Vállalkozónak lenni nem csak izgalmas, de nagyon felelősségteljes feladat
 
A Sämling Kft. már 30 éve fejleszti, támogatja nem csak a legnagyobb vállalatokat, de a frissen induló mikró és kis vállalkozók tevékenységét is. A Vállalkozói Akadémia működtetésével teret biztosítunk mindazoknak, akik fejlődni szeretnének minden olyan témában, ami egy vállalkozás működtetéséhez szükséges. Azoktól a szakemberektől szeretnének tanulni, akik a szakmai tudáson kívül sikeres vállalkozók is.

Miért a Sämlingtől?

 • A képzések kis vállalkozásokra vannak szabva, mert erre van most szükség.
 • A törvényi előírásokat - melyekre valóban szükség van - érthetően, használható formában oktatjuk.
 • Az oktatók nagy szakmai gyakorlattal rendelkeznek, és sikeres vállalkozók is.
 • A képzéseket kiscsoportos formában tervezzük, ezért az egyéni problémák átbeszélésére is van lehetőség.
 • Igény esetén egyéni tanácsadásra is van mód.
 • Nem utolsó sorban ismerkedési, kapcsolatépítési lehetőség is.


Az Akadémia képzései három célcsoport számra lehetnek igazán hasznosak. Azoknak, akik új vállalkozást indítanak, a vállalkozások vezetőinek (akár felső, közép vagy vonalas vezetők), illetve azoknak, akik már egy ideje működtetik vállalkozásukat és fejlődni szeretnének.

 • Nincs regisztrációs díj, csak az adott képzés/workshop díját kell kifizetni.
 • A képzések nem modulárisak, nem épülnek egymásra, önállóan is igénybe vehetők.
 • Több képzésre való jelentkezés esetén egyéni kedvezményt biztosítunk.
 • Minden képzés sikeres elvégzése után a résztvevők Tanúsítványt kapnak.
 • A tananyagok egy része e-learning + konzultáció formában is elérhető!

Vállalkozás indító képzéseink

Egy vállalkozást működtetni, legyen az egyéni vagy társas vállalkozás nagy kihívás és felelősség. Képzéseinkkel azokra gondoltunk, akik jó szakemberként céget alapítottak és úgy érzik szükségük van egy kis vezetői támogatásra. Az esettanulmányokon, saját példákon és problémákon keresztül az oktató segítségével könnyebb megküzdeni a kérdésekkel és ezt követően elég már csak a szakmai kérdésekkel foglalkozni.

 A vállalkozás működését segítő képzéseink

Képzéseinket a vállalkozói működése során felmerülő problémák generálták, így érdemes ímegközelíteni a meghirdetett lehetőségeket. 

Vezetői képzések

Képzéseink felkészítik a vezetőket rövid és hatásos beszélgetések vezetésére, az ehhez szükséges szemléletmód, készségek és eszközök elsajátításával. Így eredményesen tudják coacholni és fejleszteni beosztottjaikat a változó időkben. Motiválni tudják az egyéneket, és jobb teljesítményre sarkallni őket.

 

 

 Van olyan képzés, tréning vagy workshop, mely a vállalkozás bármelyik szakaszában nagyon hasznos lehet:

Csapat és egyéni fejlesztés

A legmagasabb csapatteljesítményhez együttműködés szükséges. Mi is kovácsolja a munkatársakat igazi csapattá? Képzéseink célja, hogy a feszültségek és konfliktusok felismerése és kezelése közben is igazi csapat maradhassanak és tiszteletben tartsák az együttműködés szabályait.

 

 HR technikák és módszerek

Az emberi erőforrás (HR) menedzsment elengedhetetlen részét képezi a kis és nagyvállalkozásoknak. A humánerő-fejlesztés már a vállalati stratégia része és kiszolgálója, s nem pusztán költségtényező, hanem befektetés. Ahhoz, hogy valóban hatékonyan is működjön, a humán erőforrás csapatnak szakértőnek kell lennie számos fontos területen, ésismernie kell a valóban hatékony HR technikákat.

 
     

Minden, amit a marketingről tudni érdemes

Ha időben lép, akkor egy stratégiailag jól felépített marketinggel a konkurensei a nyomába se érhetnek! A marketing alapszintű ismerete, eredményeinek mérése és megértése mára minden vállalkozásirányítással foglalkozó ember számára nélkülözhetetlen.
 

Projektek kezelése

Ha egy cég jól menedzseli projektjeit, az a cég értékét is növeli. A projektek kezelése képzéseink a projektek vezetéséhez és a csapatmunkában való részvételhez szükséges kompetenciák komplex fejlesztését célozza.

 
 
Képzéseinket kihelyezett formában is szívesen megszervezzük, az Önök egyedi igényei szerint. Kérjük vegye fel a kapcsolatot képzés felelősünkkel!
 
 
A vállalkozás egy érdekes, izgalmas utazás. Érdemes legalább egyszer kipróbálni. Sok időt és energiát spórolhat meg az, aki egy vállalkozás indításához megfelelő navigációs eszközöket használ! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani kezdőknek és haladóknak egyaránt. 
 

Munkajogászt, adótanácsadót, pénzügyi szakértőt keres, vagy csak egy  Tanácsadásra van szüksége?

Nézze meg Prémium partnereink kínálatát. Szolgáltatásaikat  ajánljuk!

 

A folyamatos fejlődést a tanuláson kívül a jó szakmai könyvek teszik még teljesebbé. Nézze meg könyvajánlónkat:

 

Néha egy friss hír, jó cikk is elég, hogy tudásszomjunkat csillapítsuk.

 

 

Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 

Eseménynaptár