Hatósági képzéseink szeptember 1-től a felnőttképzési törvény hatálya alá fognak tartozni,

ezáltal kreditpontos képzéseink ÁFA mentesek lesznek !

 

Cégünk többféle számviteli témájú képzést kínál tantermi és online (e-learning és élő) formában. A képzéseken friss és naprakész információkkal szolgálunk a hazai számviteli szabályozásról, a Nemzetközi számviteli szabványokról, a beszámolókészítés feltételeiről, szabályairól. Tanfolyamainkon megszerezheti a szükséges kreditpontokat IFRS szakterületen.

Népszerű előadóink, Ipacs Laura és dr. Karai Éva a téma gyakorlói és szakértői. 

Ne feledje, amíg az IFRS regisztrációját fenn szeretné tartani, évente 4, IFRS számviteli kreditpontot kell teljesítenie, amit most e-learning képzésünkön meg tud szerezni! 

ONLINE (e-learing), live ONLINE és KIHELYEZETT formában tartunk számviteli képzéseket. 

* Kedvezmények 8%-tól 20%-ig , (a feltüntetett ár 20% kedvezmény esetén értendő), részletekről tájékozódjon a képzés leírásánál!

 

NEM Kreditpontos továbbképzési kínálatunk

 

99.000 Ft + áfa helyett
akár
 79.200 Ft + áfa* 

Tájékozódjon az éves és évközi konszolidált beszámoló készítésének elméleti és gyakorlati tudnivalóiról! 2 napos (09.00-13.30-ig), live Online formában, kiváló oktatók előadásait tekintheti meg videókonferencia alkalmazáson keresztül (Zoom, Teams), konzultációs lehetőséggel.

2x6 tanóra

Tovább >>

49.000 Ft + áfa helyett
akár
39.200 Ft + áfa* 

A képzés a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint az adózás számviteli kezeléséről szól – gyakorlati példák. 2 napos (09.00-12.30-ig), live Online formában, kiváló oktatók előadásait tekintheti meg videókonferencia alkalmazáson keresztül (Zoom, Teams), konzultációs lehetőséggel.

2x4 tanóra

Tovább >>

  

Kreditpontos továbbképzési kínálatunk

 

75.000 Ft (áfa mentes) helyett
akár
60.000 Ft (áfa mentes)* 

Intenzív elmerülés a nemzetközi számvitel világában. Gyakorlati példasoron keresztül frissítjük és mélyítjük el a korábban már megszerzett vagy a még nem egészen biztosnak érzett tudást. Bárhonnan elérhető, kiváló oktatók előadásait tekintheti meg felvételről e-learning formában, konzultációs lehetőséggel.


                                      6 tanóra

Tovább >>

Képzéseink KIHELYEZETT formában
Valamennyi IFRS tanfolyamunk kihelyezett formában is lebonyolítható az ország egész területén. Akár cégreszabott tematika alapján. Kérjen egyedi árajánlatot.


Egyedi árajánlat

Tájékozódjon az éves és évközi konszolidált beszámoló készítésének elméleti és gyakorlati tudnivalóiról! 2 napos képzés, konzultációs lehetőséggel.

2x8 tanóra

Tovább >>

Egyedi árajánlat

A képzés a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint az adózás számviteli kezeléséről szól – gyakorlati példák. 1 napos képzés, konzultációs lehetőséggel.

6 tanóra

Tovább >> 

Egyedi árajánlat

Két nap intenzív elmerülés a nemzetközi számvitel világában. Gyakorlati példasoron keresztül frissítjük és mélyítjük el a korábban már megszerzett vagy a még nem egészen biztosnak érzett tudást.

2x8 tanóra

Tovább >>

Egyedi árajánlat

Egy nap intenzív elmerülés a nemzetközi számvitel világában. Gyakorlati példasoron keresztül frissítjük és mélyítjük el a korábban már megszerzett vagy a még nem egészen biztosnak érzett tudást.

8 tanóra

Tovább >>

 

Egyedi árajánlat

Pénzügyi instrumentumok minden cégnél előfordulnak (pl. vevők, szállítók), és számviteli kezelésük sokszor okoz fejfájást. A nemzetközi gyakorlatban komoly változások történtek a közelmúltban, illetve vannak folyamatban napjainkban is.1 napos képzés, konzultációs lehetőséggel.

8 tanóra

Tovább >>

Egyedi árajánlat

Fél napos kurzus a valós értékről a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint – előadás és gyakorlati példák. Milyen értéken szerepeljenek az eszközök és a kötelezettségek a pénzügyi kimutatásokban? Folyamatosan felmerül a kérdés mind a készítők, mind a felhasználók oldaláról.

6 tanóra

Tovább >>Kreditpontos továbbképzési kínálatunk

IFRS és VÁLLALKOZÁSI szakterületek

13.100 Ft helyett
akár
10.480 Ft-tól (áfa mentes)*

4 hét áll rendelkezésre a teljesítésre (havonta induló turnusok), Bárhonnan elérhető, kiváló oktatók előadásait tekintheti meg felvételről, tesztkérdések nélkül.

4 kredit, 4 tanóra

Tovább >>

29.900 Ft helyett
akár
23.920 Ft-tól (áfa mentes)* 

Amennyiben VÁLLALKOZÁSI és IFRS szakterületen regisztrált a PM-nél, válassza a 20 tanórás Online konstrukciónkat, és így kedvezményesen, egyben teljesítheti mindkét szakterület teljes éves kötelezettségét. 4 hét áll rendelkezésre a teljesítésre (havonta induló turnusok), Bárhonnan elérhető, kiváló oktatók előadásait tekintheti meg felvételről, tesztkérdések nélkül.

16+4 kredit, 20 tanóra

Tovább >>

 

 

Ismerje meg a képzések oktatóját: Ipacs Laura


Nem tudja lejátszani a videót, vagy nagyobb méretben szeretné megnézni? Kattintson ide >>


Fejlessze, bővítse ismereteit a számvitel területén velünk!

Szeretné látni, hogy Tantermi és live ONLINE IFRS képzéseinken milyen gyakorló feladatokat oldanak meg résztvevőink?
Nézze meg az alábbi mintafeladatokat:
 Mintafeladat (befektetett eszközök) Mintafeladat (felvásárlások, goodwill)

 

Tájékozódjon az IFRS mérlegképes kreditpont szerzési lehetőségekről a Sämlingnél!

Legyen naprakész az IFRS mérlegképes kreditpontos rendszert illetően! Informálódjon a Sämling kreditpontos képzéseiről és az újdonságokról!

Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános  kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 

 

 

Eseménynaptár
Információ: