A vállalkozás működését segítő képzéseink   Vezetői képzések
 
 

Van egy ötlete? Építsen rá vállalkozást!

Mi segítünk elindulni!

 

 

Meghirdetett tantermi oktatásainkat a vírushelyzetre való tekintettel online formában valósítjuk meg.
 

 

Gondolt már rá, hogy egy vállalkozónak mennyi mindenhez kell értenie?

Mindenki szeretné hatékonyan működtetni vállalkozását, de ehhez ismerni kell a legújabb módszereket, érteni kell a miérteket. Képzéseinkkel azokra gondoltunk, akik jó szakemberként céget alapítottak és úgy érzik szükségük van egy kis vezetői támogatásra.
 

Nincs ideje képzésre járni? Válassza e-learning tananyagainkat!

 • Jelentkezzen be a meghirdetett videóanyagra,
 • fizesse ki a számlát,
 • lépjen be és hallgassa meg a megvásárolt tananyagot,
 • vegyen részt a konzultáción, hogy kérdéseire is választ kapjon.  

 

Mert jó, ha egy vállalkozó tisztában van néhány dologgal,  amikor elindítja vállalkozását vagy ügyvezetői feladatokat vállal.

 • adózás alapjaival,
 • az üzleti folyamatok kialakításával,
 • üzleti terv készítésével,
 • árképzési-, likviditási ismeretekkel, egy kis controllinggal,
 • a foglalkoztatás HR technikáival,
 • egy kis marketing és sales ismeretekkel.

Miért érdemes a Vállalkozás Indító képzések közül választani?

 • Mert már e-learning videók és online találkozók is segítik a tananyagok feldolgozását,
 • így rövid idő alatt, akár otthonról, alkalmas időpontban is tanulhat.
 • Mert az elméleti részek meghallgatásán kívül a konzultációkon ismerkedhet, kérdezhet, tájékozódhat és gyakorlati példákon, esettanulmányokon keresztül tovább mélyítheti tudását.
 • Mert a konzultációk akár online formában is elérhetőek, így ezzel is időt takaríthat meg.
 • Mert a konzultáiókon saját problémák, esetek feldolgozására, megoldására is van lehetőség.
 • Mert a képzést követően, később is van lehetőség tanácsadásra, további konzultációra.
 • Mert ha minket választ, partnereink is segítségére lesznek vállalkozása építésében
Kiknek ajánljuk a képzéseket, videóanyagainkat?
 
 • Annak aki most szeretne vállalkozni,
 • vagy aki tisztában szeretne lenni a cégalapítás mikéntjével, 
 • ügyvezetői feladatokkal és felelősségekkel.
Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzéseinkről, kattintson az alábbi gombra!
 
 
Az esettanulmányokon, saját példákon és problémákon keresztül az oktató segítségével könnyebb megküzdeni a kérdésekkel és ezt követően elég már csak a szakmai kérdésekkel foglalkozni.
 
 
Egy vállalkozást működtetni, legyen az egyéni vagy társas vállalkozás nagy kihívás és felelősség. Ezért fontos még a cégalapítás előtt elvégezni egy Vállalkozás indító képzést.
  
Nincs tökéletes recept az értékteremtésre, az alapokat azonban minden vállalkozónak el kell sajátítania!
 
Ha meg van már az ötlet, de a piacra lépés még hátra van, érdemes a Vecsenyi János-Petheő Attila szerzőpáros által ajánlott módszertant is megfontolni.
 
Bővebben a részletek gombra kattitnva:
 
 
 
A konzultáció és tanácsadás kihelyezett, vállalati formában is elérhető. Rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz az ország egész területén. További információkért és egyedi ajánlat igényléséért forduljon képzés felelősünkhöz!
 
 
Csak néhány kérdés, amire biztosan választ kapnak a képzésen résztvevők:

 

 • Milyen helyszínt érdemes választani, hogyan kell jól üzemeltetni?
 • Hogyan készítsem el az üzleti tervet és a stratégiát?
 • Hogy találjam meg a megfelelő munkatársakat és milyen a jó szerződés, mire kell figyelnem? Kell-e munkaköri és melyik munkarend miért jó?
 • Milyen ügyfélnyilvántartást alkalmazzak? Hogyan értékesítsek?
 • Hogyan érdemes piackutatást végezni vagy inkább végeztessek?
 • Mi a legfontosabb 10 dolog, amire oda kell figyelni egy honlap kialakításánál?
 • Mire figyeljek, ha én kezelem a pénzügyeket? Mi a bérszámfejtés alfája és könyvelés lényege? Hogyan adminisztráljam a számláimat?
 • Hogy érdemes mérni az ügyfélvéleményeket? Mit kezdjek a visszajelzésekkel és hogyan kezeljem a panaszokat?

Kiemelt képzéseink: 
Adózási alapok, hogy a legfontosabbakkal is tisztában légy Az e-learning anyag célja az adózás érvényes anyagi jogi és eljárási szabályainak megismertetése. Törekszünk a gyakorlatorientált ismeretanyag elsajátíttatására, amelynek keretében elsősorban az egyes adók megállapításával, bevallásával kapcsolatos feladatok megismertetésére, a vonatkozó jogszabályok gyakorlati eseteken, feladatokon keresztül történő bemutatására helyezzük a hangsúlyt.
Controlling Vezetőknek hogy ne csak a múltat elemezd. Az előadáson résztvevők megismerik azt az eszközt és folyamatot, amely egy szervezet számára képes biztosítani a hatékony működtetést. A videóanyag meghallgatása után képesek lesznek a controlling információkkal szemben támasztott igényeik megfogalmazására, valamint a controlling rendszer kialakítására és működésének figyelemmel kísérésére
Wordpress weboldal készítésmert mindennek az alapja egy jó honlap.

A Wordpress a világ legjobb és legnépszerűbb tartalomkezelője, melynek feladata a honlapszerkesztés és egy olyan háttér biztosítása, aminek köszönhetően az elképzeléseinek és igényeinek megfelelő honlapot kap. Kiscsoportos képzésünkön rengeteg gyakorlati példával és önálló feladatmegoldással szerezheti meg azt a tudást, amivel képes lesz egy professzionális és felhasználóbarát oldal létrehozására.

HR feladatokról - Cégvezetőknek, hogy öröm legyen veled dolgozni A képzés olyan vezetőknek, szakembereknek szól, akik szeretnének szorosabban együttműködni a HR szakemberekkel, illetve vezetőként ők az általuk irányított terület első számú HR vezetői is egyúttal.
Könyvelési tippek és tanácsok, hogy egy nyelvet beszélj a könyvelőddel. A gyakran változó pénzügyi - adózási, valamint jogi környezet okán ma már a számviteli tudás minden vállalkozó életében jelentős szerepet kell, hogy játszon. E-learning videóanyagunk elsősorban a gyakorlatból vett ismeretekre támaszkodva, valós problémákon alapuló vállalkozói kérdéseket válaszol meg és megoldásukban nyújt segítséget.
Fogyasztóvédelmi alapok, hogy a reklamáció és panaszkezelés is rendben legyen Az e-learning anyag erősíti mind a fogyasztói, mind a vállalkozási oldal körültekintő fogyasztói szemléletének fejlődését.  Gyakorlati példákon keresztül betekintést nyerhet a leggyakoribb problémákba, akár az árfeltüntetés, akár a panaszkezelés vagy jótállás, szavatosság területén.
Microsoft 365 - okos felhőmegoldások, hogy bárhonnan bármikor dolgozhass

A Microsoft (Office) 365 komplett webirodájának köszönhetően a napi működés során felmerülő adminisztratív kihívások gyorsan, egyszerűen és egy helyen kezelhetőek.

Az oktatás fő célja, megmutatni mit és hogyan valósíthat meg a Microsoft (Office) 365-tel, hogy napi szinten akár órákat spórolhasson.

Elérhető e-learning formában is az alábbi linken!

Projektmenedzsment alapjai ONLINE - hogy kézben tartsd az üzletet.

A képzés megtervezése során a legfontosabb szempont, hogy a tanulási folyamat beépüljön a napi életbe. Résztvevőink saját projektjeiken dolgoznak, ami a képzés végén azonnal felhasználható lesz munkájukban. 

MS Office ONLINE - hogy egyszerűsítsük a kezdeteket

 A munkahely váltási és beilleszkedés folyamatokban sok esetben nehézséget okoz az MS Office programjainak megfelelő és alapos ismerete. Ha fontos Önnek, hogy vezetőként gördülékenyen történjenek ezen folyamat lépései, akkor válassza MS Office online oktatási csomagunkat!

 

További javasolt képzéseink: 
 

 

Munkajogászt, könyvelőt, pénzügyi szakértőt keres, vagy csak egy tanácsadásra van szüksége?

Kattintson a képre és tekintse meg partnereink bemutatkozóját!

 
Ha kérdése van vagy tanácsadásra van szüksége, küldje el nekünk.
Szakértőnk válaszát továbbítjuk!
 
Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!
 
Eseménynaptár