Miről szól az 1 napos IFRS Mesterkurzus? Egy nap intenzív elmerülés a nemzetközi számvitel világában. Gyakorlati példasoron keresztül frissítjük és mélyítjük el a korábban már megszerzett vagy a még nem egészen biztosnak érzett tudást. Áttekintjük a sztenderdeket, frissítjük az emlékezetet, és példákon át gyakoroljuk használatukat. Együtt állítunk össze egy teljes beszámolót IFRS szerint.

Példasorokat, sok gyakorlási lehetőséget és egy jó vitafórumot, ahol meg lehet beszélni a gyakorlatban felmerült problémákat. Remek lehetőség a tudás csiszolására és bővítésére, kellemes környezetben!

Az oktatás magyar nyelven folyik, modern technikával - az előadó a gyakorlati feladatokat tablet pc-n az interaktív jegyzetfüzetének kivetítésével dolgozza ki. Ezzel a technikával a résztvevők és az oktató a feladatok kidolgozása során mindvégig együtt haladnak.


Tájékoztató a képzések NGM engedélyeiről:
 bővebben

IFRS Mesterkurzus
Szakterület Témakör Képzés program címe Tanóra
(45 perc)
Kredit
(IFRS.szak)
Kredit
(könyvizsgáló)
IFRS Számviteli IFRS Mesterkurzus 8 - -

Bővebben az IFRS kreditpontokról itt tájékozódhat! >>

 

A képzés célja

  • a halasztott adó fogalmának megismertetése: mitől halasztott?
  • a halasztott adó elszámolásának célja és jelentősége
  • a számítás esetei és gyakorlati példákon keresztüli bemutatása
Kinek ajánljuk
Ha már találkozott IFRS-sel, illetve vett részt képzésen, de maradtak homályos foltok, vagy csak frissíteni és karbantartani szeretné tudását, akkor a képzés Önnek szól. Hasznos akkor is, ha beszámolókészítési technikáit szeretné fejleszteni, és gyakorlati kérdésekre választ vagy megerősítést vár.
 

Kihelyezett vállalati képzés

Cégünk 2003 óta szervez kihelyezett vállalati képzéseket. Ezt a számviteli képzést kihelyezett, vállalati formában is szíves figyelmébe ajánljuk. Rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz az ország egész területén. További információkért és egyedi ajánlat igényléséért forduljon a képzésszervezőhöz!

 


SZÁMVITELI IFRS képzéseink KIHELYEZETT formában is lebonyolíthatóak az ország egész területén. Akár cégreszabott tematika alapján. Kérjen egyedi árajánlatot.

 

Helyszín
Jelenleg vállalati, kihelyezett formában érhető el.

 

Részvételi díj
Egyedi árajánlat alapján

A képzés díja tartalmazza az 1 oktatási napot, a segédanyagot, tollat, jegyzetfüzetet és a tanúsítványt.

 


Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános  kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 
 
 
Eseménynaptár
Információ: