Goodwill Consulting bemutatása

A Goodwill Consulting Kft. 2004-ben alakult meg azzal a céllal, hogy a vállalkozásokat segítse fejlesztési elképzeléseik megvalósításában. 16 évvel a hátuk mögött már 11 ezer nyertes projektet tudhatnak magukénak, több mint 250 milliárd forint értékben. Ügyfeleik között megtalálhatóak gazdasági társaságok, önkormányzatok és non-profit szervezetek egyaránt.

 

 

Miben tud a Goodwill Consulting Kft. az Ön segítségére lenni?

Egy vállalkozásnak sokszor nehézséget okoz, hogy valamilyen beruházását finanszírozza – ekkor jönnek szóba a vissza nem térítendő támogatások, amelyek igénylési folyamata sokszor egy igazi útvesztőnek hathat egy cégvezetőségnek.

A Goodwill Consulting Kft minden pályázatírással és azzal járó tevékenységek terhét leveszi a vezetőség válláról. Tanácsadóik legjobb tapasztalataik és szakértelmük szerint dolgoznak, hogy segítségükkel megvalósulhasson a cég fejlesztése, beruházása – legyen az akár eszközbeszerzés, energetikai beruházás, innovációs tevékenység, vagy képzési projekt megvalósítása.

Egy pályázat megírásánál fontos a szakértelem, az ügyfélközpontúság, valamint a rugalmasság, amit a cég kollégái 100%-ban teljesítenek. Minden felmerülő igényre igyekszenek megoldást találni, és minden helyzetben a maximumot nyújtani.

 

Mivel fordulhat a Goodwill Consulting Kft.-hez?

  • pályázatírási tanácsadás, pályázatírás
  • projektmenedzsment szolgáltatások
  • tanulmányok készítése
  • hitel tanácsadás
  • innováció menedzsment

 

Miért érdemes a Goodwill Consulting Kft. szolgáltatásait választania

Ügyfeleiket kijelölt pályázatírójuk, vagy pályázatírói csapatuk az ötlet megszületésétől kezdve, a pályázatíráson és a projektmenedzsmenti szolgáltatásokon át a záró kifizetési kérelem elküldéséig segítik. Ezalatt az idő alatt a kommunikáció folyamatos, mindenről tájékoztatják ügyfeleiket, illetve ők is bizalommal fordulhatnak hozzájuk kérdéseikkel, kéréseikkel.

 

A pályázatírás mellett amiben segítik ügyfeleiket:

  • hitel tanácsadással,
  • innovációs elképzeléseik megvalósításával,
  • nyertes projekt esetén a szükséges nyilvánosság biztosítási feladatok ellátásával.

 

Tekintse meg a Goodwill Consulting Kft. bemutatkozó videóját!

 

Ha szeretne kapcsolatba lépni partnerünkkel, és kedvezményesen igénybe venni szolgáltatásait, írja meg röviden, miben kérné a segítségét és kollégáink továbbítják az Ön által megfogalmazottakat.

 

Vissza a Vállalkozói Akadémia főoldalára >>>