Kockázatcsökkentés: tudatosan vagy ösztönösen, de minden vállalkozó törekszik rá tevékenysége során.
Ezen tevékenységek - a tudatos szinten - közvetlen kapcsolatban állnak a controlling szemlélettel és módszerekkel, amelyek alkalmazása már rövid időtávon belül is kézzelfogható eredményekkel szolgál.

Kiknek ajánljuk?

 • Kis- és középvállalkozások tulajdonosainak,
 • Vezetőknek,
 • Kulcsembereinek, akik a controlling elveit, módszereit, gyakorlati alkalmazását szeretnék megismerni,
 • Szeretnék kialakítani és felülvizsgálni szervezetük stratégiáját,
 • Mindenkinek, aki tervezi kialakítani controlling rendszerét

tervek kialakítását és azok megvalósulását nyomon követni időigényes folyamat. A controlling által valós képet kaphat a vállalat helyzetéről és a teendőkről a bevételek, költségek, eredmények, pénzügyek, likviditás vonatkozásában. Beavatkozhat az egyes erőforrások felhasználásába és a folyamatok megvalósításába.

Az előadáson résztvevők megismerik azt az eszközt és folyamatot, amely egy szervezet számára képes biztosítani a hatékony működtetést. Az előadás után képesek lesznek a controlling információkkal szemben támasztott igényeik megfogalmazására, valamint a controlling rendszer kialakítására és működésének figyelemmel kísérésére. 

 

 Ha az alábbi kérdések közül bármelyik is foglalkoztatta már, akkor tananyagunk Önnek szól:

 • Hogyan tudom elérni, hogy ne legyen likviditási problémám?
 • Hogyan növeljem a piaci részesedésemet?
 • Hogyan tudom elkerülni az árversenyt?
 • Hogyan tudom csökkenteni a kintlévőségeimet?

 

Az e-learning anyag 3 tananyagrészből tevődik össze: 

Controllingról vállalkozóknak, vezetőknek:

Az előadáson megismerheti azt a szemléletet, eszközt és folyamatot, amely egy szervezet számára biztosítani tudja a hatékony működtetést.

Az előadást követően a controlling információkkal szemben támasztott igényeit meg tudja fogalmazni, valamint a controlling rendszer kialakítását és működését produktívan tudja figyelemmel kísérni. 
Stratégiai controllingról vállalkozóknak, vezetőknek: Az előadáson megismerheti a stratégiaalkotás és a stratégia lebontásának eszközeit, továbbá a felsővezetést stratégiai kérdésekben hatékonyan tudja támogatni.

Operatív controllingról vállalkozóknak, vezetőknek:

A résztvevők megismerik azt a szemléletet, eszközt és folyamatot, amely egy szervezet számára biztosítani tudja a megfelelő stratégia kialakítását, újragondolását és hatékony megvalósítását. A videóanyagban segítünk megtanulni és alkalmazni a stratégiai helyzetelemzés, célkijelölés, akciótervezés és megvalósítás során alkalmazható eszközöket, módszereket, melyekkel irányt szabhat a vállalkozásának. Továbbá elősegítheti a tervek megvalósulásának követését, a szükséges korrekciók azonosítását és az intézkedések meghatározását.

 

Hogyan veheti igénybe e-learning videóanyagunkat?

 • E-learning anyagunkat a megvásárolom gombbal tudja igényelni.
 • Az adott anyagrészre történő jelentkezés után képzésszervező kollégánk visszaigazolja vásárlási/ részvételi szándékát, majd elküldi díjbekérőnket.

A díjbekérő kiegyenlítése után:

 • E-learning anyagunkhoz hozzáférést biztosítunk egy felhasználónév és jelszó segítségével, amelyet 3 hónapig korlátlanul megtekinthet.
Mit nyerhet rövid időn belül a controlling rendszer alkalmazásával?
 • Bármikor naprakészen megtudhatja, hogy pontosan milyen a cég anyagi helyzete,
 • Segítségével sokkal megalapozottabb döntéseket tud majd hozni a cég növekedéséről
 • Igazodik a cég jelenlegi, akár kisebb méretéhez, ugyanakkor tökéletesen alkalmas arra, hogy a céggel együtt nőjön, és akár egy nagy vállalkozás rendszerévé lehessen fejleszteni.
 • Pontosan megmutatja, hogy honnan származik a cég bevétele, mely szegmensek profitábilisak és miért,
 • Rávilágít a problémás pontokra és javaslatot tesz a javításukra.

Tekintse meg szakértőnket: Lengyel László

A tananyag meghallgatásához szükséges felhasználói jogosultságokat csakis kizárólag azon résztvevő használhatja, akinek Képzésszervező kollégánk hozzáférést adott. A videóanyaghoz kapcsolódó írásos és egyéb (elektronikus) anyagok szerzői joga a Sämling Kft. tulajdonát képezik, ezért azok sokszorosítása, terjesztése, harmadik fél részére történő átadása-, valamint video- hang és egyéb felvételek rögzítése tilos. 

 

Képzésünkhöz tartozó e-learning videóanyagainkat bármikor megvásárolhatja:

 

 

19 900 Ft  (+ 27% Áfa), bruttó 25 273 Ft

A Controlling Vezetőknek e-learning anyagunkhoz a jelentkezést és fizetést követően egy felhasználónév és jelszó segítségével belépést biztosítunk zárt E-learning rendszerünkbe, ahol online módon tudja megnézni mind a három előadást.

 

Az online (e-learning) előadás előnyei:

 • Az előadás jegyzetét és a mintadokumentumokat is letöltheti az online felületről,
 • Az előadás megvásárlását követően 3 hónapon keresztül bármikor, korlátlan alkalommal nézheti meg az előadást. Ön osztja be az idejét: akkor tart szünetet, amikor csak szeretne, majd onnan folytatva a felvétel megtekintését, ahol abbahagyta,
 • az utazásra szánt időt is megspórolja.

 
 
Hírlevél Olvasóink mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről, és kizárólag nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!
 
Eseménynaptár
Információ: