktatóink a segítségére lesznek.

Excelben egészen a Makróhasználatig működik tanácsadás szolgáltatásunk, beleértve a Power Pivotot is.

Microsoft 365-ben megalkották a Power Automate és Power Apps modulokat melyekkel a programok összekapcsolhatók, és az adatokat kedvünk szerint mozgathatjuk - automatizáltan, néhány kattintással.

 

Érdekel a tanácsadás, szeretnék többet tudni!

 

 

Automatizálás 
(Excel, Microsoft 365)

 

 

Utánkövetés   Kihelyezett képzések