A vállalkozók nagy aránya törekszik a tevékenységének kockázatcsökkentésére, amelynek eszközeiként több általuk is ismert módszert említenek. A kockázatcsökkentő tevékenységek összekapcsolhatók a „kontrolling” szemlélettel és módszerekkel, amelyek bevezetése és alkalmazása viszonylag rövid időtávon belül kézzel fogható eredményekkel szolgál a vállalkozások számára. 

Képzésünkhöz tartozó e-learning videóanyagainkat bármikor megvásárolhatja:

19 900 Ft  (+ 27% Áfa)

25 273 Ft

A Controlling Vezetőknek e-learning anyagunkhoz a jelentkezést és fizetést követően egy felhasználónév és jelszó segítségével belépést biztosítunk zárt E-learning rendszerünkbe, ahol online módon tudja megnézni mind a három előadást.

Az e-learning videó a fizetést követően azonnal megtekinthető!

 

Hogyan veheti igénybe e-learning videóanyagunkat?

 • E-learning anyagunkat a megvásárolom gombbal tudja igényelni.

Az adott anyagrészre történő jelentkezés után képzésszervező kollégánk visszaigazolja vásárlási/ részvételi szándékát, majd elküldi díjbekérőnket.

A díjbekérő kiegyenlítése után:

 • E-learning anyagunkhoz hozzáférést biztosítunk egy felhasználónév és jelszó segítségével, amelyet 3 hónapig korlátlanul megtekinthet.
 

Mit nyerhet rövid időn belül a controlling rendszer alkalmazásával?

 • Bármikor naprakészen megtudhatja, hogy pontosan milyen a cég anyagi helyzete,
 • Segítségével sokkal megalapozottabb döntéseket tud majd hozni a cég növekedéséről
 • Igazodik a cég jelenlegi, akár kisebb méretéhez, ugyanakkor tökéletesen alkalmas arra, hogy a céggel együtt nőjön, és akár egy nagy vállalkozás rendszerévé lehessen fejleszteni.
 • Pontosan megmutatja, hogy honnan származik a cég bevétele, mely szegmensek profitábilisak és miért,
 • Rávilágít a problémás pontokra és javaslatot tesz a javításukra.

Tekintse meg szakértőnket: Lengyel László

Kinek ajánljuk?

 • Kis- és középvállalkozások tulajdonosainak,
 • Vezetőknek,
 • Kulcsembereinek, akik a controlling elveit, módszereit, gyakorlati alkalmazását szeretnék megismerni,
 • Szeretnék kialakítani és felülvizsgálni szervezetük stratégiáját,
 • Mindenkinek, aki tervezi kialakítani controlling rendszerét

tervek kialakítását és azok megvalósulását nyomon követni időigényes folyamat. A controlling által valós képet kaphat a vállalat helyzetéről és a teendőkről a bevételek, költségek, eredmények, pénzügyek, likviditás vonatkozásában. Beavatkozhat az egyes erőforrások felhasználásába és a folyamatok megvalósításába.

Az előadáson résztvevők megismerik azt az eszközt és folyamatot, amely egy szervezet számára képes biztosítani a hatékony működtetést. Az előadás után képesek lesznek a controlling információkkal szemben támasztott igényeik megfogalmazására, valamint a controlling rendszer kialakítására és működésének figyelemmel kísérésére. 

 

Az e-learning anyag 3 tananyagrészből tevődik össze: 

Controllingról vállalkozóknak, vezetőknek:

Az előadáson megismerheti azt a szemléletet, eszközt és folyamatot, amely egy szervezet számára biztosítani tudja a hatékony működtetést.

Az előadást követően a controlling információkkal szemben támasztott igényeit meg tudja fogalmazni, valamint a controlling rendszer kialakítását és működését produktívan tudja figyelemmel kísérni. 
Stratégiai controllingról vállalkozóknak, vezetőknek: Az előadáson megismerheti a stratégiaalkotás és a stratégia lebontásának eszközeit, továbbá a felsővezetést stratégiai kérdésekben hatékonyan tudja támogatni.

Operatív controllingról vállalkozóknak, vezetőknek:

A résztvevők megismerik azt a szemléletet, eszközt és folyamatot, amely egy szervezet számára biztosítani tudja a megfelelő stratégia kialakítását, újragondolását és hatékony megvalósítását. A videóanyagban segítünk megtanulni és alkalmazni a stratégiai helyzetelemzés, célkijelölés, akciótervezés és megvalósítás során alkalmazható eszközöket, módszereket, melyekkel irányt szabhat a vállalkozásának. Továbbá elősegítheti a tervek megvalósulásának követését, a szükséges korrekciók azonosítását és az intézkedések meghatározását.

 

A tananyag meghallgatásához szükséges felhasználói jogosultságokat csakis kizárólag azon résztvevő használhatja, akinek Képzésszervező kollégánk hozzáférést adott. A videóanyaghoz kapcsolódó írásos és egyéb (elektronikus) anyagok szerzői joga a Sämling Kft. tulajdonát képezik, ezért azok sokszorosítása, terjesztése, harmadik fél részére történő átadása-, valamint video- hang és egyéb felvételek rögzítése tilos. 

Az online (e-learning) előadás előnyei:

 • Az előadás jegyzetét és a mintadokumentumokat is letöltheti az online felületről,
 • Az előadás megvásárlását követően 3 hónapon keresztül bármikor, korlátlan alkalommal nézheti meg az előadást. Ön osztja be az idejét: akkor tart szünetet, amikor csak szeretne, majd onnan folytatva a felvétel megtekintését, ahol abbahagyta,
 • az utazásra szánt időt is megspórolja.

Ez az e-learning anyag Önnek szól, ha az alábbi kérdések Önt is foglalkoztatják:

 • Mi a controlling?
 • Hogyan tudom elérni, hogy ne legyen likviditási problémám?
 • Hogyan növeljem a piaci részesedésemet?
 • Hogyan tudom elkerülni az árversenyt?
 • Hogyan tudom csökkenteni a kintlévőségeimet?

 

Néha egy friss hír, jó cikk is elég, hogy tudásszomjunkat csillapítsuk.

 

 

Munkajogászt, könyvelőt, pénzügyi szakértőt keres, vagy csak egy tanácsadásra van szüksége?

Kattintson a képre és tekintse meg partnereink bemutatkozóját!

 
Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!
 
Eseménynaptár

100 Perces Önfejlesztés és Minikonferenciák Vezetőknek

Információ: