A generációk közötti különbségek és konfliktusok mára általános és kritikus kérdésköreivé váltak a vállalatoknak, intézményeknek. Mind szakmai téren, mind emberi oldalon hatalmas kihívások elé állítják a HR-eseket és a vállalatvezetőket. Ráadásul amit látunk, ez nem csak egy múló nehézség, hanem a jövőbe forduló jelen arca, amiből egyre többet fogunk látni, ha szeretjük, ha nem.

Az eltérő nézőpontok, felfogás, világszemlélet, életstílus, a sokszor sokkolóan más karrier-elképzelések, a lojalitás megváltozott működése, a teljesen eltérő szociális működési elvek és sokszor gyökeresen más mindset aknatereppé változtatja a cégek korábban ehhez képest kiszámítható medrekbe terelt működését, a belső közösségek életét, dinamikáját.

 

Vezetőnek, HR-esnek lenni az egyre nagyobb mértékben munkaerőpiacra belépő új generációk világában igazából pazar kihívás, csak amíg nem látjuk át a szükséges kérdésköröket mélységeikben, addig nem biztos, hogy élvezzük ezt a kihívást.

Pedig lehet ebben is feltalálni magunkat, és sikeresen elérni céljainkat, biztosítani a jó - és feszültségmentes, jókedélyű - működést.

 

Interaktív, kiscsoportos tréningünkön a 2 tréner gyakorlatokon, szimulációk sorozatán és egy hasznos know-how átadásán keresztül nyújt segítséget azon HR-eseknek és vezetőknek, akik meghozták a döntést, hogy sikeresen veszik fel a kesztyűt ezekkel az egyre inkább általánossá és kikerülhetetlenné váló tendenciákkal.

 

Ismerje meg az eltérő nézőpontokat, világszemléletet, életstílust, más karrier-elképzeléseket, a lojalitás megváltozott működését, a teljesen eltérő szociális működési elveket, illetve a sokszor gyökeresen más gondolkodásmódot!


Tréningünk segítséget nyújt a résztvevőknek abban, hogy:

  • a megfelelő vezetői eszköztárral vérteződhessenek fel a kihívások kezeléséhez.
  • kihasználhassák a generációk sokszínűségében rejlő lehetőségeket a szervezeti kultúra fejlesztéséhez, a célok eléréséhez.


A résztvevők a tréning elvégzése után:

elfogadják a generációk különbözőségéből fakadó sokszínűséget, és a saját és cégük fejlődésének lehetőségeként tekintenek rá.


A képzés díja   Kedvezmények

90.500 Ft + Áfa

114.935 Ft

 

8%     Hírlevélre történő feliratkozás esetén

10%  Magánszemély jelentkező

10%  TB klubtagjaink részére

12%  2 együttes - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő jelentkezés esetén

15%  3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén

A részvételi díj tartalmazza a 2 tréning napot, a segédanyagot és a tanúsítványt.   A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!

 


+ 1 Plusz(érv) mellettünk

Partnerünk, a HVG HR Centernek köszönhetően a jelentkezők számára a mindig naprakész tananyagunkat a HR Plusz kiadvánnyal színesítjük.


Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni a tréningünkről, kattintson az alábbi gombra!


Tréningünket kihelyezett formában is szívesen megszervezzük, az Önök egyedi igényei szerint. Töltse ki az alábbi űrlapot és kérjen cégreszabott, egyedi árajánlatot.

Képzés adatai

Képzés hivatalos neve Generációk együtt a szervezetben
Oktatók Kardosné Réti Judit
A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum Generációk együtt a szervezetben tréning elvégzéséről szóló Tanúsítvány.
Képzés célcsoportja Szervezeti vezető, aki küzd a különbözőségekkel, a generációk kezelésével, motiválásukkal, megtartásukkal.
Kihelyezett formában elérhető igen
Eseménynaptár
Információ: