További hasznos képzéseket és workshopokat kínálunk HR szakembereknek az adatvédelemtől a pénzügyi-számviteli ismeretekig. Úgy gondoljuk ezek a tanfolyamok is fontos ismereteket nyújtanak és hozzájárulnak a HR szakemberek sikeréhez.


Képzési kínálatunk

Employer Branding

Kezdje el építeni cége munkáltatói arculatát egyszerű eszközökkel! 1 napos gyakorlati workshop, ahol megfogalmazzuk az üzenetet és elkészítjük a cégpozícionálást. (1 nap)

Tovább >>

Képzés - fejlesztés, motiváció, javadalmazás

A képzés-fejlesztés területe. Azon felül, hogy tisztábban látja az összefüggést a képzési nap témakörei között, megismerheti a javadalmazási, juttatási és ösztönző rendszereket, továbbá megértheti a motiváció szerepét és fontosságát egy szervezetben. (1 nap)

Tovább >>

HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment

Összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. (1 nap)

Tovább >>

Compliance szituációk kezelése

Képzésünkön áttekintjük mi a HR és a cégvezető hatásköre a compliance szituációkban. Olyan helyzeteket mutatunk be, melyekben a munkavállalók érintettek és a HR-nek feladata van. (e-learning + fél nap)

Tovább >>

Munkakörök/Teljesítményértékelés

A képzés, ahol fél napban bemutatjuk és átbeszéljük a munkaköri leírás szerepét a különböző HR folyamatokban, a másik fél napban pedig a TÉR-ben kívánunk elmerülni. (1 nap)

Tovább >>

Generációk együtt a szervezetben

Különböző generációk motiválása és megtartása. Ismerje meg az eltérő nézőpontokat, világszemléletet, életstílust, más karrier-elképzeléseket, a teljesen eltérő szociális működési elveket, illetve a sokszor gyökeresen más gondolkodásmódot! (2 nap)

Tovább >>

Munkaügyi adatvédelem

A jogi háttér áttekintése mellett gyakorlati példák, megtörtént esetek és a résztvevők által hozott problémák közös elemzése segíti a szabályok értelmezését. Segítséget nyújtunk, ha szeretne jogszerűen eljárni munkaügyi (HR) adatvédelmi kérdésekben. (e-learning + fél nap)

Tovább >>

Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban

A munkaerő elemzésének, értékelésének vállalati standardizálásáról és mérésének gyakorlatáról. (2 nap)

Tovább >>

HR adminisztráció e-learning

A hibátlan adminisztrációs tevékenység.

Tovább >>

Ajánljuk még:

Mediációs technikák az üzleti életbn

A képzés célja, hogy a résztvevők aktuális és hasznos ismereteket szerezzenek az üzleti életben előforduló konfliktusok jellemzőiről, illetve megismerjék a gazdasági és üzleti mediáció – mint alternatív vitarendezési módszer - sajátosságait és a későbbiekben ezt hatékonyan tudják alkalmazni. (e-learning és konzultáció)

Tovább >>

E-learning videónk segítségével fejlesztheti és feltárhatja szakmai tapasztalatait, önismeretét, személyesen elkészítheti önéletrajzát és motivációs levelét, továbbá segítséget kap melyik pálya az, ami leginkább releváns az Ön számára.

Megtanulhatja mik a hivatalos megjelenés jelenleg elfogadott szabályai. (e-learning és konzultációs lehetőség)

Tovább >>

A Sämling Kft. összes HR-es képzése

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni a képzéseinkről, kattintson az alábbi gombra!

 
Eseménynaptár
Információ: