Van egy ötlete? Építsen rá vállalkozást!

Mi segítünk elindulni!

 

A Vállalkozói Akadémia működtetésével teret biztosítunk mindazoknak, akik fejlődni szeretnének minden olyan témában, ami egy vállalkozás működtetéséhez szükséges. Azoktól a szakemberektől szeretnének tanulni, akik a szakmai tudáson kívül sikeres vállalkozók is.

 

Vállalkozónak lenni nem csak izgalmas, de nagyon felelősségteljes feladat
 
A Sämling Kft. már 30 éve fejleszti, támogatja nem csak a legnagyobb vállalatokat, de a frissen induló mikró és kis vállalkozók tevékenységét is. 

Miért a Sämlingtől?

 • A tananyagokat az alábbi formában biztosítjuk, tartalmuktól függően:
  • e-learning formában 3 hónapig megtekinthetőek,
  • minden tananyagunkhoz opcionálisan igényelhető oktatóinkkal konzultáció is, ahol a saját kérdések és problémák is megoldásra találhatnak.
 • A konzultációk kiscsoportos formában online módon is elérhetőek, ezért az egyéni problémák átbeszélésére is van lehetőség. Igény esetén egyéni tanácsadásra is van mód.
 • Az e-learning tananyagok diasora letölthető, illetve amennyiben a tananyag úgy kívánja sablonokat/mintákat is biztosítunk a résztvevőknek.
 • A tananyagok kis vállalkozások vezetőire vannak szabva, mert erre van most szükség.
 • Valódi segítséget nyújt, mert gyakorlati problémákat, napi nehézségeket segít megoldani.
 • A törvényi előírásokat - melyekre valóban szükség van - érthetően, használható formában oktatjuk.
 • Az oktatók nagy szakmai gyakorlattal rendelkeznek, és egyben sikeres vállalkozók is.
 • Nem utolsó sorban a konzultációk ismerkedési, kapcsolatépítési lehetőséget is biztosítanak, ugyanis mi vezetők sokfélék vagyunk, gyakran nagyon sokszínű, érdekes csoport jön össze.

Kinek szólnak képzéseink?

Az Akadémia képzései három célcsoport számra lehetnek igazán hasznosak. Azoknak, akik

Hogyan működik?

 • Nincs regisztrációs díj, csak az adott képzés/workshop díját kell kifizetni.
 • A képzések nem modulárisak, nem épülnek egymásra, önállóan is igénybe vehetők.
 • Jelentkezés és számla kiegyenlítést követően azonnal megtekinthetőek az e-learning tananyagok, 3 hónapig akár többször is.
 • Több képzésre való jelentkezés esetén egyéni kedvezményt biztosítunk.
 • Kihelyezett képzés esetén egyéni ajánlatot adunk.

Vállalkozás indító képzéseink

Egy vállalkozást működtetni, legyen az egyéni vagy társas vállalkozás nagy kihívás és felelősség. Képzéseinkkel azokra gondoltunk, akik jó szakemberként céget alapítottak és úgy érzik szükségük van egy kis vezetői támogatásra. Az esettanulmányokon, saját példákon és problémákon keresztül az oktató segítségével könnyebb megküzdeni a kérdésekkel és ezt követően elég már csak a szakmai kérdésekkel foglalkozni.

 A vállalkozás működését segítő képzéseink

Képzéseinket a vállalkozói működése során felmerülő problémák generálták, így érdemes ímegközelíteni a meghirdetett lehetőségeket. 

Vezetői képzések

Képzéseink felkészítik a vezetőket rövid és hatásos beszélgetések vezetésére, az ehhez szükséges szemléletmód, készségek és eszközök elsajátításával. Így eredményesen tudják coacholni és fejleszteni beosztottjaikat a változó időkben. Motiválni tudják az egyéneket, és jobb teljesítményre sarkallni őket.

 

 

Képzéseinket kihelyezett formában is szívesen megszervezzük, az Önök egyedi igényei szerint. Kérjük vegye fel a kapcsolatot képzés felelősünkkel!
 
 
A vállalkozás egy érdekes, izgalmas utazás. Érdemes legalább egyszer kipróbálni. Sok időt és energiát spórolhat meg az, aki egy vállalkozás indításához megfelelő navigációs eszközöket használ! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani kezdőknek és haladóknak egyaránt. 
 
 

A folyamatos fejlődést a tanuláson kívül a jó szakmai könyvek teszik még teljesebbé. Nézze meg könyvajánlónkat:

 

Hírlevél Olvasóink mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről, és kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 

Eseménynaptár