A hosszabb, átfogó képzéseink mellett a gyakorló és a leendő HR szakembereknek is kínálunk workshopokat az adatvédelemtől a pénzügyi-számviteli ismeretekig. Ezek a tanfolyamok fontos szakmai részterületek mélyebb ismeretét adják, és hozzájárulnak az Ön - mint vezetői munkakör betöltője vagy HR-szakember - sikeréhez.

 

Egy napos képzéseink kínálata:

Employer Branding

Kezdje el építeni cége munkáltatói arculatát egyszerű eszközökkel!
1 napos gyakorlati workshop, ahol megfogalmazzuk az üzenetet, és elkészítjük a cégpozícionálást. (1 nap)

Tovább >>

 

Képzés - fejlesztés, motiváció, javadalmazás

Azon felül, hogy tisztábban láthatja majd az összefüggést a képzési nap témakörei között, megismerheti a javadalmazási, juttatási és ösztönző rendszereket, továbbá megértheti a motiváció szerepét és fontosságát egy szervezetben. (1 nap)

Tovább >>

 

HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment

Összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. (1 nap)

Tovább >>

 

Compliance szituációk kezelése

Képzésünkön áttekintjük mi a HR és a cégvezető hatásköre a compliance szituációkban. Olyan helyzeteket mutatunk be, melyekben a munkavállalók érintettek és a HR-nek feladata van. (e-learning + fél nap)

Tovább >>

 

 Munkakörök / Ösztönzés és javadalmazás

A képzés, ahol fél napban bemutatjuk és átbeszéljük a munkaköri leírás szerepét a különböző HR folyamatokban, a másik fél napban pedig az ösztönzés és javadalmazás rendszerében kívánunk elmerülni. (1 nap)


Tovább >>

 

Generációk együtt a szervezetben

Különböző generációk motiválása és megtartása. Ismerje meg az eltérő nézőpontokat, világszemléletet, életstílust, más karrier-elképzeléseket, a teljesen eltérő szociális működési elveket, illetve a sokszor gyökeresen más gondolkodásmódot! (2 nap)

Tovább >>

 

Munkaügyi adatvédelem

A jogi háttér áttekintése mellett gyakorlati példák, megtörtént esetek és a résztvevők által hozott problémák közös elemzése segíti a szabályok értelmezését. Segítséget nyújtunk, ha szeretne jogszerűen eljárni munkaügyi (HR) adatvédelmi kérdésekben. (e-learning + fél nap)


Tovább >>

 

Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban

Vezetőknek, (HR) controllereknek, HR-eseknek, pénzügyi szakembereknek, akik a HR munka hatékonyságát, eredményét mérni, számolni, és ezt begyakorolni szeretnék.
Ajánljuk továbbá mindazoknak, akik a munkaerő elemzésének, értékelésének vállalati standardizálását, és mérésének elvét és gyakorlatát szeretnék megismerni. (1+1 nap)

Tovább >>

 

Ajánljuk még:

Mediációs technikák az üzleti életbn

A képzés célja, hogy a résztvevők aktuális és hasznos ismereteket szerezzenek az üzleti életben előforduló konfliktusok jellemzőiről, illetve megismerjék a gazdasági és üzleti mediáció – mint alternatív vitarendezési módszer - sajátosságait és a későbbiekben ezt hatékonyan tudják alkalmazni. (e-learning és konzultáció)

Tovább >>

Tananyagunk segítségével feltárhatja és fejlesztheti szakmai tapasztalatait, önismeretét, személyesen elkészítheti önéletrajzát és motivációs levelét, továbbá segítséget kap, hogy melyik pálya az, ami leginkább releváns az Ön számára. Megtanulhatja, mik a hivatalos megjelenés jelenleg elfogadott szabályai. (e-learning és konzultációs lehetőség)

Tovább >>

 

A Sämling Kft. összes HR-es képzése
 

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni a képzéseinkről, kattintson az alábbi gombra!

 
Eseménynaptár