Kiknek ajánljuk a VÁLLALKOZÁS MŰKÖDÉSÉT SEGÍTŐ képzéseinket?

 
 • Akik már elindították vállalkozásukat, de jelenlegi problémáikra megoldást keresnek,
 • Bővülni szeretnének, de ehhez új módszerekre van szükség,
 • Vállalkozásukat újrakezdőknek,
 • Tulajdonosoknak, akik számukra lojális vezetőt neveznének ki cégük élére,
 • A konkurenciájuknál gyorsabban fejlődni vágyó vállalkozóknak.

 

Vállalkozói Akadémiánk képzéseit és módszereit átfogóan mutatta be ügyvezetőnk, Ecsédi-Dandóci Edit a Sláger FM-nek adott interjújában, melyet itt hallgathat meg:

  

 

"A vezetés a legfontosabb versenyelőny, amelyet a szervezet valamennyi szintjén működő vezetők teremtenek meg."

 
Milyen képzéseket ajánlunk Önnek?
 
Képzéseinket a vállalkozói működés során felmerülő problémák generálták, érdemes így megközelíteni a meghirdetett képzési anyagainkat és a szakértői konzultációs lehetőségeket:
 
 • Hogyan gondolkodjunk a vevő fejével? Nem létezik olyan termék, ami a világon mindenkinek jó, ezért a pontos célcsoport meghatározása elsődleges. Sok vállalkozás termékei bővülésével, fókuszt téveszt. Milyen technikákat alkalmazzuk és hogyan legyünk hatékonyak?
 • Hogyan motiválhatunk és milyen új toborzási technikák vannak? Sok kisvállalkozás nehezen alkalmazkodik a növekedésből eredő problémákhoz. Ha több alkalmazottal kell működni, olyan új problémák is adódnak, amiket máshogyan kell kezelni és ez más megközelítést követel. 
 • Min múlik egy sikeres üzletkötés? A sales munkáján, vagy tárgyalástechnikán, esetleg a vezetői munkán? Minden helyzet más, de vannak alapvető technikák, amiket egy vállalkozónak kötelező megtanulni - és alkalmazni.
 • Milyen a jó stratégia, és hogyan lehet határidőre megvalósítani? Hogyan követhető nyomon a megvalósítás és mi lesz, ha eltérünk a tervtől? Milyen vezetői kompetenciák az igazán fontosak?
 • Milyen technikák és tudás segíti a mindennapi működést? Ez attól függ, hogy kinek hol vannak elakadásai, de a pénzügy, informatika, HR adminisztráció, likviditási menedzsment képzés segít ezeket az ismereteket is naprakészen tartani.
 • Ha egy vállalkozás beindul, a sikeres projektek száma is emelkedik. Hogyan lehet ezeket jól kezelni, átlátni és irányítani? Milyen rendszerek és módszerek azok, amik támogatják a projektek nyomon követését? Mit jelent a feladatok projektszintű kezelése és mi az, amit vezetőként mindenképp érdemes tudni a projektekről?

 

Hogyan kaphatja meg vállalkozói oktatási anyagainkat és regisztrálhat a szakértői konzultációkra?

 1. Az Önnek szükséges tananyagok kiválasztása után kattintson az adott oktatást részletes ismertető weboldalunkon található JELENTKEZÉS gombra, majd töltse ki a szükséges adatokkal a regisztrációs felületet.
 2. A jelentkezést és fizetést követően egy felhasználónév és jelszó segítségével tud majd belépni zárt E-learning rendszerünkbe, ahol online módon tudja megnézni az előadást. A belépési adatokat kollégánk küldi el Önnek a számla kiegyenlítését követően.
 3. A teljes tananyag megtekintésére 3 hónap áll rendelkezésre, azon időszakon belül bármikor. 
 4. Amennyiben az online tananyag mellet szeretné igénybe venni a lehetséges szakértői konzultációt is oktatóinkkal, akkor az erre való jelentkezést ugyancsak a fentebb jelzett - a képzést összefoglaló - oldalon teheti meg, az értelemszerűen bejelölt adatokkal.

Az Ön vállalkozását is segítő képzéseink aktuális listáját oldalunk alján találja meg.

 

*****************************************

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzéseinkről, kattintson az alábbi gombra!

 

***********************************
 
 
 

Munkajogászt, könyvelőt, pénzügyi szakértőt keres, vagy csak egy tanácsadásra van szüksége?

Kattintson a képre és tekintse meg partnereink bemutatkozóját!

 
***********************************
 
 
Tovább a vállalkozás indító képzésekhez   Tovább a vezetői képzésekhez
 
 
***********************************
 
Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!
 
 
 
 
Eseménynaptár