Adó-pénzügy-számviteli képzéseink célja, hogy a résztvevők a szakma legjobbjaitól aktuális, gyakorlati megoldásokat kapjanak olyan - minden vállalat gazdálkodását érintő - fontos, akár kényes kérdésekre is, amelyekre a rossz válasz nagyon sokba kerülhet. Képzéseinken, konferenciáinkon szakmai közösségek alakulnak, ahol már a kérdések, témák felvetése is tanulságos lehet. Programválasztékunkat időszerűség és súlypontiság jellemzi.

Kreditpontos képzéseink

Képzéseinken Mérlegképes könyvelőknek (Vállalkozási, IFRS, Államháztartási és Pénzügyi), Adótanácsadóknak, Adószakértőknek, Okleveles adószakértőknek és könyvvizsgálóknak biztosítunk kreditpontot. Kreditpontos képzési táblázat>>

Adótanácsadók, Adószakértők, Okleveles adószakértők továbbképzés

A továbbképzésre kötelezettnek minden egyes továbbképzési évben (A továbbképzési év január 1-jétől december 31-éig tart) összesen legalább 20 kreditpontot kell megszereznie. Az adminisztrációs terhek csökkentése érdekében megszűnik a továbbképzési kötelezettség teljesítésének résztvevők általi bejelentési kötelezettsége. A továbbképzési programok teljesítését a továbbképző szervezetek jelentik be.

Mérlegképes kreditpontos továbbképzés

Tantermi és online (e-learning) formában, kiváló előadók tolmácsolásában. 
TANTERMI képzéseinken 2 nap alatt teljesítheti éves továbbképzési kötelezettségét, budapesti, jól megközelíthető szállodák konferenciatermeiben. Amennyiben Ön tetszőleges időpontokban szeretné elvégezni továbbképzését, válassza ONLINE képzésünket, ahol kényelmesen akár otthonról, vagy a munkahelyéről megszerezheti kreditpontjait.

Számviteli IFRS képzéseinken

Számviteli képzéseink nem csak kreditpontos formában érhetőek el. Átfogó képet és friss, naprakész információkat szerezhet a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardokról (IFRS). Esetleg csak egy-egy részterület érdekli és abban szeretne elmélyülni? IFRS képzéseink között megtalálja az Önnek megfelelőt. Oktatónk, Ipacs Laura évek óta nagy sikerrel tart IFRS kurzusokat nálunk is. A téma gyakorlója és szakértője és a tőle megszokott élvezetes stílusban adja elő a száraznak tűnő témákat is.

 

Éljen a lehetőséggel: tesztelje képzéseinket, regisztráljon nyílt napunkra, és ismerkedjen meg oktatóinkkal, Ivády Erzsébettel, Novák Magdolnával, Magyar Csillával és Sziráczki Attilával. Tegye fel kérdéseit, lessen bele a képzésekbe!

A Nyílt napon való részvétel INGYENES, ugyanakkor regisztrációhoz kötött! 


További pénzügyi-számviteli képzéseinket 

gyakorlatorientált formában bonyolítjuk le, esettanulmányok, és a résztvevők összetételétől függően vállalatspecifikus példák használatával, ezáltal bemutatva a vállalat működését, irányítását, pénzügyi és számviteli rendszereinek kapcsolatát a valós folyamatokkal.
 
Tanfolyamaink nyitott és vállalati formában is elérhetőek. Mindezek tanácsadással is összevonhatóak. Keressen minket bizalommal!
 
 
 
Hírlevél Olvasóink mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről, és kizárólag nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 
Eseménynaptár