A videóanyag meghallgatásával elsajátíthat minden olyan a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos tudást, amely a napi munkavégzés mellett, a tudatos fogyasztó és a tudatos kereskedő szemléletet erősíti.

A videóanyag erősíti mind a fogyasztói, mind a vállalkozási oldal körültekintő fogyasztói szemléletének fejlődését. Gyakorlati példákon keresztül betekintést nyerhet a leggyakoribb problémákba, akár az árfeltüntetés, akár a panaszkezelés vagy jótállás, szavatosság területén, amely számos esetben fogyasztóvédelmi ellenőrzést vonhat maga után. 

 

Képzésünkhöz tartozó e-learning videóanyagainkat bármikor megvásárolhatja:

19 900 Ft  (+ 27% Áfa)

25 273 Ft

A jelentkezést és fizetést követően egy felhasználónév és jelszó segítségével tud belépni zárt E-learning rendszerünkbe, ahol online módon tudja megnézni az előadást.

Az e-learning videó a fizetést követően azonnal megtekinthető!

A tananyag meghallgatásához szükséges felhasználói jogosultságokat csakis kizárólag azon résztvevő használhatja, akinek Képzésszervező kollégánk hozzáférést adott. A videóanyaghoz kapcsolódó írásos és egyéb (elektronikus) anyagok szerzői joga a Sämling Kft. tulajdonát képezik, ezért azok sokszorosítása, terjesztése, harmadik fél részére történő átadása-, valamint video- hang és egyéb felvételek rögzítése tilos. 

Kinek ajánljuk?

 • azoknak, akik szeretnék fogyasztóvédelmi ismereteiket bővíteni,
 • minden dolgozónak, aki közvetlen kapcsolatba kerül a fogyasztókkal,
 • közszolgáltatási ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársaknak,
 • kereskedelmi ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársaknak.

Hogyan veheti igénybe e-learning videóanyagunkat?

 • E-learning anyagunkat a megvásárolom gombbal tudja igényelni.

Az adott anyagrészre történő jelentkezés után képzésszervező kollégánk visszaigazolja vásárlási/ részvételi szándékát, majd elküldi díjbekérőnket.

A díjbekérő kiegyenlítése után:

 • E-learning anyagunkhoz hozzáférést biztosítunk egy felhasználónév és jelszó segítségével, amelyet 3 hónapig korlátlanul megtekinthet.

Az online (e-learning) előadás előnyei:

 • Az előadás jegyzetét és a mintadokumentumokat is letöltheti az online felületről,
 • Az előadás megvásárlását követően 3 hónapon keresztül bármikor, korlátlan alkalommal nézheti meg az előadást. Ön osztja be az idejét: akkor tart szünetet, amikor csak szeretne, majd onnan folytatva a felvétel megtekintését, ahol abbahagyta,
 • az utazásra szánt időt is megspórolja.
 

Tekintse meg az oktatásról szóló bemutató videónkat!

 

Tekintse meg szakértőnket: Dr. Kizlinger András

 

Az e-learning anyag célja, hogy:

 • elősegítse a vállalkozások fogyasztóvédelmi szemléletének megalapozását,
 • a fogyasztóvédelmi szabályok ismeretének elmélyítését,
 • mindezáltal a jogkövető magatartás erősítését, könnyedebbé válását.

Ez az e-learning anyag Önnek való, ha az alábbi kérdések Önt is foglalkoztatják:

A kereskedelem terén egyre nagyobb teret hódít az online értékesítés, de nem csak itt, hanem a hagyományos kereskedelmi vagy szolgáltatói ágazatban is elengedhetetlen tudást nyújt a videó ahhoz, hogy a résztvevő tisztában legyen a fogyasztót megillető jogokkal, a panaszkezeléssel, elállási joggal, szavatosság, jótállás jogi hátterével, az árfeltüntetés szabályaival, jogorvoslati lehetőségekkel.
 

A videóanyaggal azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a kereskedelemben, szolgáltatási szektorban dolgozók olyan naprakész tudást szerezzenek, amelyet már az előadást követően a gyakorlatban alkalmazni tudnak, segítve ezzel a tudatos fogyasztói, a tudatos kereskedői magatartást a fogyasztóvédelmi jogszabályok tükrében.

A kiskereskedők működésére számos fogyasztóvédelmi jogszabály vonatkozik, amelyek többségével nagyjából minden boltos tisztában van. Az ördög azonban a részletekben rejlik. Ön tisztában van vele, hogy:

 • Mi a szavatosság és a jótállás közötti különbség?
 • Ha érkezik egy minőségi kifogás vagy panasz, hogyan kell rögzíteni hozzá a jegyzőkönyvet?
 • Hogyan csillapítsuk le az elégedetlen vevőt úgy, hogy legközelebb is nálunk vásároljon? 

Módosították a fogyasztóvédelmi törvényt

Módosul a fogyasztóvédelmi törvény, az ellátási láncban szereplő gazdálkodó szervezetek is bekerültek a törvény hatálya alá.

Részletekért kattintson blogunkra:

 
 
 

Munkajogászt, könyvelőt, pénzügyi szakértőt keres, vagy csak egy tanácsadásra van szüksége?

Kattintson a képre és tekintse meg partnereink bemutatkozóját!

 
Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!
 
Eseménynaptár

100 Perces Önfejlesztés és Minikonferenciák Vezetőknek

Információ: