Egynapos kurzus a pénzügyi instrumentumok áttekintéséről és számviteli kezeléséről – előadás és gyakorlati példák.

Pénzügyi instrumentumok minden cégnél előfordulnak (pl. vevők, szállítók), és számviteli kezelésük sokszor okoz fejfájást. A nemzetközi gyakorlatban komoly változások történtek a közelmúltban, illetve vannak folyamatban napjainkban is.


Tájékoztató a képzések NGM engedélyeiről: bővebben

IFRS Pénzügyi instrumentumok képzés
Szakterület Témakör Képzés program címe Tanóra
(45 perc)
Kredit
(IFRS.szak)
Kredit
(könyvizsgáló)
IFRS Számviteli IFRS Pénzügyi instrumentumok 8 - -

Bővebben az IFRS kreditpontokról itt tájékozódhat! >>


A képzés célja

Kurzusunk az instrumentumok világában való eligazodáshoz nyújt iránytűt és gyakorlati segítséget ad a mindennapokban felmerülő kérdések kezeléséhez.

Oktató
Ipacs Laura: évek óta nagy sikerrel tart IFRS kurzusokat többek között a Sämlingnél is. A téma gyakorlója és szakértője, és a tőle megszokott élvezetes stílusban adja elő a száraznak tűnő témákat

Kinek ajánljuk
1 napos Pénzügyi instrumentumok képzésünket olyan gazdasági szakembereknek ajánljuk, akik már járatosak valamennyire az IFRS (Nemzetközi beszámolókészítési szabványok ) használatában, és a pénzügyi instrumentumok számvitelének területén kívánják mélyíteni tudásukat. Különösen hasznos lehet a banki, biztosítói szektorban dolgozók számára, illetve olyan cégek munkatársainak, ahol jelentős és szerteágazó befektetések fordulnak elő.
 

Kihelyezett vállalati képzés

Cégünk 2003 óta szervez kihelyezett vállalati képzéseket. Az IFRS alapképzést kihelyezett, vállalati formában is szíves figyelmébe ajánljuk. Rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz az ország egész területén. További információkért és egyedi ajánlat igényléséért forduljon a képzésszervezőhöz!

 


SZÁMVITELI IFRS képzéseink KIHELYEZETT formában is lebonyolíthatóak az ország egész területén. Akár cégreszabott tematika alapján. Kérjen egyedi árajánlatot.

 

Helyszín
Jelenleg vállalati, kihelyezett formában érhető el.

 

Részvételi díj
Egyedi árajánlat alapján

A képzés díja tartalmazza az 1 oktatási napot, a segédanyagot, tollat, jegyzetfüzetet és a tanúsítványt.

 

Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános  kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 
 

 

Eseménynaptár
Információ: